Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ioan912
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ioan912 » 09 ное 2025 21:05

Dust написа:Ако пишем във форум по БЕЛ тогава се прави на учителка, а до тогава си драскай по темите и толкова.
В българския шампионат са такива л@йна, че аз не виждам дали някога ще излезем от същите.
Основните генератори на средства са букмейкърски компании, това вероятно го няма в абсолютно никое друго първенство в Европа.

Пише се “дотогава”. Срамно е да пишеш на български език с граматически грешки. О, неразумни, юроде…”! Такава ни е и държавата, за жалост! Лошото е, че и такива ни управляват!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 09 ное 2025 21:22

damyanov1963 написа:
4x4 написа:За нищо не стават куците говеда.
По - добре да не ходят и в Европа да се излагат пак както винаги ама ще ги добутат до там щото на Насо му трябват пари да играе комар. Той от млади години си е комарджия и далавераджия.
Пиенето и курварлъка са до време ама комара е до гроб.

Щом с тези футболисти ви бихме дето бяхме в зоната на изпадащите до преди няколко кръга значи не сте никак добре и истината снощи лъсна.
Синия балон пак са пукна. Казах ви че идваме а вие гледахте от високо с щампионско самочувствие : -))

Сега: грозен бил мача. Хахахахаха!
Ама гола беше хубав нали?
Поне на мен много ми хареса.
Ама то сигурно щото не разбирам от футбол и съм комплексар нали?

Така, лъснахте истината, спукахте балона, и както казах снощи сте новия фаворит за титлата.

Фаворит този сезон не сме. Доста сме далеч а идват и по - тежки мачове. Сега погледнах и вашата програма и при този слаб Лудогорец да не вземете титлата ще е смешна работа. Ние ще пречим на всички в предни позиции. Играем за точки и място в Европа. Напрежението е във вашия двор. Усещаше се и преди мача.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 ное 2025 21:29

tmanolov написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Кой ще е тая година говедата или числото?

Тича. Одеве уцелиха ваксата срещу ЦСКА. :mrgreen:

Викаш, не ти се верва да стане работата :roll:

Не знам. Още е рано да се размечтаваме, има още много мачове, а и у нас добре си знаем докъде стигат дългите пипала на всякакви мръсници, политици и мутри.
А като се сетя за едно изпълнение на Иван Турицов-Дузпата, то закъде да надувам балони още през ноември?

Ако не стане нещо супер невероятно тип КОВИД, брой го, че титлата е капарирана. Насо не случайно е ол ин

Само ще припомня, че Манолов още първите кръгове през пролетта успешно прогнозира как ще се развие краят на миналогодишния шампионат. Дори позна кой ще загуби плейофа без да знае кои ще играят в него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2025 21:29

tmanolov написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Кой ще е тая година говедата или числото?

Тича. Одеве уцелиха ваксата срещу ЦСКА. :mrgreen:

Викаш, не ти се верва да стане работата :roll:

Не знам. Още е рано да се размечтаваме, има още много мачове, а и у нас добре си знаем докъде стигат дългите пипала на всякакви мръсници, политици и мутри.
А като се сетя за едно изпълнение на Иван Турицов-Дузпата, то закъде да надувам балони още през ноември?

Ако не стане нещо супер невероятно тип КОВИД, брой го, че титлата е капарирана. Насо не случайно е ол ин

Нищо не искам да броя, както вече споделих.
Не съм на 18 и съм видял много лайнарщини в родния футбол, които освен това година след година стават все по-цинични, все по-безпардонни, все по-арогантни и т. н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 ное 2025 21:31

pomiqrat написа:Кажете за обръщалката

Търсят такава в Европа сега, за да не са капо.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 ное 2025 21:36

Иначе Дрисемаджиите продължатват да дават нарочно все по-грешни въпроси във викторината си с още по-грешни отговори.
Гочето Василев отдавна не е треньор.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 21:45

Из FB групи все по-често срещам коментари, че Г.Домусчиев ще ставал собственик на Левски.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 09 ное 2025 21:45

ReBorn1982 написа:
Dani Kiki написа:
W84me написа:Недялков с опит за удушаване на противника и влизане с бутоните в глезена само за 35 минути - без картон.

Крайно време е съдиите да се включат в спасяването ма Лудогорец! Много закъсняха..
P.S. Какво става с терена в Разград? Петна като далматинец.

Колко сте жалки с тия съдии и тоя вечен рев ......

Айде кажи поне една титла на Лудогорец, спечелена без съдии! То не бяха каратистки изпълнения на Моци и Текпетей, дуднене по съдията от Нареси и Пьотровски. Разни дузпи и засади даже няма да коментирам. Не само срещу Левски, ЦСКА, но и нагло отношение към всички отбори в А група.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 ное 2025 21:59

Dust написа:Из FB групи все по-често срещам коментари, че Г.Домусчиев ще ставал собственик на Левски.

Аз това си мислех дали не е решил да се маха от Лудогорец в скоро време. Дали ще поема нов отбор не знам.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 09 ное 2025 22:02

Може да са го посъветвали .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Левски”