Ioan912 написа:peliforewer написа:ReBorn1982 написа:peliforewer написа:Явно имаш връзка със семейството на Бербатов за да знаеш кой командва там.Бербатов това което е направил с таланта и труда си като футболист му позволява да живее както си иска.Това, че на такива като теб това не им харесва не е толкова важно.
Ма нека си живее човекът, изкарал си е честно парите, никъде не коментирам това. Това не е темата тук. Питам просто той умее ли да работи нещо, да управлява хора и организации ??! .... нали плачете да дойдел и да ни оправел футбола ??! .....
От 2008г. ръководи Фондация Димитър Бербатов и е помогнал на стотици деца да се развият в най-различни сфери от живота.Това явно не го броите за работа и добро дело.Колко от тези дето го плюете сте помогнали поне веднъж на чуждо дете.Също така от доста години е и коментатор по BBC.Това също ли не се брои от критиците му.Бербатов е на друго ниво и ставате смешни когато го иронизирате.
Май забрави как го псувахте и обиждахте, когато се спъваше в топката на Герена?! Отделно всички помним как предаде националния отбор, а сега Бербатов това, Бербатов онова, светиня бил!
Това какво общо има с това което сега коментираме.Аз никога не съм го псувал, не съм псувал дори и футболисти на Левски.Възпитанието ми не го позволява.Нека всеки да вкара 48 гола за националния отбор и после се откаже.Светльо Вуцов изигра 2 мача в националния отбор и се отказа, да го пращаме в затвора ли, така решил, така направил.Не помня Бербатов като се отказа от националния отбор, Боби Михайлов да е правил срещи, за да го връща.Гонзо сега направи турски сериал покрай отказването на Светльо.Българите с комплекси трудно преживяват успелите хора.