efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот vlong » 09 ное 2025 14:02

Биха ни с по-голямо желание и мотивация, агресия, също както го прави и Ч. Море.
При нас тези неща липсваха на повечето футболисти.
Що Сангарето беше първото полувреме ляво крило, пък в центъра никой, какво да кажем.
И треньорски те грешки, естествено.
Жалко, че точно срещу нещастници те се случи това, защото има двойна горчивина, но дано да е за урок.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 ное 2025 14:22

Serafim написа:Страшно грозен навик е да кръщаваш хората с някакви имена, които ти си им измислил. "Вельо", "Дельо" и тн. Това може да го има само между много близки.
Но все пак Методито дълги години говореше за "голямо черно негро" отпред в атака, така че...

Бутонче "Добави враг" и няма да се дразниш. Чак пък "страшно" и "грозен"....
Това може да го има само между много близки.

Като да наричаш "Ибра" Ибрахимович, Диего Симеоне - Чоло? Щом казаш...
Последна промяна от metodito на 09 ное 2025 14:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 09 ное 2025 14:27

Highlander написа: Лошото е, че беше ключов за амбициите, които имаме и изхода от него може да се окаже катастрофален за целия сезон. Не ни биха, защото това нещо, което практикуваха противниците беше всичко друго, но не и футбол, ние се бихме сами...както винаги.

И аз това се опасявам, обаче си мисля, че повечето от тия футболисти и особено най- важното звено в отбора - треньора са големи непукисти и тая загуба няма да се отрази изобщо. Да припомня, че много хора вярваха, че след загубата от Локо Плд., ни очаква пореден октомврийски падеж, а се оказа точно обратното.

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 09 ное 2025 14:46

jusi написа:
Highlander написа: Лошото е, че беше ключов за амбициите, които имаме и изхода от него може да се окаже катастрофален за целия сезон. Не ни биха, защото това нещо, което практикуваха противниците беше всичко друго, но не и футбол, ние се бихме сами...както винаги.

И аз това се опасявам, обаче си мисля, че повечето от тия футболисти и особено най- важното звено в отбора - треньора са големи непокисти и тая загуба няма да се отрази изобщо. Да припомня, че много хора вярваха, че след загубата от Локо Плд., ни очаква пореден октомврийски падеж, а се оказа точно обратното.

Пише се непУкисти! Идва от думата “непУкизъм! Ще ти купя букварче!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 ное 2025 16:04

Аз пък не разбирам какви очаквсния имате от мач срешу отбир с двойни на нашите заплати, при тоталната посредственост на нашия отбор като съвкупност от пълнеж и абсолютната неграмотност и скъсанячество на рАководството? Всеки път кАсметът на Калитко да ни покрива ли? Ми добре.

Апропо, Хондата да каже какво пари предлагаме за Балов, щото тирето му дават 20 бинки в евро на месец. Това само като сравнение де, масата и без това е доволно неграмотна и се информира от шоГ, блиЗ и Ромето, като скача на всеки с различно мнение. Очаквана загуба - удивително е, че имаме толкова много точки с този пълнеж досега
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2025 17:02

metodito написа:Толкова тъпо след мач на "Левски" не ми е било отдавна.Което от една страна е хубаво. Понеже до скоро след почти всеки мач се чувствах така.
Чисто като мач, в мачовете между двата отбора от много време няма искра. А страх. Всеки един от тях гледа не как да бие, а как да не падне. Лудите мачове между тези два отбора в последните 15 години се броят на пръсти. Някой да я боцне отдалеч, некой рикошет. Слаб футбол, слаби футболисти.
Относно мача... Това е третият мач, в който Веласкес не си е написал домашното. След АЗ и Локо Пд. Те имат двама футболисти - Питката и ...другия (Годой). Изпуснаха единия, стана гола. Как няма да включиш в титулярите Твърдин, майна? Поредна фатална грешка на Майкон, но не. Цунами закотвен на пейката. Истинският капитан. В такъв мач ти трябват именно хора с манталитет на капитани, като Твърдин и Цунами. А не като Бала и Майкон. Които ако бяха футболисти за големите мачове щяха да играят някъде надалеч на Запад от София. Вельо, Майкон те проваля във втори ключов мач. Продължавай да пренебрегваш Цунами. В края на сезона ще си ядеш цървулите. :evil:
В този състав, с който Вельо излезе, нямаше хора с топки. Такъв е Ради, такъв е Твърдин, такъв е Цунами. Един Кристиян. Това беше единственият футболист с топки на терена. Мечката, но в минало време.

