Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Tony_CSKA » 19 ное 2025 20:06

Septimius написа:
MASTER_COOL написа:Лапоухов, Делова, Ето'О и Питас задължително трябва да останат ако искаме да градим ОТБОР в скоро време

+ Петко Панайотов

Всички изброени по-горе + Бруно Жордао трябва да останат задължително. Гласувано и от мен.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 ное 2025 22:03

https://www.facebook.com/share/v/1BYmSCcqJK/

Специален поздрав за всички Армейци!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 19 ное 2025 22:10

А ляво и дясно крило и ляв и десен беГ, които могат да центрират след деситилетия ще намерим ли?И не приемам, че чистите крила са демоде.Ако нещо работи и носи победи, значи си е напълно актуално, ако ще да е концепция от 50-г. на миналия век.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 ное 2025 22:16

Силно се надявам зимната селекция да е насочена изцяло за крила.
Между другото Додай с нов силен мач за Албания 21.
Не бързам да го отписвам!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 ное 2025 22:18

Tony_CSKA написа:
Septimius написа:
MASTER_COOL написа:Лапоухов, Делова, Ето'О и Питас задължително трябва да останат ако искаме да градим ОТБОР в скоро време

+ Петко Панайотов

Всички изброени по-горе + Бруно Жордао трябва да останат задължително. Гласувано и от мен.

Жордао може и да е попадение 8-)
Аз го бях отписал. Ще се радвам да ме опровергае ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 19 ное 2025 22:51

MASTER_COOL написа:Силно се надявам зимната селекция да е насочена изцяло за крила.

Додай е талантлив футболист. Просто дойде в момент, в който отборът беше разграден двор, после се контузи, когато Янев застъпваше. В последствие дойдоха по-тежки мачове от тип задължителни и Янев нямаше право да рискува с пускането му в тях. Все пак е на 19 или прясно навършени 20 в нова за него държава. Такъв футболист се взима, когато имаш изграден състав, а ние го взехме като единствена опция за лявото крило, което беше супер странен ход. Момчето си има място в ЦСКА и в бъдеще ще може да допринася за отбора.

Данко по-горе беше писал, че ако трябва да махнем Сегер и Брахими трябвало и него да махнем. Съвсем различно е. Сегер трябва да е изграден футболист, а той е зад Жордао, Ето'о, Петко, Скаршем, че дори Илиан Илиев, Чорбаджийски и Юлиан Илиев като избор за центъра. Не зная какъв скаут трябва да си, за да набележиш точно този футболист. Брахими бе взет в последния момент, защото Златина не може да води преговори - паник трансфер на опитен фубтолист, който познава първенството без трансферна сума - договорът му е за 1 година. Най-късно след сезона си тръгва така или иначе.

Septimius
Контакти:

Мнениеот Septimius » 19 ное 2025 23:30

Tony_CSKA написа:
MASTER_COOL написа:Силно се надявам зимната селекция да е насочена изцяло за крила.

Додай е талантлив футболист. Просто дойде в момент, в който отборът беше разграден двор, после се контузи, когато Янев застъпваше. В последствие дойдоха по-тежки мачове от тип задължителни и Янев нямаше право да рискува с пускането му в тях. Все пак е на 19 или прясно навършени 20 в нова за него държава. Такъв футболист се взима, когато имаш изграден състав, а ние го взехме като единствена опция за лявото крило, което беше супер странен ход. Момчето си има място в ЦСКА и в бъдеще ще може да допринася за отбора.

Данко по-горе беше писал, че ако трябва да махнем Сегер и Брахими трябвало и него да махнем. Съвсем различно е. Сегер трябва да е изграден футболист, а той е зад Жордао, Ето'о, Петко, Скаршем, че дори Илиан Илиев, Чорбаджийски и Юлиан Илиев като избор за центъра. Не зная какъв скаут трябва да си, за да набележиш точно този футболист. Брахими бе взет в последния момент, защото Златина не може да води преговори - паник трансфер на опитен фубтолист, който познава първенството без трансферна сума - договорът му е за 1 година. Най-късно след сезона си тръгва така или иначе.

Сегер беше взет на пожар, за да се запълнят дупките. Аз лично не съм имал големи очаквания за него. Просто ми се искаше да не е по-зле от тези, които имаме вече. Отделно от това не съм съгласен, че може нищо да не става от него. Ако си спомняте така плюхме и Кери, докато Стойчо му намери място. Трябваха му шест месеца. И после всички знаем какво стана. Предлагам да изчакаме с оценките.
Imperium severum, fides perpetua

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 ное 2025 23:58

Tony_CSKA написа:

Да, казах по тази логика.

Няма как да махнеш Додай без да си му дал и минимален шанс да се докаже. Освен ако не е тотал щета в тренировките.

Подобна е ситуацията със Сегер. Той получи шансове, но не е достатъчно да кажеш- " Тоя не става, аре махай го".

Жордао не е лош, но при игра само с двама в средата не го виждам. Освен това имаше няколко мача, в които в дефанзивен план бе много посредствен, а той все пак е вътрешен халф. На тая позиция не може да си позволиш да си посредствен в защита. Даже и по-атакуващите халфове и по-близо до позиция на 10-ка се връщат и трябва да играят прилично в защита, а тоя е 6-ца.

В последно време Русев играе добре, но Цеката ще му иска много пари. Имаме нужда от едно по-арогантно и нахакано крило. Балов е млад и перспективен, но ние имаме подобен профил в лицето на Додай.

Кристиян Стоянов нямам поглед, но доста го хвалят. Мисля, че сгрешихме, че не го взехме лятото.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 20 ное 2025 00:12

Septimius написа:
Tony_CSKA написа:

Сегер беше взет на пожар, за да се запълнят дупките. Аз лично не съм имал големи очаквания за него. Просто ми се искаше да не е по-зле от тези, които имаме вече. Отделно от това не съм съгласен, че може нищо да не става от него. Ако си спомняте така плюхме и Кери, докато Стойчо му намери място. Трябваха му шест месеца. И после всички знаем какво стана. Предлагам да изчакаме с оценките.

Не, Сегер специално не беше взет на пожар. Много премерен и премислен трансфер беше, един от първите това лято, след доста продължителни преговори, с възможност да бъде наблюдаван по време на тях, а и след заявка от тогавашния ИД, че играчи на килограм няма да бъдат привличани. Дойде от първенство, което тече, т.е. с добра подготовка и игрови ритъм. До днес не е показал, че може да направи разлика и да "вземе" центъра дори срещу отбори от Б група. Надявам се, че ще ме опровергае, защото изглежда доста добро момче, но вероятността да не го направи я слагам около 99%, може би малко над тях, но проявявам щедрост. Като дойде имах огромни надежди за него, но...

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 20 ное 2025 00:16

Момчета, и аз се разприказвах много, а и като цяло всички относно нужни, ненужни, добре или зле представящи се футболисти. Отчитам го като грешка и смятам да се концентираме върху важните неща за момента, а именно пълна подкрепа и победа във всеки предстоящ мач до зимната пауза. За останалото още не е дошло времето и само можем да навредим

Единствено да коментираме кой трябва да задържим е полезно, както е в случая с Делова.

Аз лично спирам да обсъждам другите неща и поднасям извинения, че го направих.

Върни се в “ЦСКА”