Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 09 ное 2025 22:49

69
Братоубийствена война :mrgreen: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 09 ное 2025 22:49

CSKA69 написа:
bubka написа:
Dust написа:Из FB групи все по-често срещам коментари, че Г.Домусчиев ще ставал собственик на Левски.

Аз това си мислех дали не е решил да се маха от Лудогорец в скоро време. Дали ще поема нов отбор не знам.

Георги Домусчиев винаги си е бил левскар, така че да стане собственик на Левски изглежда логично. Възниква въпросът обаче какво ще направи брат му, който както знаем добре всъщност дърпа конците в българския футбол ;) Ще продължи ли да си играйка в Разград, или ще спусне кепенците и ще обедини отрочето си 1948 с истинския клуб ЦСКА, за да имаме най-накрая смисленo първенство с два много силни столични гранда! Тогава може и българския футбол да живне малко :idea: :arrow:

И двете цска са истински, ама в мечтите ти!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 22:52

Bukay написа:
Bet_Expert написа:Ако Георги Домусчиев наистина ще става собственик на Левски, това обяснява странните резултати на Лудогорец.
Просто Кирил и Георги са решили да прехвърлят титлата от Разград в София тази година.

Трябва да знаят, че в Левски няма да имат тази свобода и спокойствие като в Разград. Затова преди години Кирчо избяга от ЦСКА.

Кой е казал, че Киро ще оставя Лудогорец?
Става дума за брат му, а той никога не е криел, че симпатизира на Левски.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 09 ное 2025 22:54

CSKA69 написа:
bubka написа:
Dust написа:Из FB групи все по-често срещам коментари, че Г.Домусчиев ще ставал собственик на Левски.

Аз това си мислех дали не е решил да се маха от Лудогорец в скоро време. Дали ще поема нов отбор не знам.

Георги Домусчиев винаги си е бил левскар, така че да стане собственик на Левски изглежда логично. Възниква въпросът обаче какво ще направи брат му, който както знаем добре всъщност дърпа конците в българския футбол ;) Ще продължи ли да си играйка в Разград, или ще спусне кепенците и ще обедини отрочето си 1948 с истинския клуб ЦСКА, за да имаме най-накрая смисленo първенство с два много силни столични гранда! Тогава може и българския футбол да живне малко :idea: :arrow:

Истинското ЦСКА отдавна го няма, човече! Опомни се.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 ное 2025 22:55

Bukay написа:
CSKA69 написа:
bubka написа:

Истинското ЦСКА отдавна го няма, човече! Опомни се.

"Новото" ЦСКА ще е по-велико от "старото"
Тежки години за сините!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 09 ное 2025 22:58

NOMER14 написа:Задава се ожесточена битка за петото място на кочинката с Разград за плейоф.

Нали щяхме да изпадаме,сега пък плейоф…сега вече знам какво точно значи “жалкари”
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 ное 2025 23:00

Доста намирисва този кръг, ама нали трябваше и в Етрополе да имат 1 усмивка за годината :mrgreen:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 23:06

То целия футбол вунее, ти само до един кръг се ограничи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2025 23:17

4x4 написа:
damyanov1963 написа:
4x4 написа:За нищо не стават куците говеда.
По - добре да не ходят и в Европа да се излагат пак както винаги ама ще ги добутат до там щото на Насо му трябват пари да играе комар. Той от млади години си е комарджия и далавераджия.
Пиенето и курварлъка са до време ама комара е до гроб.

Щом с тези футболисти ви бихме дето бяхме в зоната на изпадащите до преди няколко кръга значи не сте никак добре и истината снощи лъсна.
Синия балон пак са пукна. Казах ви че идваме а вие гледахте от високо с щампионско самочувствие : -))

Сега: грозен бил мача. Хахахахаха!
Ама гола беше хубав нали?
Поне на мен много ми хареса.
Ама то сигурно щото не разбирам от футбол и съм комплексар нали?

Така, лъснахте истината, спукахте балона, и както казах снощи сте новия фаворит за титлата.

Фаворит този сезон не сме. Доста сме далеч а идват и по - тежки мачове. Сега погледнах и вашата програма и при този слаб Лудогорец да не вземете титлата ще е смешна работа. Ние ще пречим на всички в предни позиции. Играем за точки и място в Европа. Напрежението е във вашия двор. Усещаше се и преди мача.

Аа не, без тия, вече вие сте фаворитите, нали нашия балон се спука и истината лъсна!
Освен това тука един ваш фен призна, че ние не сме ви конкуренция.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2025 23:21

Кво нещо е Ебемти лигата.
От най зле представящия се отбор по едно време последните 5 кръга ся сме най-добре представящия се отбор последните 5 кръга. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”