ReBorn1982 написа:Thsmith написа:То точно пък това остава, заради пилотчето и някакъв ливански бандит да затварят път :lol: Абсолютно излишно е всичко това.
Знам че ти е фиксация (по очевадни причини), но не знам заради "пилотчето" някъде да са карали по този олигофренски начин. За него не е проблем дори да си кара личния автомобил .....
И, да, по-добре да затворят някои участъци от пътя, ако е нужно (както не е в конкретния случай), отколкото да карат като камикадзета в насрещното с по над 100 ..... и хората да трябва да "паркират" по канавките, ако искат да оцелеят .....
Не, в случая не става дума за това, че е пълен боклук. За когото и да е от нашите представители е абсолютна дивотия някой да затваря път, както и да ги пропускат зелени вълни. :lol: Без значение за кого.
Абсурдно е и това, което са направили. Чудно ми е ако беше някой камион дали така щяха да излязат в насрещното между другото?
---
Ако има някакъв конкретен проблем, ОК. Да караш Каубойската само защото возиш някой обаче е абсурдно, особено някой абсолютно незначителен. Могат по съвсем нормален начин да се придвижват.
* На кирчо НСО то не беше ли утрепало някой така?