efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2025 23:34

goshev написа:
TristaNNN написа:
CSKA69 написа:Пичове, защо излишно се напъвате, след като вчера над 20 хиляди левскари с присъствието си легитимираха факта, че това е ЦСКА :mrgreen: Или смятате, че толкова ще дойдат да гледат дербито с Литекс, при положение, че същият е на 6-то място и не е противник за титлата :lol: Как не ви мързи да си правите вятър на устата, не ми е ясно :mrgreen:

20 000 левскари са отишли на мач на любимия си Левски, който води в класирането и играе добър, успешен футбол, та напълно заслужава подкрепата на своите.
Идея си нямам защо припоците си придават чак такава важност.

Дааа, на всеки мач сте по 20000, за да подкрепяте "Левски, който води в класирането и играе добър, успешен футбол". :mrgreen:

Може ли да си спомниш кога за последно Левски е водил с толкова точки в класирането, при това с доста убедителни победи дотук. Щото аз си спомням.
Може ли след това да си спомниш колко левскари ходеха на мачовете по принцип, когато Левски е водил толкова убедително?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 ное 2025 23:59

TristaNNN написа:
goshev написа:
TristaNNN написа:
CSKA69 написа:Пичове, защо излишно се напъвате, след като вчера над 20 хиляди левскари с присъствието си легитимираха факта, че това е ЦСКА :mrgreen: Или смятате, че толкова ще дойдат да гледат дербито с Литекс, при положение, че същият е на 6-то място и не е противник за титлата :lol: Как не ви мързи да си правите вятър на устата, не ми е ясно :mrgreen:

20 000 левскари са отишли на мач на любимия си Левски, който води в класирането и играе добър, успешен футбол, та напълно заслужава подкрепата на своите.
Идея си нямам защо припоците си придават чак такава важност.

Дааа, на всеки мач сте по 20000, за да подкрепяте "Левски, който води в класирането и играе добър, успешен футбол". :mrgreen:

Може ли да си спомниш кога за последно Левски е водил с толкова точки в класирането, при това с доста убедителни победи дотук. Щото аз си спомням.
Може ли след това да си спомниш колко левскари ходеха на мачовете по принцип, когато Левски е водил толкова убедително?

А шествието?! Колегата много правилно го е споменал. На всеки мач ли правите шествие, или само когато е Вечното Дерби, което според вас, умници, не се е играло от 2016-а насам :lol: Още тогава го писах и пак ще го повторя - приказките за припознаването ще се въртят година две и всички ще отмине, просто защото такъв е естествения ход на събитията..
Изображение

Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2025 00:06

Аз лично съм ви припознал, признавам. Всичките ми познати шизофреници си останаха и в новата чорба. Тия имбецили не могат да се сбъркат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 ное 2025 00:08

W84me написа:Аз лично съм ви припознал, признавам. Всичките ми познати шизофреници си останаха и в новата чорба. Тия имбецили не могат да се сбъркат.

Внимавай, сега и теб ще наричат припок :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 ное 2025 00:11

Аз на синьо шествие не съм стъпвал след 09.09.2016. Имам предвид преди мач срещу Цесекато или впоследствие Тирето. Последното, на което присъствах, беше водено от покойния Тубата, ама вече не помня дали беше през 2016 или 2017.
Шествието не прави дербито Вечно.
Просто група хора традиционно са свикнали да се надвикват, надпявят и надпоказват пред друга група хора и да си ги мерят преди, по време и след мача. Самата футболна среща им дава единствения шанс да го направят.
Дори ако преместят Враца на Софията, със зеления цвят и екип, пак ще има шествие на сините, стига насреща да шествие от същите припоци, независимо дали припознават Цесекато, Тирето или Враца.
Това не значи, че Левски играе Вечно дерби срещу ЦСКА.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 ное 2025 09:49

CSKA69 написа:А шествието?! Колегата много правилно го е споменал. На всеки мач ли правите шествие, или само когато е Вечното Дерби, което според вас, умници, не се е играло от 2016-а насам :lol: Още тогава го писах и пак ще го повторя - приказките за припознаването ще се въртят година две и всички ще отмине, просто защото такъв е естествения ход на събитията..

