Една птичка пролет не прави !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Една птичка пролет не прави !!!

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 08:56

за янков съм съгласен но за велизар не не игра лошо, въпреки че не беше нещо особено, не съм съгласен и че това е супер добър мач на Бербатов, игра колкото да не е без хич пазеше се което е негово право.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 04 мар 2010 08:57

Боби Борисов вчера я каза истината по Диема след мача Англия-Египет.Човека беше съвсем искрен и каза че найстина вярва в това.А то е Че ние сме най-слабия отбор в тази група и всяко място различно от 5-то трябва да се счита за успех.Ако случайно нещо стане и Мъри ни класира на 2-ро място ттрябва да му се дигне паметник.
Това е истината момчета,със стояне зад клавиатурите няма да стане.Трябва обединение и мощни протести с/у БФС.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 04 мар 2010 09:17

Дори да има един-двама които играят със сърце, просто се губят на общия фон изпълнен с некадърност :|

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 09:33

хубаво ама какво точно да направи БФС, чужд треньор и кого да тренира тия ли те по добри няма да станат, ето поляците и унгарците имаха чужди треньори и какво стана все тая, ако ще е чужд да е на младежите, че то от там се вмирисва, чя ми мъжете колко от младежите са за 1 отбор, кои са пък тия супер футболисти които 6 треньора не викнаха и ще ни оправят отбора. БФС са смотаняци разбира се но от тях не зависи кой знае какво.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 мар 2010 09:57

Ив.Попов,Камбуров,Янков,Благо,Русия и т.н -виж им умствения багаж на тия лекета и след това искате да играят като мъже? Тия не заслужават да се докосват до националната фланелка!!Бербо,Божинов-тия манекенчета са малко по-умни ,те поне се пазят да не се контузят-че и без тва местата им "изстиват"в клубните отбори.Абе пълна пародия-а като видиш и кой стои начело на командата-Мърльо-тоя едно правилно изречение не може да състави-Пената номер 2-както казва Венци Стефанов-тъп хасковски каун!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 10:17

Ама какви птички, какви 5 лева ?
Чакайте малко......от една контрола, сме готови да преобърнем света !
Е паднали сме.....е и ?
Ама играта не била хубава.....ами не беше !
Но нали за това са контролите......да видм на тоя етап как сме, дали някои стават.....е смятам, че се видя !
Аз лично....ще си правя изводи от следващата контрола.....и съответните полвиквателни.
На някои хора им беше даден достатъчен шанс.....надявам се, че и треньорското ръководство мисли така !
Иначе ако карам по темата....птичката не е само една !
Няколко са.....но и на тях им се случва да пеят фалшиво ( да играят слабо ).
Смятам, че от снощната контрола не можем да отличин никой....но на мен лично - Божинов ми направи много добро впечатление.....единственият, който се сещаше, че гол може да се вкара......и с удари извън пеналта !
Вярвам, че с всеки следващ мач......нашите ще играят по добре !
Стига тия от БФС да са уредили контроли естествено..... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 04 мар 2010 11:41

Не с всеки мач ще играят по-зле. Правилно резултата от контролата не е важен. То се очакваше да паднем. По-лошото е че в Плевен си закриха и двата отбора, в Смолян го закриха, в Хасково и още 3,4 казаха по тв сега не се сещам кои бяха. Еми как ще има национален отбор. Преди 20 години всяко село си имаше отбор и си имаше официални селски лиги. Няма терени, школи и треньори - как да има футболисти. Все едно да има пилот от Ф1 като в България няма нито болиди, нито писти, нито организация. Ми младежите ще падат я, и от черна гора и от македония и от естония и малта не могат да бият и т.н. Литекс и Славия и еди кой си имал добра школа - глупости. Сега в младежкия отбор като викнаха 5 човека от прослувутата академия на Литекс какво стана - пак паднахме и то от кой - големия отбор на черна гора. Венци Стефанов се хвали направихме изкуствени игрища, имаме 500 деца в школата. Вчера дава интервю че чака Илия Илиев и Александър Томаш и чак ще съди БФС че го бавят. Абе Венциии, нали имаш 500 деца бе, Илия Илиев е на 36г. а Томаш на 34г. толко ли от 500 деца не си направил един читав халф и един централен защитник да налагаш млади момчета. Така ги тренираш - май само за здраве. И то като навсякъде е така как няма да падаме. Еми ние от сега започваме да падаме и падаме и падаме до ..... за сега не се вижда до кога!!!

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 04 мар 2010 13:01

Пичове, спокойно !
Идват мачовете със Ландора и Малтенщайн :) . Ще ги разнищим. Барби ако не им тресне 3 гола , да не ми името .... Да видите и къв синхрон ще демонстрираме в защита ... направо кат по книга :) :) :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Върни се в “Национален отбор”