Декларация на Южна Дивизия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Re: Декларация на Южна Дивизия

Мнениеот ТаралежВгащите » 05 мар 2010 17:28

........... тук наистина мирише на марихуана и евтина домашна шльокавица ...... :) :) :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 мар 2010 17:31

ТаралежВгащите написа:........... тук наистина мирише на марихуана и евтина домашна шльокавица ...... :) :) :)

Ти да не се явяваш защитник на мустакатата консомолска свиня?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 05 мар 2010 17:41

bigbonusprize написа:
ТаралежВгащите написа:........... тук наистина мирише на марихуана и евтина домашна шльокавица ...... :) :) :)

Посочи ми, кой ще купи клуба от Батков , за да съм сигурен , че няма да настъпи анархия ...... :) :) :) Щото само да викаш долу и оставка е смешно .... и свинско .... :) :) :) / Друго кво ви каза Дучето да викате /
- Кофа пълна с камъни !

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 мар 2010 17:45

ТаралежВгащите написа:
bigbonusprize написа:

Посочи ми, кой ще купи клуба от Батков , за да съм сигурен , че няма да настъпи анархия ...... :) :) :) Щото само да викаш долу и оставка е смешно .... и свинско .... :) :) :) / Друго кво ви каза Дучето да викате /

Ай пак ЦСКА ви излязоха виновни.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 мар 2010 17:49

ТаралежВгащите написа:

Че Батков казал ли е, че се продава, че да се търсят купувачи? Искал да си раздели разходите. Кой ще се навие да дава 40 процента от разходите без клуба да е негов. Само реве свинята как няма пари. Продава ни звездите за смешни суми (като това е следствие от предното, защото като видиш някой, че е притиснат ще му даваш смешни суми за играчите ). Много прост управник. Изключително прост... Толкова е прост, че чак се чудя как събира толкова простотия кухата му тиква... Сигурен съм даже, че тегли пари от Левски и си подпомага другият бизнес. Не може само да свива разходите, да получи 2млн лева от трансфери, 6 милиона от уефа, 1 милион от спонсори и накрая да обявява как дава някакви си стотици хиляди от "собствения си джоб". Или греша в размислите си някъде?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 мар 2010 17:50

Само да добавя. Има келепир в тази работа и затова не иска да продаде отбора, а само да си раздели разходите... Много е мръсен тоя...МНОГО

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 05 мар 2010 17:51

Изобщо няма да си правя труда да чета декларацията, само искам да кажа, че СЗ и СД са срам за Левски, също както и самият Батков.

пелинат

Мнениеот пелинат » 05 мар 2010 17:53

На 18.12.2009г. пуснах коментар във форума ,който стана много актуален днес. ЗАЩО Е УВОЛНЕНА ЕЛИ ВАТАШКА?
от пелинат на 18 Дек 2009 16:44

"Уволнение заради "Казанската афера" взриви обстановката в Левски. Шефката в международния отдел и протокола на "сините" Ели Ваташка стана изкупителната жертва в случая, след като бе освободена от поста си. Дамата поискала на всеослушание оставката на изпълнителния директор Константин Баждеков, пише в днешния си брой вестник “Меридиан мач”. Дългогодишната служителка на Левски била възмутена от фиктивния трансфер, който сериозно удари по имиджа на клуба и предложила цялото административно ръководство да подаде оставка.

Това обаче разгневило Баждеков, който моментално уволнил Ваташка. “Аз съм шефа, аз решавам”, отсякъл директорът.

Феновете на тима обаче не останаха никак доволни от това негово решение, тъй като чиновничката бе основната им връзка с клуба, която на практика в момента е прекъсната." Предлагам БЕЗПРИСТРАСТНИТЕ журналисти Грънчаров,Русев и Табаков да направят разследване и да ни запознаят защо е уволнена тяхната колежка.Защо след "великата епопея"и "покоряването на Рим и Европа"/това не са мои думи,а цитати от медиите/ се уволнява шефа на международния отдел или в Левски са решили ,че за догодина такъв отдел няма да им трябва. Край на цитата. Тогава доста "разбирачи" от форума ме изкараха ,че търся само интриги и било нещо нормално да уволниш един достоен служител.И пак питам защо сините журналисти не заеха позиция,а си замълчаха.Днес слушам Грънчаров как цитира декларацията и непрекъснато повтаря.."според феновете"..защо не каже своята позиция ,а се измъква знаете като какво .А вчера беше много ясен в позицията си към ЦСКА.

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 05 мар 2010 18:55

Батков да им купи на тия "нам ква си дивизия" един тир памперси и да ходят да си повиват пик...вите ду..та :) :) :)
- Кофа пълна с камъни !

EG5KO
Контакти:

Фенове искат оставки в "Левски"

Мнениеот EG5KO » 05 мар 2010 18:57

Най-после нещо смислено от фенклуб на "Левски"! Сините фенклубове се "гугуткозираха" и клекнаха пред Батков! Вече ме е срам от това! Да не кажа, че ме е гнус! Не мога да си обесня как едни от най-борбените и непримирими фенове сега застанаха в поза "партер" пред Батков и Гугутка! Аз съм от поколението, чийто фенклуб бе ПРЕД БАНЯТА и затова не мога да понеса мекошавостта на сегашните "гугутки". Ако сте пичове - дайте срок на Мустакатия до месец да продаде акциите на клуба и ако не го стори - ежедневен тормоз! По всякакъв начин - демонстразии пред офиса му, недопускането му на стадиона, масов бойкот на мачовете на любимия ни тим. Знам,че "гугутките" веднага ще ревнат, че така тимът няма да се класира за Европа и провалът ще е пълен. Да, ама не! С такова пагубно ръководство (продажба на всичко класно, преотстъпване на ЛЕВСКАРИ по разни отборчета и не купуване на класни играчи) провалът е неизбежен! Нека вцички ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ да направим по нещо, та мустакатият дондсник да забрави пътя към "ГЕРЕНА" !

Върни се в “Левски”