Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2025 20:21

cskarcheto92 написа:
damyanov1963 написа:
Eminem написа:Ами то всички държави с изброените неща се представят, с какво друго да го правят.

Е, рекламират се и с научни открития, ние и тук имаме с какво да се похвалим.

Анджела Родел, ако знаеш коя е, разказа в шоуто на Слави, че преди да дойде в България е мислела, че "Българите ходят с народни носии, само играят хоро и слушат и пеят само народна музика".
Но щом за тебе това е гордост, си е твоя работа.

Определено е повод за гордост пред американската гордост Хелоуин . Едва ли шотландците се срамуват от гайдата и т техният килт, но нашия разбирач е против народните носии, защото му пречат . На същия му пречат най-вероятно паметниците, езика , валутата и всичко що е българско .

Те шотландските килтове, са си евроджендърия, т.е. другата крайност.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 ное 2025 20:46

damyanov1963 написа:
Eminem написа:Само човек от държава без култура и история, може да се подиграва на човек от страна с такива! Или някой промит, психично болен либерал.

Жълтопаветниците, дето много ги е срам, да затрият всичко българско и ще се хвалим и гордеем с жилищните блокове и с електро и водопреносната мрежа.

Ми ходи с цървули и потури тогава по улиците, бий се с гордост в гърдите и викай БОЛГАР, БОЛГАР, много ще ти отива.

На теб какъв точно ти е проблема? Че все още съществуват българи, които пазят, уважават почитат и поддържат българската култура, история, традиции и обичаи ли?

Ами отивай да живееш в арабско-африканско-гейската част на Европа.

Там вече се забраняват елхи, коледни базари, срам ги е от културата и историята им и е расистко да си веят собствените знамена, в собствените им страни. Ще се почувстваш като у дома си.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2025 20:50

Eminem написа:
damyanov1963 написа:
Eminem написа:Само човек от държава без култура и история, може да се подиграва на човек от страна с такива! Или някой промит, психично болен либерал.

Жълтопаветниците, дето много ги е срам, да затрият всичко българско и ще се хвалим и гордеем с жилищните блокове и с електро и водопреносната мрежа.

Ми ходи с цървули и потури тогава по улиците, бий се с гордост в гърдите и викай БОЛГАР, БОЛГАР, много ще ти отива.

На теб какъв точно ти е проблема? Че все още съществуват българи, които пазят, уважават почитат и поддържат българската култура, история, традиции и обичаи ли?

Там вече се забраняват елхи, коледни базари, срам ги е от културата и историята им и е расистко да си веят собствените знамена, в собствените им страни. Ще се почувстваш като у дома си.

Казах ти, че те са другата крайност, ходи си с народната носия, вей българското знаме и се гордей.
Няма да си губя времето да те разубеждавам.
И ако България се напълни с толкова мюсюлмани, имаме късмет, че все още те самите повечето предпочитат западна Европа и ние си запазваме коледните и другите християнски традиции, тогава и аз като тебе ще тръгна с цървули и потури по улиците.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 ное 2025 21:02

damyanov1963 написа:
Eminem написа:Ами то всички държави с изброените неща се представят, с какво друго да го правят.

Анджела Родел, ако знаеш коя е, разказа в шоуто на Слави, че преди да дойде в България е мислела, че "Българите ходят с народни носии, само играят хоро и слушат и пеят само народна музика".

Знам я коя е, но тя се е срещнала с българския фолклор и го е обикнала, после е обикнала и българин :) .Само, че Анджела стана известна с превода си на Времеубежище, тоест в България има и добри писатели.Участвала е и в български филми и по нейни думи, в България е постигнала американската си мечта.Така, че България не е само цървули и народни носии, но и доста други неща, а специално всеки по-интелиген американец трябва да знае кой е направил първия компютър.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 ное 2025 21:05

Eminem написа:
damyanov1963 написа:

За такива забрани не съм чул, малко пресоли манджата :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2025 21:10

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Знам я коя е, но тя се е срещнала с българския фолклор и го е обикнала, после е обикнала и българин :) .Само, че Анджела стана известна с превода си на Времеубежище, тоест в България има и добри писатели.Участвала е и в български филми и по нейни думи, в България е постигнала американската си мечта.Така, че България не е само цървули и народни носии, но и доста други неща, а специално всеки по-интелиген американец трябва да знае кой е направил първия компютър.

Аз казах само какво е мислела за България преди да дойде тука. Гордейте си се, няма да ви преча.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 ное 2025 21:21

peliforewer написа:За такива забрани не съм чул, малко пресоли манджата :) .

Миналата година, разни детски градини в Германия НЕ сложиха елха, за да не обидят мюсюлманчетата. Тази година, няколко германски градове заявиха, че няма да имат "коледни градчета", защото охраната щяла да им излезе много скъпа. Оправдание. Коледа или Рождество Христово, неофициално се прекръстиха на "зимни празници". Така се започва и малко по малко...
damyanov1963 написа:Казах ти, че те са другата крайност

Нашата крайност тук НЕ Е някакъв свръхпатриотизъм или свръхродолюбие, а нихилизмът, плюенето по българското, мазната чалга и простотия.
Последна промяна от Eminem на 20 ное 2025 21:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2025 21:29

Eminem написа:
peliforewer написа:За такива забрани не съм чул, малко пресоли манджата :) .

Миналата година, разни детски градини в Германия НЕ сложиха елха, за да не обидят мюсюлманчетата. Тази година, няколко германски градове заявиха, че няма да имат коледни базари, защото охраната щяла да им излезе много скъпа. Оправдание. Коледа или Рождество Христово, неофициално се прекръстиха на "зимни празници". Така се започва и малко по малко...
damyanov1963 написа:Казах ти, че те са другата крайност

Нашата крайност тук НЕ Е някакъв свръхпатриотизъм или свръхродолюбие, а нихилизмът, плюенето по българското, мазната чалка и простотия.

Знам, знам, България е пълна с патриоти, когато става дума за фолклора, за това сме една от най-бедните държави на света, както сме най-известни.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 ное 2025 21:40

Причината е масовата корупция по общини и парламент.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 ное 2025 21:56

Ами патриотите защо го допускат, или нямат време да се правят на българи?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”