Не е, защото такъв е естественият ход, а защото масата левскари са същите припоци като вас в мисленето си и са точно толкова прости (без извинения), че не успяха да схванат огромното морално превъзходство, което има(х)ме над ловешките дошляци! А морал не се купува нито с нов стадион, нито с титли и участия в ЕКТ. Ще цитирам може би най-великата книга, писана от българин - юрист, участник в ПСВ, великан:

Виждате ли сега българския войник?
Може да няма гащи. Но победи!
Може да носи съдрани панталони. Но победи!
Може да мъкне смачкан шинел. Но победи!
Гащите се купуват. Панталоните се кърпят. Шинелите се гладят.
Славата не се купува. Честта не се закърпва. Поражението не се изглажда.
И все пак, вие ни сочите една хартия.
Ние ви сочим сто победи!
Ние, Първа дивизия! Желязната! Славната!
Непобедена! Непобедима! Непобеждаема! Ура!

Но сегашните фейсбук патриот и изметта в секБтор за едната слава по социалките е готова да загърби всичко, оти она си сака "вечното" дерби - апропо, тук, в нашия форум, също има подобни идиоти (отново без извинения), които открито си пропагандират за "вечното" дерби! Те са като затворник, който не знае какво да прави със свободата си и иска пак затвора...

та да, напълно си прав - масата левскари припознаха ловешкия Франкенщайн почти по същия начин, по който го направиха и голямата част от бившите чорбари и настоящи припоци. Мен лично ме е гнус, но всеки с вкуса и желанията си - не разбирам защо се отрича очеизвадното и от едната страна (че са припоци и са припознали Литекс на мястото на умрялото дружество), и от другата (че нямат нищо против въпросната лайнарщина и за тях да ходят на "вечното" дерби, за да "бият чорбата по главата" е въпрос на извратена фенщина, представена като любов към Левски)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2025 10:38

tmanolov написа:
Bet_Expert написа:
metodito написа:
Странджата написа:Сега вече и аз се объркАх. Защо паднахме - защото не намерихме отговор на агресията или защото е трябвало. Казвайте бе - както вика Методито, пожалете ни - хора на възраст сме, от напрежение може нещо да ни стане!
Доживях и аз да се съглася с Методито :)
Ей го - гледам и кастинг за собственик върви. Ама стига бе - не може да не знаете. Сто на сто знаете и кога ще напълним джобовете с евра, и кога ще имаме нов стадион, и кога ще станем световен шампион!

Даже и спрелият часовник показва веднъж в денонощието точен час. :lol:

Мето, дори една мисъл не знаеш да цитираш.
И това ли да те учим бе?
Една мисъл не можеш да запомниш.
Казано от Сър Антъни Хопкинс в емблематичен филм:
"Дори счупеният часовник два пъти на ден е верен"

неговият е дигитален и действеително веднъж на ден показва точно време :mrgreen: Мето не е лош и си е наше момче, просто от време на време изтрещява, особено късно вечер :lol:

Това е само като не пия. Напоследък по-често се случва. :lol:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 ное 2025 10:40

metodito написа:Това е само като не пия. Напоследък по-често се случва. :lol:

+1 за самоиронията - само интелигентен човек го може
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 ное 2025 13:05

tmanolov написа:
CSKA69 написа:А шествието?! Колегата много правилно го е споменал. На всеки мач ли правите шествие, или само когато е Вечното Дерби, което според вас, умници, не се е играло от 2016-а насам :lol: Още тогава го писах и пак ще го повторя - приказките за припознаването ще се въртят година две и всички ще отмине, просто защото такъв е естествения ход на събитията..

