Михайлов: Бербо и Стенли се чувстват необичани в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Михайлов: Бербо и Стенли се чувстват необичани в България
Стилиян Петров винаги играе със сърце и желание за националния.
Не знам, защо и по какви причини, но ми се струва, че това е някаква провокация от страна на Боби и дори да са казали такова нещо то е било в личен разговор ако искаха двамат да го знаят медиите те лично щяха да го кажат мисля че са го доказвали и са големи зрели хора знаят къде седят журналистите след мач.
може пък точно да не са искали да го казват те а някой друг варианти има всякакви
И от кого са необичани..всички ги уважаваме въпреки критиките към Бербатов(породени от големиоте очаквания към него)..и така.Другаде са проблемите..
- ss_lazio1900
- Контакти:
Какво трябва да направиме още за тях,за да се почустват обичани? Да ги изнасилиме ли ? И питам аз защо Мартин Петров не каже такова нещо,а пак тези двамата?

Последна промяна от ss_lazio1900 на 04 мар 2010 16:57, променено общо 1 път.
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]
пичове не е важно дали някой ги обича или не.По важно е какво ще правим като спрат да играят.КОЙ ДА ИГРАЕ ТОГАВА.аз не мога 100 кила съм.така като гледам май и няма кой
стигнахме нивото на албания и македония баларус и прочие а каде бяхме преди 16 год
стигнахме нивото на албания и македония баларус и прочие а каде бяхме преди 16 год
Ами Барбито ходи като умрял на терена! Как да бъде обичан? Стенли поне се старае и има хъс за игра!
Имам чувството, че на Барби въобще не му пука за България. Важното е да си взема кинтите от Ман Юнайтед. Нищо, че не играе...
Имам чувството, че на Барби въобще не му пука за България. Важното е да си взема кинтите от Ман Юнайтед. Нищо, че не играе...
-
THE G.A.M.E
Бербатов има пълното право да се чувства така....ама Стилиян ?
Вярно, че Стенли не говори с журналята.....но смятам, че болшинството фенове ( от всички бои ) го харесват !
Иначе е малко смешно някой да се чувства "необичан" ....особено пък, футболист на националния отбор ? !
Вярно, че Стенли не говори с журналята.....но смятам, че болшинството фенове ( от всички бои ) го харесват !
Иначе е малко смешно някой да се чувства "необичан" ....особено пък, футболист на националния отбор ? !
Що се излагате и коментирате бълнуванията на Перуката? Сериозно ли мислите че двамата са казали подобно нещо? Ей го днес Перуката казва, че имаме доста добър отбор, че синът му бил по-добър от Кушчак... Тоя човек е изперкал окончателно. Не е нужно да се дрънкаме заради бръщолевенията на някой кукумицин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Какви чуства ????? Ако искат чуства да си вземат пералния 6-то чуство , ако искат любов да гледат перла !!!!! ТОВА е националния тим на БЪЛГАРИЯ , а тези се разхождат по стадионите. Харесвам ги като играчи , ама са нищо сравнено с отбора от 94-та !!!!!!