Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
petrof написа:Пич усещам на къде биеш, обаче нямаш никокви основания, защото мача беше много здрав интересен. Аман от последователи на Сашо Диков!
MORSKI написа:Форевъре,не може всеки мач нашите да играят добре,но и аз не си обяснявам липсата на желание точно в този мач,за мен стана както срещу Беласица,подценяване,което е супер глупаво,тъй като нашите футболисти все още не са взели купа та да подценяват който и да еНе знам,но 100% ако подженяват и в бъдеще такива маочве,няма да станем 3
slavia_forever написа:Дадоха ли си зор, играчите на Черно море, тъй като Миньор, за разлика от тях, играха на максимум, до последната минута на мача?!![]()
ogrizko написа:slavia_forever написа:Дадоха ли си зор, играчите на Черно море, тъй като Миньор, за разлика от тях, играха на максимум, до последната минута на мача?!![]()
Да речем, нормално е да подценим леко мача след 4:0 преди няколко дни... и при повеждане на чужд терен 0:1 да се отпуснем, не мислиш ли? Пък и нормално последен мач за годината... По-интересно ще е да зададеш въпроса към футболистите на Славия за мача срещу Ботев Криводол))
slavia_forever написа:Хайде заяждането започна! Славия размаза Криводол на игра, в която бяха изпуснати срашно много положения, докато днес Черно море за мен изобщо не се напъна.
Р.Р. Извинявай, ти поне репортаж на Криводол със Славия гледал ли си, или наизуст говориш?
ogrizko написа:slavia_forever написа:Хайде заяждането започна! Славия размаза Криводол на игра, в която бяха изпуснати срашно много положения, докато днес Черно море за мен изобщо не се напъна.
Р.Р. Извинявай, ти поне репортаж на Криводол със Славия гледал ли си, или наизуст говориш?
Е, то така е лесно. И аз ще ти кажа, че ако имахме шанс да си вкараме положенията щяхме да бием. Миро Манолов ако беше вкарал онова положение в началото и ставаше 0:2 и мача вече наистина щеше да свършиМалшанс просто.
Освен това е смешно да сравняваш отбора на Перник с тоя на Криводол. Срещу Ботев Криводол, сигурно с резервите щяхме да бием 5:0 без да се напрягаме
Пък и това не е заяждане от моя страна май.... не съм те карал да пускаш такава тема.
slavia_forever написа:НЕ МИ КАЗВАЙ, ЧЕ НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ МАЧОВЕ, КАТО НАШИЯ С КРИВОДОЛ, КЪДЕТО ЦЯЛ МАЧ ИГРАЕТЕ НА ЕДНА ВРАТА И НАКРАЯ ВИ БИЯТ!??!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта