Няма да разберем как щеше да е с Бербатов щото Гонзи е връзкар и няма кой да го махне.
Иначе Сан Марино и Лихтенщайн са по - зле от нас, а с Гибралтар сме на кантар - един гол разлика.
Ще теглим чертата след последния мач с Грузия и ще анализираме представянето .
И Продължаваме напред Няма какво да се обърка. Няма какво да губим. Няма и светлина в тунела , няма и да броя колко "няма" написах по темата .
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
ReBorn1982
4x4 написа:Няма да разберем как щеше да е с Бербатов щото Гонзи е връзкар и няма кой да го махне.
Същото щеше да е с Бербатов. И двамата с Гонзо са некадърници, но не са и те причината за съсипията на българския футбол.
Бербатов в момента какво работи, някой знае ли ??! Занимава ли се с нещо въобще ??!
Каквото цял живот, айляк.
-
ReBorn1982
Швейцария - Швеция 4:1
Голмайстори за Швейцария - Емболо, Джака, Ндойе, Манзамби ....
Бахти, все едно четеш състава на Камерун или Танзания ..... (е, има един албанец за цвят).
Голмайстори за Швейцария - Емболо, Джака, Ндойе, Манзамби ....
Бахти, все едно четеш състава на Камерун или Танзания ..... (е, има един албанец за цвят).
Това ги чака почти всички отбори. Могат спокойно да участват и на африканските първенства. Франция, например, по нищо няма да се различава от местните отбори там.
-
peliforewer
- Контакти:
Здравейте, миналата събота след срещата Левски - ЦСКА някой реши, че ще му стане по-леко ако ми наложи цензура за една седмица :) .Не вярвам да се е почувствал по-добре, но аз изкарах вълшебна вечер :) . Съжалявам единствено, че по този начин ми беше попречено да участвам в кастинга за купона на Експерта, двете условия ги изпълнявам, възрастова граница нямаше :) .С някой май ще се срещнем в Съдебен спор :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Тук има балъци, където живеят във виртуалното пространство. :mrgreen: