Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2025 15:46

TristaNNN написа:Tака, днес сме 10.11.2025, и пиша долния коментар с цел да се запази в архива.
Познавайки "тежестта" на припошката дума и "честта" на припошката душа, заявявам следното:

1) Ако Левски стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Ама то беше ясно, ние нали ви казахме още през ноември 2025.
2) Ако Левски не стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Всичко беше уредено, ама левскарите са толкова некадърни, че даже уговорена титла не могат да спечелят.
Ха, да видим.

А ти кво ще кажеш :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2025 15:56

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Tака, днес сме 10.11.2025, и пиша долния коментар с цел да се запази в архива.
Познавайки "тежестта" на припошката дума и "честта" на припошката душа, заявявам следното:

1) Ако Левски стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Ама то беше ясно, ние нали ви казахме още през ноември 2025.
2) Ако Левски не стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Всичко беше уредено, ама левскарите са толкова некадърни, че даже уговорена титла не могат да спечелят.
Ха, да видим.

А ти кво ще кажеш :geek:

Това, което казах и вчера: Не знам, защото още е рано и има много мачове до края.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 ное 2025 15:58

Бягайте бързо говедаааа!
Ето гО! Ето'О идва!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2025 16:03

Това ли бяха Щампионите? Ние, че играхме някакво подобие на футбол е ясно, ама вашите нали трябваше да бродират по терена към капарираната вече титла ?!? А то какво - здраво джаскане на топката и от двата отбора, повечко балтии от нашия и пълна трагедия в градивен план и в двете посоки. То тоя план изобщо не съществуваше - топката в 90% от времето преминаваше средната линия в летеж ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2025 16:11

delqnski47 написа:Кво нещо е Ебемти лигата.
От най зле представящия се отбор по едно време последните 5 кръга ся сме най-добре представящия се отбор последните 5 кръга. :lol:

Програмата за мачовете от шампионата бе наредена, това не бе жребий.
А първите ви мачове бяха с отбори, на които имахте да връщате за подарените през пролетта точки.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 ное 2025 16:13

Един въпрос....ако онези от Бистрица станат шампиони и после се оженят за тези от Борисовата градина шампионската титла отива ли на Армията.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2025 16:14

realno написа:
BRF написа:За мен след вчера вече има изявен фаворит за титлата и това за мое съжаление е Левски!Те ,числото и Лудогорец ,макар разградчани да не мога да ги прогнозирам вече,ми се струва ,че ще завършат годината с пълен комплект точки от оставащите мачове!Ние ЦСКА с два мача във Варна и две домакинства на пловдивските виждам като макс 9 т,по-скоро около 7!Не сме в играта!Морето също имат тегави последни мачове и едва ли могат да вземат макса!Все пак има прекалено много мачове до края и ако ние сме в четворката ,на Левски ще им трябват 2 победи в дербита и две с Разград което може накрая да им препъне амбициите!Рано е за кардинални изводи,но фаворита е ясен!

Вие сте по - големи оптимисти от нас. :)))
За съжаление добрите резултати, заслепяват много фенове за слабостите в играта ни. Много пъти съм го споделял в нашия форум. Както можем да бием всеки така можем да паднем от всеки.

Аз не говоря за игра,защото нямам представа как играете!Едва ли имате извънземни футболисти и невероятен треньор,но сте на гребена и може да ви се получават нещата!Разград са явно мега зле и ако не направят нещо ,което като цяло могат ,вие сте фаворит!Казвам фаворит,защото не изключвам да се пооправят нещата в Лудогорец и до края на първенството да нижат само победи!
п.п. Не съм оптимист като правя прогноза за вас,предпочитам всеки друг да е шампион пред Левски!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2025 16:14

boabbb написа:Това ли бяха Щампионите? Ние, че играхме някакво подобие на футбол е ясно, ама вашите нали трябваше да бродират по терена към капарираната вече титла ?!

Боянчо, къде се загуби толкова време?
Иначе - беше хлъзгаво.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2025 16:16

Ха, да видим.

Ти явно имаш тежък припошки комплекс,щом най-важното ти е какво мислят те!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2025 16:18

Вълчан написа:Един въпрос....ако онези от Бистрица станат шампиони и после се оженят за тези от Борисовата градина шампионската титла отива ли на Армията.

Ако числото станат шампиони и ББ и ДП решат да обединят двата си отбора,това 27-ма ли ще е ?

Върни се в “Левски”