И аз мисля, че Цунами си беше за бека в този мач. Нямат кой знае какви бързаци и спокойно щеше да се справи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 ное 2025 17:03

Някой може ли да подскаже в коя част от играта Бадем е по-добър от Алдаир? Щото не се сещам.
И още нещо: ако сме честни пред себе си трябва да признаем, че част от "червените" футболисти хич не са по-лоши от нашите. И беше въпрос на време да намерят формата. Първите резултати са малко подвеждащи.
По въпроса кой какъв футбол играл:
В статистиката пише Левски(София)-ЦСКА(София) 0-1. Толкоз!
И, да. Отборът се казва ЦСКА(София). Независимо дали ни харесва или не. Нали имаме претенции да сме "над нещата"?
Аз мразя турците, но нашият щангист се казваше Наим Сюлейманоглу, а не Наум Шаламанов. Който разбрал - разбрал.
Последна промяна от blue avalanche на 09 ное 2025 17:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 ное 2025 17:06

W84me написа:
metodito написа:Толкова тъпо след мач на "Левски" не ми е било отдавна.Което от една страна е хубаво. Понеже до скоро след почти всеки мач се чувствах така.
Чисто като мач, в мачовете между двата отбора от много време няма искра. А страх. Всеки един от тях гледа не как да бие, а как да не падне. Лудите мачове между тези два отбора в последните 15 години се броят на пръсти. Някой да я боцне отдалеч, некой рикошет. Слаб футбол, слаби футболисти.
Относно мача... Това е третият мач, в който Веласкес не си е написал домашното. След АЗ и Локо Пд. Те имат двама футболисти - Питката и ...другия (Годой). Изпуснаха единия, стана гола. Как няма да включиш в титулярите Твърдин, майна? Поредна фатална грешка на Майкон, но не. Цунами закотвен на пейката. Истинският капитан. В такъв мач ти трябват именно хора с манталитет на капитани, като Твърдин и Цунами. А не като Бала и Майкон. Които ако бяха футболисти за големите мачове щяха да играят някъде надалеч на Запад от София. Вельо, Майкон те проваля във втори ключов мач. Продължавай да пренебрегваш Цунами. В края на сезона ще си ядеш цървулите. :evil:
В този състав, с който Вельо излезе, нямаше хора с топки. Такъв е Ради, такъв е Твърдин, такъв е Цунами. Един Кристиян. Това беше единственият футболист с топки на терена. Мечката, но в минало време.

И аз мисля, че Цунами си беше за бека в този мач. Нямат кой знае какви бързаци и спокойно щеше да се справи.

По същата логика, ако беше футболист за големите мачове и Цунами щеше да играе на Запад.
Цялото преквалифициране на Цунами беще тотална грешка. Нито стана ЦЗ, нито стана деф.халф.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2025 17:14

blue avalanche написа:Някой може ли да подскаже в коя част от играта Бадем е по-добър от Алдаир? Щото не се сещам.
И още нещо: асо сме честни пред себе си нрябна да признаем, че част от "червените" футболисти хич не са по-лоши от нашите. И беше въпрос на време да намерят формата. Първите резултати са малко подвеждащи.
По въпроса кой какъв футбол играл:
В статистиката пише Левски(София)-ЦСКА(София) 0-1. Толкоз!
И, да. Отборът се казва ЦСКА(София). Независимо дали ни харесва или не. Нали имаме претенции да сме "над нещата"?
Аз мразя турците, но нашият щангист се казваше Наим Сюлейманоглу, а не Наум Шаламанов. Който разбрал - разбрал.

Вчера Алдаир трябваше да влезе по-рано. Иначе в дефанзивен план Камдем си е по-добре.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2025 17:18

Гола, който получихме е почти идентичен с този, който Черно море ни вкара. От същата зона, просто тогава Вуцов изби топката, а сега беше отбита от Кристиан Димитров.

Върни се в “Левски”