Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Господин Стоилов!!!

Мнениеот child in time » 04 мар 2010 11:17

Да изброиха се добри БГ вратари но вярвате ли че преди Петков да окуцее съвсем и Михайлов не ни провали поне в още една квалификация ще се извика някое ново име? Никога Мъри е толкова заслепен в собствените си пристрастия че е почти невъзможно това да се случи ( а и вишата сила в БГ футбола е силно синя) ! Както знаем Стоилов е независим - в смисъл от него нищо не зависи! ;) А при трагедията в защита един силен вратар си е половин отбор наистина!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2010 11:18

killamasta написа:
POPCORN написа:Aбе вие не разбрахте ли, че в националният имат право да играят само едни и същи играчи?Никаква промяна последните 2 години.Нито при Стоичков, нито при Пенев, нито при Стоилов!Всеки мач игфраем с един и същ отбор и затова сме толкова слаби.Първо в защита нито Минев , нито Иванов трявба да играят.Пелето и тоя Чавдар Янков докога ще играят в националният?Чавдар е пълна дупка!Той какво прави на терена?Ние освен Стилиян нямаме добри халфове.Всеки мач започваме така, Чавдар, Пелето и некви други и искаме да играем футбол.Еми пусни некой мач , хора където не сме ги гледали бе ?Като видях стартовият състав вчеря ми беше ясно, че ще ни счупат от бой!Еми ние с тия играчи вече играем 2-3 години и няма прогрес, няма и да има , защото толквоа си могат.По-добтре да пусне некви младежи и да се обиграват да се сработат един с друг и след 2-3 години да играем футбол.Ивелин какво направи първото поувреме>?Той не пипна топката...С тия играчи толкова.Пък и тренера е виновен също че ги пуска всеки ден.Не иска да рискува и затова не пуска нови момчета!

Не става само с младежи,приятел :) Наистина Чавдар Янков не играе добре напоследък и може да му се намери заместник.Например един Велизар Димитров вчера,ако не друго раздвижи играта в предни позиции.Другото,което е че трябва Станислав Ангелов да играе рамо до рамо със Стилян Петров и така дефанзивните ни халфове ще мачкат.На Иван Иванов трябва да му се намери млад колега,който да е до него и да се обиграват,например Милиев от Левски или както по-нагоре прочетох Дани Златков от Миньор,който също има качества.Просто на някои от новите момчета им трябва време да се отпуснат и да заиграят така както могат.. а някои от старите тотално разочароваха и трябва да не бъдат викани повече,след като опропастиха ред квалификации.

е добре бе братле, докога да ги чакам?Ти като почнеш някъде работа, някой чака ли те или иска веднага резултати а?Иван Иванов няма да се научи в дискотеките нали ти е ясно.Тоя човек винаги ще си остане един среден футболист за българдските стандарти!Абе нищо хубаво не ни чака .И с Боби Михайлов и с Мъри и с тия играчи в националният, от сега казвам няма се класираме за Европейското!Абсолютно съм сигурен!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 04 мар 2010 11:23

То е ясно,че няма да се класираме :) Но други играчи няма.. Никога няма да се вземат играчи от по-малките отбори, а и да се вземат нали се сещате какъв ще е резултата.. стъписване и отново загуба,защото едно е да играеш срещу Ботев и срещу Локо Мездра а друго е срещу световни сили :) Не че нещо имам против играчите от по-малките отбори,но докато Минев и Иванов поне са играли някой мач на средно ниво в групите на Лига Европа,то другите изобщо.. разликата между "А'' група и другите първенства е отчайващо голяма :)

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 04 мар 2010 11:23

Мъри, Наско и Боби казват всеки път едно и също нещо: "Защитата е слаба и дрън-дрън..."
Добре кой вика тези футболисти /защитата/ - АЗ ЛИ?
Не те си ги викат и те определят схемата на игра!

С кой акъл пускат ИВан Иванов - той няма място в момента в нац. отбор като центарален защитник заедно със Стан. Ангелов - той трябва да бъде халф - защото тогава освен централен защитник, нямаме и халф, а те са по на изчезване отколкото защитниците! Някой ще ми каже ли кои са нашите халфове за националният освен Стилян Петров, Стан. Ангелов и Благой Георгиев - за него не съм много сигурен но просто няма друг!

А защитници има и то много по добри и от тези които гледах снощи!

Валентин Илиев, Живко Желев, Иво ИВанов, Александър Тунчев /в момента е контузен/, Асен Караславов и някои други но дори и тези са достатъчни!

Е защо тези хора не са в националния питам аз!

С какво Минев, Сърмов, Иван Иванов, Милиев са заслужили националната фланелка!

Трябва ни треньор от чужбина поради една единствена причина - НЯМА ДА СЛУША И ДА МУ СЕ НАТРАПВАТ ЧУЖДИ МНЕНИЯ /БОБИ И НАСКО/ И МЕНИДЖЪРСКИ ИНТЕРЕСИ!

СЕГА ИМА И ДРУГ ПРОБЛЕМ!
НЯМА ДА ИМАМЕ И ВРАТАР ОСВЕН ЗАЩИТА!

И НЕ ЗАЩОТО НЯМА ВРАТАРИ, А ЗАЩОТО ГО ИМА НИКИ МИХАЙЛОВ!!!

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 04 мар 2010 11:24

ааааа дани димов за халф забравих.ние феновете на всички клубове да изберем 11 те ще бият неговите(звезди) както беше писал в един сайт фен на морето
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 04 мар 2010 11:26

MOREE написа:ааааа дани димов за халф забравих.ние феновете на всички клубове да изберем 11 те ще бият неговите(звезди) както беше писал в един сайт фен на морето

Сигурен съм в това :)

Ще ги бият и то на 0

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 04 мар 2010 11:28

Пълни глупости. Тоя ставал, оня не ставал. Първо срещу Полша дори и в най силните години на националния отбор сме изпитвали големи трудости - проверете статистиката на мачовете между двата отбора. Второ в момента с изключение на Стилиян всичките "чужденци" играят посредствено. За родното първенство си ги гледаме всяка събота и неделя. Ако искате с трици маймуни да ловите - е няма да стане. И не мога да разбера защо очакванията са ни толкова големи, при положение, че "материалът" с малки изключения не струва. Разни приказки за мениджърски интереси са си типично в български стил и съм убеден, че който и да бъде викнат все това ще се говори.
Затова трябва да оставим треньора да си работи спокойно, докато дойде по добро поколение футболисти.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 04 мар 2010 11:29

А някой да ми каже, защо не извика В.Илиев а пуска И.Иванов, а Ст.Ангелов пък прави защитник. Еб.си глупавия тренер
Последна промяна от venelin_valchev на 04 мар 2010 11:31, променено общо 1 път.

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 04 мар 2010 11:31

В.Илиев го видяхме срещу Сърбия.. а и вече е на години,трябва да се мисли за някакво подмладяване.

Бтв;Той в момента е и в много лоша форма
Последна промяна от killamasta на 04 мар 2010 11:32, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 мар 2010 11:32

Стоилов защо не вика Жоро Илиев от ЧМ , вместо неорентирания и свършил отдавна с футбола Чавдар Янков :?: Този Чавдар Янков имам чувството,че играе ходом,защото не може седнал :lol:

Върни се в “Национален отбор”