vaskonti написа:Е ти с колко опорни халфове искаш да играем? Принципно се играе с 1, освен ако нямаме мач с Бразилия!
Ти мач на нашите гледал ли си скоро? Играем с двама опорни. Това е тактиката на Мъри от 4 години насам...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
vaskonti написа:Е ти с колко опорни халфове искаш да играем? Принципно се играе с 1, освен ако нямаме мач с Бразилия!
vaskonti написа:Ми нали точно за гениалната тактика на Мъри говорим! Цял свят играе с един опорен, той с два! Покажи ми кой отбор по света играе с два опорни халфа! Дори италианците не го правят отдавна! От времето на катеначото!
bigbonusprize написа:vaskonti написа:Ами с наш "специалист" сме доказали отдавна, че не става. В момента продължаваме да трупаме доказателства. Чужд специалист например няма да допусне да му пробутат Сърмов за национал, което е поне малка гаранция, че няма да сме толкова зле.
Сърмов е във форма. Имаш по-добър вариант за опорен халф ли?
THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:Ми нали точно за гениалната тактика на Мъри говорим! Цял свят играе с един опорен, той с два! Покажи ми кой отбор по света играе с два опорни халфа! Дори италианците не го правят отдавна! От времето на катеначото!
Манчестър Юнайтед......често Сър-а играе с Карик и Скоулс...или с Андерсон и Гигс.
Челси играе с Микел и Балак като разбивачи....или с Есиен и Ланпард...когато Деко е зад нападателите.
Само да уточним......явно има отбори дето играят с двама "разбивача" ...
_emo_ написа:THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:Ми нали точно за гениалната тактика на Мъри говорим! Цял свят играе с един опорен, той с два! Покажи ми кой отбор по света играе с два опорни халфа! Дори италианците не го правят отдавна! От времето на катеначото!
Манчестър Юнайтед......често Сър-а играе с Карик и Скоулс...или с Андерсон и Гигс.
Челси играе с Микел и Балак като разбивачи....или с Есиен и Ланпард...когато Деко е зад нападателите.
Само да уточним......явно има отбори дето играят с двама "разбивача" ...
Да има отбори, но ти май не четеш какво пишеш!!!!!!!![]()
![]()
Гигс и Лампард - РАЗБИВАЧИ!![]()
![]()
_emo_ написа:Гигс и Лампард - РАЗБИВАЧИ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта