Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 18 ное 2025 13:31

Dust написа:Защо реши, че само президента н БФС неназова публично имената на замесените при положение, че разследването е водено от службите за целта?
Президента на БФС няма никаква власт над разследващите служби, че да има казва какво да оповестяват и какво не.

Разследващите органи установяват дали са залагали и решават дали да ги пратят на съд, а БФС определя наказанията и глобите според собствените си правилници.След като им е определена глоба по 10 хиляди лева, значи БФС е сигурен в тяхната вина, с какви разследващи органи се оправдава Гонзо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 18 ное 2025 13:37

Dust написа:Гледам рекламите около терена и няма нито една такава на хазартна компания. Защо ли?
Тази чума на 21 век у нас нанесе най-много щети специално на футбола.
Тази чума е и една от основните причини за пропадането на тази игра в България.

100% си прав.
И тепърва ще "берем плодовете" като общество на тази тежка зависимост.
В провинцията вече и деца в 4-5 клас залагат с джобните, които им дават мама и тате.
Отглеждаме нация от комарджии, наркомани и ку*ви(бъдещ пълнеж на Ергена).
Затова темата с инвестициите и разумното използване на парите беше не просто полезня, а изключително важна!

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 18 ное 2025 13:41

peliforewer написа:
Dust написа:Гледам рекламите около терена и няма нито една такава на хазартна компания. Защо ли?
Тази чума на 21 век у нас нанесе най-много щети специално на футбола.
Тази чума е и една от основните причини за пропадането на тази игра в България.

Преди да се появят хазартните компании, един президент на БФС се замеси в едни схеми с черно тото.Напишете в Гугъл, черно тото България и ще разберете кой е човека :) .Сега един негов ученик също се мъчи да скрие десетки футболисти, треньори и ръководители които са залагали на футболни срещи, залагали са дори на срещи на своите отбори и даже са участвали в тези срещи.За Гонзо по-важното беше да им вземе по едни 10 хил лв и да се заметат нещата.В Турция за подобни издънки веднага 1024 човека бяха извадени от футбола за определен период от време и имената им бяха оповестени.

Гонзо изневерява цял живот на съпругата си.
А основен принцип на италианската мафия е, че когато си готов да предадеш жената до себе си и майка на децата ти, ти не си достоен за ничие друго доверие!
Затова каквото беше с Михайлов, това ще бъде и с Гонзо.
От пияница и ку*вар какво да очакваме?
Хора без морал не са способни да направят нещо градивно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 ное 2025 13:47

Bet_Expert написа:
tmanolov написа:
NOMER14 написа:Забравяте случката с бащата на Бербо.
А Бербо не е голмайстор на националния, защото не е вкарвал гол на световно първенство и не е вкарвал гол на отбор световен шампион. Какво не е ясно тук?
Голмайстор е Ицо. След него идват Насо, Гунди, Бонев и другите...

Голмайстор по тази логика е Емо Костадинов - без неговите голове срещу проскубаните петли, кюрдъ никога нямаше да играе на Световно първенство, да вземе голмайсторския приз (с три дузпи) и да спечели Златната топка. А преди това трябва да целува не знам кое точно на Илия Вълов, че без неговите геройства с Рода, никога нямаше да го трансферират в Барса, където пак извади огромен късмет да е с Лаудруп и Ромарио. А Насо ануса дори не игра срещу Франция, щото пак беше проявил характери си на г.з и бойкотира мача

Така е, Манолов, всичко, което са постигнали великите хора, според теб се дължи на късмет.
И никога не е плод на характер, труд, дисциплина, борбеност и т.н.
Прав си, Златна топка се печели само с късмет.
Само, че за да хване Вълов дузпите с Рода, преди това самият Стоичков им вкара, за да добута мача до продължения.
И това ли е късмет?
И да вкараш в два мача 3 гола на Барселона и това ли е късмет?
Като играч на ЦСКА какво му помогнаха Лаудруп и Ромарио, за да вкара и в Барселона, и в София?
Бе той тоя Стоичков голям късметлия бе.
Затова в свят знаят България покрай името Стоичков.
Що никой не свъзва България с Костадинов, Киряков, Михтарски, Пенев, Кременлиев, а точно със Стоичков?
Манолов, легенда не се става с късмет!

Абсолютен късмет беше гола на кюрдъ с Рода - толкова малоумна грешка на защитата рядко се случва -ако беше в мач от ебати лигата, съм 1000% убеден, че щеше да кажеш, че е уговорка (и аз щях да кажа същото). Рода ги размазаха от бой, но една малоумна грешка (напроав защитникът им игра като плеймейкър за умрялото дружество) им коства продължаването напред. А без мачовете с Барса, за което и самият кюрд си признава, никога нямаше д аима трансфер в Барселона.

Та да, ристу кюрдъ е уникален калитар - нещо тип Хулио и КолЮ, но взети на квадрат (все пак е попил от най-великия калитар - чичо Пенчо). Колкото до адвокатстването - винаги съм се дразнил, когато левскари с повече от 3 грама мозАк се излагат пред припоци - вярвам, че ще ме разбереш. Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 ное 2025 14:43

Манолов, в случая ти трябва да се срамуваш.Може наистина да имаш повече от 3 г мозАк, но това във форума по никакъв начин не личи.А беше ме впечатлил при Ники Кънчев и ти се радвах, но явно нещо има сбъркано при теб.Няколко пъти съм те питал, кой е истинският Манолов, Манолов от Стани богат или манолов от форума.Като говориш за Димитър Пенев, само с късмет не става, да изкараш от юношеските формации Ицо, Любо и Емо и да ги направиш нападатели играли в топ отбори в Европа, а след това да заложиш на три момчета от провинцията и също да ги пратиш в най-големите първенства на Европа не е само късмет.Трябва нюх, умения, дарба, дисциплина и правилен подход към футболистите.Навремето като крила в ЦСКА се конкурираха Дончо Донев и Емо Костадинов.Дончо беше в изключителна форма, Емо редуваше добри изпълнения с фрапантни пропуски.По-голямата част от феновете се чудехме защо Пената залага почти винаги на Костадинов като титуляр, за сметка на Донев.След време се видя, че Емо наистина е по-класен от Дончо, това е било забелязано от Пенев и няма нищо общо с късмета.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 ное 2025 15:04

peliforewer написа:Манолов, в случая ти трябва да се срамуваш.Може наистина да имаш повече от 3 г мозАк, но това във форума по никакъв начин не личи.А беше ме впечатлил при Ники Кънчев и ти се радвах, но явно нещо има сбъркано при теб.Няколко пъти съм те питал, кой е истинският Манолов, Манолов от Стани богат или манолов от форума.Като говориш за Димитър Пенев, само с късмет не става, да изкараш от юношеските формации Ицо, Любо и Емо и да ги направиш нападатели играли в топ отбори в Европа, а след това да заложиш на три момчета от провинцията и също да ги пратиш в най-големите първенства на Европа не е само късмет.Трябва нюх, умения, дарба, дисциплина и правилен подход към футболистите.Навремето като крила в ЦСКА се конкурираха Дончо Донев и Емо Костадинов.Дончо беше в изключителна форма, Емо редуваше добри изпълнения с фрапантни пропуски.По-голямата част от феновете се чудехме защо Пената залага почти винаги на Костадинов като титуляр, за сметка на Донев.След време се видя, че Емо наистина е по-класен от Дончо, това е било забелязано от Пенев и няма нищо общо с късмета.

Манолов от Стани богат отговори правилно с чист кАсмет. Един отговор знаеше и той му се паднА. Точкова е елементарно. Всичко около него на кАсмет.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 18 ное 2025 15:44

Като за финал: “… че Левски това е България го знаят по целия свят…!”

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 18 ное 2025 16:30

Абе майката си ебало ей......... :mrgreen:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 ное 2025 17:31

peliforewer написа:
Dust написа:Защо реши, че само президента н БФС неназова публично имената на замесените при положение, че разследването е водено от службите за целта?
Президента на БФС няма никаква власт над разследващите служби, че да има казва какво да оповестяват и какво не.

Разследващите органи установяват дали са залагали и решават дали да ги пратят на съд, а БФС определя наказанията и глобите според собствените си правилници.След като им е определена глоба по 10 хиляди лева, значи БФС е сигурен в тяхната вина, с какви разследващи органи се оправдава Гонзо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 ное 2025 17:49

Паоло Роси?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”