Защитници? ИМАМЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Re: Защитници? ИМАМЕ!!!

Мнениеот venitos » 04 мар 2010 20:55

someone написа:Вие сте много смешни бе... Вальо Илиев хахаха, е какъв е пък тоя... къде играе, някъде в Румъния... още помним мача със Сърбия 1:6, е Вальо игра и кво стана... беше смешен, както цялата защита, Иво Иванов... тоя пък какъв е... каква е тази "звезда" от Берое... :lol: Сашко Александров поредната "звезда" от смешното БГ първенство... Аз нямам нищо против да ги викат срещу някой отбор като Полша, Сърбия и да им набият 4-5 парцала и да ги махнат и тях, после ще пишете за някой друг във форума защо не го викат... :lol:

Сигурен съм, че нито Иво Иванов си гледал, нито Александров, не знаеш нищо, ама нищо за играта им . . . ама си сигурен, че не стават!
Искам да попитам колко пъти Стоилов, Сираков са били на мач във Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Благоевград, Перник . . . . ааааа извинявайте какво говоря то там футбол не се играе, . . . . футбол и футболисти има само в София . . . . . . ами айде опомнете се вече!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 04 мар 2010 20:58

[quote="south_division"]Момчета спрете наркотиците моля ви се. Има ли сме играчи , обаче видиш ли треньора не става и ръководителите не стават. Недейте ми говори глупости , 94-та имахме голям треньор сигурно. Аз ако съм сега на Стоилов точно тези за които ревете тях ще извикам да ги види и тях цяла БГ. Нали искахте Камбуров ,какво направи аз не видях. Сигурно срещу Швеция и Сърбия играха Милиев и Минев , че ни вкараха 15 гола общо.Или се събудете или хващайте въжето вие сте вредни за футбола , няма нужда от вашата компетенция.[/quote

Няма смисъл да обясняваш, в България е пълно с подобни "капацитети", даже бих казал, че са мнозинство. Утре сигурно ще поискат и някой футболист от селските групи да бъде извикан в националния, изобщо няма да се учудя.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2010 10:31

Според мен защитата трябва да е: Румен Трифонов, Вальо Илиев, Иван Иванов и Данчо Минев
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 мар 2010 10:40

bluesupport написа:
south_division написа:Момчета спрете наркотиците моля ви се. Има ли сме играчи , обаче видиш ли треньора не става и ръководителите не стават. Недейте ми говори глупости , 94-та имахме голям треньор сигурно. Аз ако съм сега на Стоилов точно тези за които ревете тях ще извикам да ги види и тях цяла БГ. Нали искахте Камбуров ,какво направи аз не видях. Сигурно срещу Швеция и Сърбия играха Милиев и Минев , че ни вкараха 15 гола общо.Или се събудете или хващайте въжето вие сте вредни за футбола , няма нужда от вашата компетенция.

Няма смисъл да обясняваш, в България е пълно с подобни "капацитети", даже бих казал, че са мнозинство. Утре сигурно ще поискат и някой футболист от селските групи да бъде извикан в националния, изобщо няма да се учудя.

Да, и един капацитет са ни турили за треньор... и едни капацитети ни раководят футбола... и на Камбуров такъв шанс му бе даден... и защитата ни желязна... и изобщо, как е възможно да има недоволни?! :twisted:

Messinho написа:Според мен защитата трябва да е: Румен Трифонов, Вальо Илиев, Иван Иванов и Данчо Минев

Е НЕ! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”