Не е, защото такъв е естественият ход, а защото масата левскари са същите припоци като вас в мисленето си и са точно толкова прости (без извинения), че не успяха да схванат огромното морално превъзходство, което има(х)ме над ловешките дошляци! А морал не се купува нито с нов стадион, нито с титли и участия в ЕКТ. Ще цитирам може би най-великата книга, писана от българин - юрист, участник в ПСВ, великан:

Виждате ли сега българския войник?
Може да няма гащи. Но победи!
Може да носи съдрани панталони. Но победи!
Може да мъкне смачкан шинел. Но победи!
Гащите се купуват. Панталоните се кърпят. Шинелите се гладят.
Славата не се купува. Честта не се закърпва. Поражението не се изглажда.
И все пак, вие ни сочите една хартия.
Ние ви сочим сто победи!
Ние, Първа дивизия! Желязната! Славната!
Непобедена! Непобедима! Непобеждаема! Ура!

Но сегашните фейсбук патриот и изметта в секБтор за едната слава по социалките е готова да загърби всичко, оти она си сака "вечното" дерби - апропо, тук, в нашия форум, също има подобни идиоти (отново без извинения), които открито си пропагандират за "вечното" дерби! Те са като затворник, който не знае какво да прави със свободата си и иска пак затвора...

та да, напълно си прав - масата левскари припознаха ловешкия Франкенщайн почти по същия начин, по който го направиха и голямата част от бившите чорбари и настоящи припоци. Мен лично ме е гнус, но всеки с вкуса и желанията си - не разбирам защо се отрича очеизвадното и от едната страна (че са припоци и са припознали Литекс на мястото на умрялото дружество), и от другата (че нямат нищо против въпросната лайнарщина и за тях да ходят на "вечното" дерби, за да "бият чорбата по главата" е въпрос на извратена фенщина, представена като любов към Левски)

В споменатото стихотворение се казва -Вие ни сочите една хартия. Ние ви сочим сто победи!

Ето тук е разковничето , уважаеми Манолов, защото за обикновения цесекар юридическото ликвидиране на някакво си ПФК не означава абсолютно нищо. Докато не проумееш, че ЦСКА означава феновете, стадиона и историята, а не някакво си акционерно дружество, приключило през 2016-а година, все ще си припяваш припошката линия. Това е ок, твое си решение, но моля ти се недей да го правиш от моралната камбанария, защото е смешно ;)
Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 ное 2025 13:48

CSKA69 написа:
Ето тук е разковничето , уважаеми Манолов, защото за обикновения цесекар юридическото ликвидиране на някакво си ПФК не означава абсолютно нищо. Докато не проумееш, че ЦСКА означава феновете, стадиона и историята, а не някакво си акционерно дружество, приключило през 2016-а година, все ще си припяваш припошката линия. Това е ок, твое си решение, но моля ти се недей да го правиш от моралната камбанария, защото е смешно ;)

Очевидно нищо не си разбрал - накрая важно е точно листчето, а другото, за морала, е едно друго ниво. Вие нямате нито морала, нито листчето. Затова и такива като мен могат да са морални съдници, макар и не подкрепени от масата (все едно дали мучаща, или квичаща). лафовете за цесека, че бил феновете и тн са за наЙвници или мангали/илитерати - което си избереш - в "тази" държава все още има едно нещо (като листчето), което я различава от племнните сборища в Бантустан. Но дори и те си имат шериа и т.н. Признайте си, ще ви олекне - вие сте преименуваният Литекс (ловеч), а след 2019 (когато купихте картинката), имате някакви основания да претендирате и за наследник на ЦСКА (София). Но не сте ЦСКА (София)! Нещо като припознато (осиновено) дете, което няма ДНК-та на родителите си, а само носи фамилията им - кръвната линия е прекъсната. Горе-долу катопри АС-23 и ЦСКА
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”