Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Писна ми!

Мнениеот abiati » 04 мар 2010 10:28

в едно няма съмнение-ЛЕНТАТА ПРИ СТЕНЛИ

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 04 мар 2010 10:33

abiati написа:в едно няма съмнение-ЛЕНТАТА ПРИ СТЕНЛИ

Това е единственото положително в националния отбор - Стенли и капитан (две в едно)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 мар 2010 10:34

Та тогава едно въпросче... След като "манекена с дъвката" е основния проблем на националния отбор, къде е треньорът с разум в главата, дето трябва да види Чи Бербатов нИстава... И защо го вика? Ама то как да озрее такава мисъл...
Иронизирам, разбира се, и се извинявам на Мъри, но е ясно дори за него, че в момента друго нямаме. Сега сме жалка работа, представям си какво ще е по-нататък.
Имаме прекалено големи очаквания от доста посредствени за големия футбол играчи... И ТРЯБВА ВРЕМЕ. Не упреквам Веско и Иван, не са играли заедно и не се познават. Трябва да си призная че упрека ми е към всички нас, които виждаме че не могат, а искаме да играят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 04 мар 2010 10:39

ros написа:...Сега сме жалка работа, представям си какво ще е по-нататък.
Имаме прекалено големи очаквания от доста посредствени за големия футбол играчи... И ТРЯБВА ВРЕМЕ...
...Трябва да си призная че упрека ми е към всички нас, които виждаме че не могат, а искаме да играят

Мислех да се изкажа и аз по темата, но ето, че всичко вече е написано и то доста ясно! Съжалявам, но това е положението.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 10:41

ros написа:Та тогава едно въпросче... След като "манекена с дъвката" е основния проблем на националния отбор, къде е треньорът с разум в главата, дето трябва да види Чи Бербатов нИстава... И защо го вика? Ама то как да озрее такава мисъл...
Иронизирам, разбира се, и се извинявам на Мъри, но е ясно дори за него, че в момента друго нямаме. Сега сме жалка работа, представям си какво ще е по-нататък.
Имаме прекалено големи очаквания от доста посредствени за големия футбол играчи... И ТРЯБВА ВРЕМЕ. Не упреквам Веско и Иван, не са играли заедно и не се познават. Трябва да си призная че упрека ми е към всички нас, които виждаме че не могат, а искаме да играят

Основния проблем не е "манекена с дъвката" а бездушието в националния отбор. И "манекена с дъвката" изцяло се е отдал на това бездушие. Че Бербатов може го видяхме на финала с Вила този уикенд. Ама въпроса е що при Сър-а горе долу може а в национала хич не може...

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 10:51

football.total написа:....Ама въпроса е що при Сър-а горе долу може а в национала хич не може...

Отговора е: в националния не взима по 100 000 евро на седмица.........

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 04 мар 2010 10:53

Много ясно, че капитан трябва да е Стенли! Как може на човек на когото не му пука за национала да е капитан?! Също така предложението с 9-така на Божинов и Берба аут звучи доста приятно! :) За треньора няма какво да се каже, той ще си е до края на квалификациите така че нека по-добре да не го упрекваме, младите също не трябва да отнасят пишкира, но щом чак Митко Иванков са отчая, за какво си говорим?! Вчера Велизар не игра ли с доста повече хъс от Берба? Има хора за които да си в национала е призвание... а за други просто даденост!
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 мар 2010 10:54

България никога няма да има силен отбор, докато треньорът обслужва менажерски интереси,вместо да събере в национала най-добрите наши футболисти. С изключение на 5-6 футболисти,останалите се вземат по нареждане на фирми и обръчи от менажери :!: :twisted:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 10:59

Автора, и на мен ми писна от бездушна игра, но не е необходимо да пишеш такива глупости за да се изкажеш...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 11:04

crap написа:Автора, и на мен ми писна от бездушна игра, но не е необходимо да пишеш такива глупости за да се изкажеш...

И кое точно е глупост че не те разбрах? Че Стенли се раздава всеки мач на 100% и трqбва да е капитан ли? Че Божинов играе в пъти по нахъсано от Бербатов? Че Бербатов вкарва само на Малта и Лихтенщайн а срещу Италия, Ейре, Полша итн никакъв го няма... Кое точно е глупост че не ти хващам мисълта нещо...

Върни се в “Национален отбор”