CSKA_FEN4E написа:Това положение е малко преди мелето , играч на сините е в очевидна засада, но такава не се дава , играта продължава и след ъглов удар става мелето.
Така се става шампион.
Как ?
Пак ли има директива :lol: :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CSKA_FEN4E написа:Това положение е малко преди мелето , играч на сините е в очевидна засада, но такава не се дава , играта продължава и след ъглов удар става мелето.
Така се става шампион.
Bet_Expert написа:Dust написа:То целия футбол вунее, ти само до един кръг се ограничи.
И заради Левски-ЦСКА някак незабелязано мина обръщалката в петък на Ботев Пд - Добруджа.
Класически уговорен мач.
Пари изкарват хората, тая глоба от УЕФА за три трансферни прозореца трябва да се избива.
По-тотаджийски и помиярски от нашата Ефбет Лига са само втора и трета лига в Скандинавските държави.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
miro_rz написа:Обединение няма да има. Братята си остават тука.
1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Хората, които са толкова убедени в титлата на Левски, ще кажат ли в края на сезона не разбираме нищо от футбол, ако ''сините'' не станат шампиони? :) Това трябва да бъде достойната ви постъпка, поне така смятам аз.
ако визираш мен, то мисля, че винаги давам прогнози предварително и си стоя зад думите - мисля, че до момента имам 1 грешна прогноза (явно нямах достатъчно инфо за батака в нашите финанси, поради които насо ануса го отказаха да влиза в ЕКТ миналата година) и предостатъчно (за някои от които тук отнесох много подигравки предварително, а после имаше мълчание и лафчета от сорта "е, то на късмет") вярни. Да, аз лично ще го напиша, ако не станем шампиони (отново с уговорката, че може джаба или бх да не доживеят нова година или пък да стане глобална криза тип ковид) - интересно ми е другите какво биха казали в такъв момент? Или пак ще има бодряшки лафчета (следварително, както винаги), че то това си било ясно от самото начало или че е станало на късмет :geek:
Визирам всеки, който го твърди. Не мисля, че е такъв проблем, след като сте сигурни в наредената титла. Ти няма да се покриеш, ама за други не съм много убеден. Отделно ще измислят какви ли не глупости, за да намерят причина защо Левски не е шампион.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:miro_rz написа:Обединение няма да има. Братята си остават тука.
Жалко! Отиде конспирацията .... : (
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:miro_rz написа:Манолката, дай мнение за това защо конкурентите на Левски не играят?
Нови собственици, натиск!?
И как така от “капарираната” титла Левски ще е щампион.
Колко пъти да го дам? Мисля, че поне от месец го говоря, като гледам ол-инът на г.з. в последно време, а и полунулевата реакция на домус ага през същия период? Индикациите са очеизвадни - колко пъти досега са търпяли някой като Мота толкова дълго? А да нямат резервен вариант и да разчитат на физкултурник, при това абсолютно непознат като Живондов? Той да се издъни толкова брутално и пак да не го сменят? Или Насо да подновява договори на треньор за 3 години напред?
Много са индикациите - най-очеизвадните дори и слепите ги видяха в настоящия кръг, а може би именно заради тях нямаше някакво инфо как ще завърши мачът ни с припоците. И отново заради тях насо ануса си е тръгнал щастлив - не съм гледал мача и не мога да го коментирам, но нещата са очебийни.
За капак, делиормана е последната непревзета крепост на сополя, която е въпрос на време да падне в скута на свинята. А домуз ага (знаеш какво е домуз на турски, нали - аналогията с една друга корпулентна фигура е очебийна) се прави на мъШ на правителството и иска реформи на бюджета (които са задължителни де, ама кой ти гледа). Та да, ако не стане нещо ултра невероятно, титлата ще е синя -е, то така си мислехме и за гЪзпром, та никога не сме сигурни де, ама така изглежда към настоящия момент.
П.С. За финал - не виждам никаква драма, ако Лудогорец се обедини с Левски. Обедини е ключовата дума - не единият да фалира, а другият да му вземе лиценза. Тогава да, ще имаме 40 титли, точно както Черно море си броят 4 титли (и с право), от които 3 на Владислав и 1 на Тича, но си викат на отбора Тича :mrgreen: Нищо фатално от юридическа гледна точка, само че малко вероятно, поне за мен
tmanolov написа:1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Хората, които са толкова убедени в титлата на Левски, ще кажат ли в края на сезона не разбираме нищо от футбол, ако ''сините'' не станат шампиони? :) Това трябва да бъде достойната ви постъпка, поне така смятам аз.
ако визираш мен, то мисля, че винаги давам прогнози предварително и си стоя зад думите - мисля, че до момента имам 1 грешна прогноза (явно нямах достатъчно инфо за батака в нашите финанси, поради които насо ануса го отказаха да влиза в ЕКТ миналата година) и предостатъчно (за някои от които тук отнесох много подигравки предварително, а после имаше мълчание и лафчета от сорта "е, то на късмет") вярни. Да, аз лично ще го напиша, ако не станем шампиони (отново с уговорката, че може джаба или бх да не доживеят нова година или пък да стане глобална криза тип ковид) - интересно ми е другите какво биха казали в такъв момент? Или пак ще има бодряшки лафчета (следварително, както винаги), че то това си било ясно от самото начало или че е станало на късмет :geek:
Визирам всеки, който го твърди. Не мисля, че е такъв проблем, след като сте сигурни в наредената титла. Ти няма да се покриеш, ама за други не съм много убеден. Отделно ще измислят какви ли не глупости, за да намерят причина защо Левски не е шампион.
прав си, масата нелевскари ще се покрият или ще излязат с дежурния им лаф в такива случаи, тип Тройчо Директивата - толкова сте некадърни, че купена титла не успяхте да вземете :shock:
BRF написа:Хммммммммм доста интересно мнение!
Непринуден написа:
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, LoveAndPeace, VDP, vlong и 20 госта