Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Полша - България

Мнениеот viroglav » 03 мар 2010 23:51

vaskonti написа:-Къде са Живко Желев, Караславов, Александров, Вальо Илиев? Това ли е нямането на централни защитници, та трябва да отслабваме средата, махайки Пелето от там?

Та така. Въпросите с базите, държавната политика, ДЮШ и подобните са много важни, но нямат отношение към избор на тактика и състав за конкретен мач.

Тези изброените не са от Левски , къде ги слагаш... 8-)

dragi 78
Контакти:

Re: национален празник

Мнениеот dragi 78 » 03 мар 2010 23:51

ами това е датата от УЕФА за приятелските мачове,а тях ги боли фара че ние имаме национален празник.Ти колега много се вживяваш не свикна ли със загубите.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 мар 2010 23:52

baltimore написа:
Yanev написа:Не се отчайваите,имаме бъдеще :arrow: справка :arrow: МЛАДЕЖКИЯТ НАЦИОНАЛЕН !

Ко речи ?

Младежкият национален отбор е по-зле.Представи си за какво става въпрос щом са по-зле.
Поздрав със Слави Трифонов - И да паднем и да бием

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 03 мар 2010 23:52

blue_ power1 написа:
Gonzo0009 написа:Абе а тоя коментатора кви ги говореше,че играят страхотно и трябва да сме много горди.СМЕХ на връх 3 Март...

Няма по-забулени коментатори от тези в БНТ,прави като мен и смятам,че ще си доволен-намаляш звука на тв и си пускаш примерно Дарик Радио,аз вече така правя от доста време... :)

Само дето се разминават, мен това ме дразни!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 мар 2010 23:53

Закривайте тая подигравка наречена национален отбор на България.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

nona
Контакти:

Мнениеот nona » 03 мар 2010 23:53

Треньорът на поляците не е Жмуда, а Смуда, аналфабети.
Освен това администраторът трябва да се върне в първи клас и да научи къде се поставя пълен член.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 мар 2010 23:54

baltimore написа:
Yanev написа:Не се отчайваите,имаме бъдеще :arrow: справка :arrow: МЛАДЕЖКИЯТ НАЦИОНАЛЕН !

Ко речи ?

Имаме бъдеще , ама някъде се е скрило и не се види... :lol: :lol: :lol:

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 03 мар 2010 23:55

Голяма част от нас видяха преди 16 години може би най силния Национален отбор който сме имали.Жалко за нашите деца които ще се радват само на чужди отбори.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 мар 2010 23:55

dragi 78 написа:ами това е датата от УЕФА за приятелските мачове,а тях ги боли фара че ние имаме национален празник.Ти колега много се вживяваш не свикна ли със загубите.

Просто ме хваща яд.... сега беше момента да си уредят контрола с Малта, с някой клубен отбор, двустранно мачле и разни такива :evil: ....и без това само такива малоумни контроли уреждат!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 мар 2010 23:56

Аз се молех до днес Митко да остане в отбора.Но сега,след този мач съм с две ръце момчето не да си ходи,а направо да бяга от национала.С тази защита ще го направят да изглежда все едно вчера за сефте започва да пази.Нека малката перука бере срама,ако въобще знае тази дума.Бекове -0.Централни 0,2.Сърмов?????клони към абсолютната нула.И искам да кажа,че когато на един отбор му куца защитата,отбора не може да се концентрира в атака.Особено и като в средата има дупка и половина като Сърмов и Янков.Стилян,Бербо и Божинката си личат от Луната че са играчи.За останалите мога да кажа,че ако се появи един сносен треньор,ще изцеди максимума на тези играчи/без трима-четирима/То не стига дето играчите калпави,ами и треньора не става.И другата изкуствена коса се изцепи в мрака на 3 март,Ако трябвало да спрем футбола за няколко години,за да се оправим.В смисъл така ще се оправим тогава,че и Сан Марино ще ни бият с резултат.Съвсем изперка този пич.Явно перуката му спарва мозъка.Истината е треньор от чужбина,изцежфдане на максимума на наличния потенциал и малко радост за нас-феновете.Като видях какво постигна фашиста с Гърците...
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Национален отбор”