Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
За мен това би трябвало да е една от най-твърдите 1-ци от началото на сезона, ама да видим. Може и да ме опровергаят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Много пъти съм си задавал въпроса само треньорът ли избира състава? Конате от месеци мисли за Реал и ти всеки мач го пускаш титуляр. А на него хич не му пъка как ще свърши даден мач. Няма ли анализатори, треньори в тия отбори дето ги виждат тия неща... Колко трябва да си глупав да пускаш играч, който отдавна тялом не е в отбора... С Гомез до ВВД Ливърпул ще допуснал поне 6-7 гола по-малко досега... Верно, че той все е контузен де... Донякъде и малшанс с контузията на Леони.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Много пъти съм си задавал въпроса само треньорът ли избира състава? Конате от месеци мисли за Реал и ти всеки мач го пускаш титуляр. А на него хич не му пъка как ще свърши даден мач. Няма ли анализатори, треньори в тия отбори дето ги виждат тия неща... Колко трябва да си глупав да пускаш играч, който отдавна тялом не е в отбора... С Гомез до ВВД Ливърпул ще допуснал поне 6-7 гола по-малко досега... Верно, че той все е контузен де... Донякъде и малшанс с контузията на Леони.
То няма и кой да играе. Леоне е контузен до края на сезона
Атаката за първия гол на Сити дълго ще бъде въртяна като истинско показно , след като тя тръгна от Нико О'Райли на корнера пред собственото им наказателно поле, Сити излязоха от пресата на Ливърпул с типични барселонски къси пасчета и след владеене на топката за повече от минута и половина се стигна до.. центриране и гол с глава на киборга Холанд..Страхотна комбинация между футбола, с който Гуардиола стана футболист и треньор и съвременните реалности, към които се адаптира успешно.. перфектният подарък за неговия мач 1000 като треньор.
Иначе слаб мач на Ливърпул, които за мен официално загубиха титлата днес :idea: Да му мислят Артета и компания, защото Гуардиола е само на четири точки от първото място ;)
Иначе слаб мач на Ливърпул, които за мен официално загубиха титлата днес :idea: Да му мислят Артета и компания, защото Гуардиола е само на четири точки от първото място ;)

Слот има късмет, че победи слабият Реал преди дни, иначе днес със сигурност щяха да му бият шута. А сега ще поостане и хептен ще занули Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
CSKArforever
- Контакти:
Погледнах програмата ни. Имаме поредни домакинства срещу Форест и ПСВ, гостуване на Уест Хям, мач на Анфийлд срещу Съндърланд и гостуване на Лийдс. 3 домакинства и две гостувания на отбори от дъното на класирането. Дори в сегашната си форма имаме добри шансове да вземем поне 4 победи в тези 5 мача. Най-вероятно ще спечелим първите си два след паузата срещу Нотингам и ПСВ на Анфийлд, тъй че не си правете илюзии за уволнение на Слот скоро, освен ако не надскочи себе си и не направим няколко издънки до средата на декември. Доста псувам холандеца в последно време, но все ми се иска да ни опровергае всички, особено след позитивните емоции покрай 20тата титла.
Селекцията ни засега е тотален провал и не бих винил играчите за това. Отказвам да приема, че футболисти, които са се представяли силно в предишните си отбори (някои от тях и във Висшата лига) изведнъж идват при нас и забравят как се играе футбол. Ясно е, че Слот е позатънал в собствените си лайна и е лошо, че това става точно, когато шефовете решиха да отпуснат сериозна сума за трансфери, които с подходящ мениджър като Клоп можеха да ни гарантират място сред топ отборите в Европа за следващите 6,7 години и създаването на нови звезди тип Салах, Мане, Ван Дайк и Алисон.
Селекцията ни засега е тотален провал и не бих винил играчите за това. Отказвам да приема, че футболисти, които са се представяли силно в предишните си отбори (някои от тях и във Висшата лига) изведнъж идват при нас и забравят как се играе футбол. Ясно е, че Слот е позатънал в собствените си лайна и е лошо, че това става точно, когато шефовете решиха да отпуснат сериозна сума за трансфери, които с подходящ мениджър като Клоп можеха да ни гарантират място сред топ отборите в Европа за следващите 6,7 години и създаването на нови звезди тип Салах, Мане, Ван Дайк и Алисон.
Английските съдии много отдавна не отговарят на нивото на играта в първенството, което събира голям процент от най-добрите играчи в света ... Вчера дузпата - айде, имаше минимален контакт нищо, че Доку беше тръгнал да пада още преди това. Ама за гола на ван Дайк - ударът е по диагонала и Донарума вижда топката през цялото време и тия отменят гола ?!? По какъв начин влияеше Робъртсън на играта ми е интересно?
Иначе като цяло очаквани резултати, аз лично съм леко изненадан, че не бихме Съндърланд, но там пичовете първо играха супер навито и второ имаха доста късмет във важните моменти. С подобни отбори е част от късмета по кое време на сезона ще ги срещнеш - нашите конкуренти като ги срещнат във втората половина, когато са си осигурили мястото и за догодина, ще ги бият ходом 2-0 навън без никакво напрягане ...
Иначе като цяло очаквани резултати, аз лично съм леко изненадан, че не бихме Съндърланд, но там пичовете първо играха супер навито и второ имаха доста късмет във важните моменти. С подобни отбори е част от късмета по кое време на сезона ще ги срещнеш - нашите конкуренти като ги срещнат във втората половина, когато са си осигурили мястото и за догодина, ще ги бият ходом 2-0 навън без никакво напрягане ...
Леевски, оле
- KOPScousers
- Контакти:
boabbb написа:Английските съдии много отдавна не отговарят на нивото на играта в първенството, което събира голям процент от най-добрите играчи в света ... Вчера дузпата - айде, имаше минимален контакт нищо, че Доку беше тръгнал да пада още преди това. Ама за гола на ван Дайк - ударът е по диагонала и Донарума вижда топката през цялото време и тия отменят гола ?!? По какъв начин влияеше Робъртсън на играта ми е интересно?
За мен Робъртсън влияе на играта от гледна точка на факта, че ако не се наведе, топката ще се спре в тялото му и изобщо няма да влезе във вратата. Засада си е както и да го погледнеш. Как да е, титлата у лево (напълно очаквано в крайна сметка), да се стягат в кръста и или да повторят подвига на ПСЖ от миналата пролет, или баче Арне да ходи да си ляга. Няма как след похарчени половин милиард паунда за нови футболисти да се бориш за Топ 4 като последния клетник. Недопустимо е просто!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Във ВЛ винаги си ги свирят тия засади на Робо. От 5-6 години май си я имат тая практика дори при минимално влияние да се свири...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.