Гонзо- само шеф!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Гонзо- само шеф!

Мнениеот Pro-European » 02 мар 2010 23:57

Yasen-чо - момче с име на дърво,

ако един ден намериш себе си, има малка надежда да разбереш че не можеш да компенсираш липсата на оригиналност с неадекватни, кресливи, неаргументирани и не-мъжки писъци срещу личност, която с годините е изградила авторитет сред истинските левскари.
Гонзо ангажираше с играта си, с желанието си за победа, с рисковете за здравето си-ангажираше тези, за които Левски е повече от един футболен тим.
Това не може да стане с медии, с PR, с имидж-мейкъри - не се получава.
Ако ставаше, Батков щеше да го е направил, а той знаем къде е на скалата на синьото одобрение- на дъното!

Не се сещам за друг, който повече да е заслужил шанса си да опита на мениджърска позиция.
Ти пусна първата си анти-Гонзо тема 5 дни след като стана треньор - без аргументи, без нищо- само с чувствени писъци.

Ако трябва да се посочи едно нещо, заради което има някаква полза от това което пишеш,
то е че контрастира на здравия разум и може би - на нормалната ориентация.
И съответно оценяваме повече смислените неща, които се пишат тук.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 мар 2010 00:00

Странджата написа:Ако някой си спомня годината, в която катастрофираха Гунди и Котарака, едва ли ще се съгласи, че това е най-трагичния ни сезон,. Тогава по едно време не можехме да съберем и 11 играча.

Звучиш странно, шокиращо. Поне за мен. Спомням си трагичната 1971 година.Трагична заради смъртта на Гунди и Котков на трагичния 30-ти юни.
Но като представяне на "Левски" изобщо не мога да се съглася, че сезонът е бил трагичен. Завършихме на второ място, с равен брой точки с шампиона ЦСКА. В директните двубои 2:2 и победа 1:0 в последния кръг. Като добавка - "Левски" беше столичен първенец.
Спечилихме купата на Съветската армия след победа на четвъртфинала срещу ЦСКА със 7:6 след дузпи (в редовното време 2:2) и на финала 3:0 срещу "Локомотив"(Пловдив). Уви, вече без Гунди и Котков.
Конкретно по темата - поддържам си многократно изказваното мнение, че Георги Иванов няма качества за да бъде директор. Като треньор може и да успее. Но нека първо придобие лиценз и след това се докаже.
Не съм забравил обещанието си да се извиня, ако ме опровергае с резултати през пролетния полусезон. Желая го!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 мар 2010 00:09

Аз смятам че трябва да дадем шанс на Гонзо до края на сезона... ако не става мисля, че той сам ще се оттегли от треньорския пост.
Притеснява ме само това, че той вече веднъж го направи, което значи че не е много сигурен във възможностите си. Дано опровергае това 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 03 мар 2010 10:39

[quote="santiliana"]Някои ще кажат, че много рано е да правим заключения, че трябва да минат поне няколко мача и тем подобни, но лично аз си мисля, че на Левски му трябва един класен треньор. Не говоря за известен, а за треньор, който да бъде педагог, тактик и в известен смисъл "хитър". Да умее да подхожда към всяка една ситуация по точния начин, а не само с надъхване. Защото, съгласете се, към този момент Гонзо разчита само на това- мотивация и "набиване на канчето" в съблекалнята. Но това съвсем не е достатъчно. Ще попитате кой според мен трябва да е треньор тогава? Ами все си мисля, че един Петьо Хубчев, Илия Груев, Павел Дочев, Ясен Петров и др. подобни млади и перспективни треньори биха свършили работа. За да си треньор не е необходимо да си бил добър като футболист (практиката го доказва), това просто ти е вродено. А иначе Гонзо нека си остане шеф и да дърпа конците в Левски, за това съм убеден, че ще успее. Какво мислите, левскари?

Това не го решаваш ти! Има си хора за тази работа..

oli
Контакти:

Мнениеот oli » 03 мар 2010 11:15

Мисля си че Кокала е много прав:
http://football.sportal.bg/news.php?id=224492

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 мар 2010 20:47

yasen написа:и за шеф не става... с Гонзо и Батков Левски отива към дъното.
Боли ме, че такива некадърници управляват Левски. Аз очаквам 2010 да бъде най-трагичната година на Левски в историята му, но все пак се надявам да не се окажа прав...

По-трагична от 2009 скоро не очаквайте да доживеем, въпреки, че станахме шампиони миналия сезон!
Десетилетия напред ние и по-младите от нас ще разправят за есента на 2009-та и ще се молят да не се повтаря!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 мар 2010 21:27

Незнам колко е трагична 2009 за ФК Левски, но със сигурност е комична!!! :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 03 мар 2010 21:30

Добре е да има мнения по различни въпроси, но оставете Гонзо на мира. Нека работи и да се учи. Ще дойде време и ще береме добри плодове.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 мар 2010 22:54

crap написа:Незнам колко е трагична 2009 за ФК Левски, но със сигурност е комична!!! :lol: :lol:

Комично е да си последен в Европа! Гледай си в твоя двор или както му казвате там...!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 08:47

plamak написа:Добре е да има мнения по различни въпроси, но оставете Гонзо на мира. Нека работи и да се учи. Ще дойде време и ще береме добри плодове.

Нека се учи, но да не е на поста страши-треньор. Нека е помощник-треньор ;) А за старши-треньор Борат може да се опита да върне Емил Велев :!:

Върни се в “Левски”