Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 09 ное 2025 10:42

Мен тази победа не може да ме заблуди.
Беше постигната с пълно себераздаване и не много приятен футбол. Аз съм доволен, защото тези играчи за първи път при нас взимат наистина голям мач с характер и воля.
Към този момент не можем да се протипопоставим с красив и привлекателен футбол на по-силният от нас отбор.. В крайна сметка в този мач целта е победа за собствено самочувствие и радост на феновете и затова целта оправдава средствата.
За мен Христо заслужава похвали за работата си.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 ное 2025 10:46

Това което виждам аз е един отбор с потенциал и един който е достигнал абсолютния си пик.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 ное 2025 10:48

bubka написа:
1914.1902 написа:
bubka написа:Левски просто няма манталитет на победител, какъвто има ЦСКА. Получава им се чат-пат, ама не често. Това е накратко казано.

Какъв е манталитетът на твоя любим отбор в последните години в битката за титлата и във финалите за Купата и Суперкупата?

Не ни достига класа, то това е нещо съвсем различно.

На Литекс винаги не ли е достигала класа, просто в някои моменти бяха назначили калитаря на републиката - чичо Пенчо, да е жив и здрав, та кАсметът ги покриваше до безобразие. Оранжево-селският манталитет не се е променил, въпреки смяната на името и собственика!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 ное 2025 10:49

Трябва да отчетем също, че липсата на Кирилов се отрази негативно на играта им.
Отделно срещу нас винаги прави силни мачове. Но и това го има в играта
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 ное 2025 10:52

Sens85 написа:Не разбирам от къде идва този рев, били сме играли грозно, накъсвали сме играта...
От едната страна е отбор в топ форма, със самочувствие да става шампион, окомплектован с поне по двама на всяка позиция, с треньор с достатъчно време да си наложи стила и ако не бъркам с две подготовки зад гърба си ..
От другата отбор в най слабия сезон в историята си,
изгубил всеки важен мач последните две години, без нито едно типично крило и треньор на няколко мача, без нито една подготовка...
Уважавам красивата игра, но в този мач и в този момент е последното за което ми пука.
Вместо да търсите безмислени оправдания, вземете си погледнете отбора, защото този път абсолютно всичко беше на ваша страна и тук не говоря само от чисто футболна гледна точка..

За кое говориш ?

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 ное 2025 10:53

tmanolov написа:
bubka написа:
1914.1902 написа:
bubka написа:Левски просто няма манталитет на победител, какъвто има ЦСКА. Получава им се чат-пат, ама не често. Това е накратко казано.

Какъв е манталитетът на твоя любим отбор в последните години в битката за титлата и във финалите за Купата и Суперкупата?

Не ни достига класа, то това е нещо съвсем различно.

На Литекс винаги не ли е достигала класа, просто в някои моменти бяха назначили калитаря на републиката - чичо Пенчо, да е жив и здрав, та кАсметът ги покриваше до безобразие. Оранжево-селският манталитет не се е променил, въпреки смяната на името и собственика!

Сега попаднах на интересна статистика, на която не бях обръщал внимание.
Левски - 5 победи в последните 35 мача......
Еми огромно извинение към вас, вече ми е ясно откъде идва цялата тази омраза и комплекси :)
Не си бях давал сметка, радвам се че не съм го изпитвал, но предполагам че е адски болезнено.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2025 10:59

MASTER_COOL написа:Трябва да отчетем също, че липсата на Кирилов се отрази негативно на играта им.

Още преди срещата споделих, че няма как да победим без Кирилов. Той е основен играч и трудно би бил заместен в подобен сблъсък.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2025 11:01

Обидите към ЦСКА-София в момента са неуместни, ако наистина са играли безобразно-грозно, обидите трябва да са към Левски, за това че е допуснал загуба от отбор играещ така. Ако това е оправдание за загуба, какъв е проблема и ние да играем така в ЕКТ и да стигнем до финал(поне)?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 ное 2025 11:05

damyanov1963 написа:Аз за разлика от отсрещните приятели не отричам, че това е най-важният мач за нас, за това ще ги опровергая с думите на техния играч Теодор Иванов след мача - Направихме толкова хора щастливи!(и то от една минимална, измъчена победа над Левски).
Все пак поздравявам Христо Янев за победата, за 10 годишното му търпение да бие Левски и за това че направи отбора от аутсайдер борещ се за оставане в групата във фаворити за титлата.

Този мач наистина бе по-важен за вас, отколкото за нас, защото на Насо му е ясно, че въпреки организацията, която е направена да сте шампиони това първенство, има някои мачове, на които по-трудно се влияе. Не казвам, че и вчера нямаше организация, но се оказа, че само със съдийска помощ нещата не се получиха. Ние очевидно не сме фактор тази година, но това не пречи да си направим кефа, като ви бием, точно когато сте най-уверени, че ще ни смачкате. Та прав е Теодор Иванов, че футболистите и треньора на ЦСКА направиха много хора щастливи снощи.
Ицо Янев е побеждавал Левски и като футболист и като треньор - последният път като временен треньор на ЦСКА през 2018, та думите му за 10 годишното търпение, бяха в съвсем друга посока, а именно да се върне като треньор на ЦСКА и да се опита да направи този отбор фактор. Дали ще успее само времето ще покаже.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 ное 2025 11:12

1914.1902 написа:
MASTER_COOL написа:Трябва да отчетем също, че липсата на Кирилов се отрази негативно на играта им.

Още преди срещата споделих, че няма как да победим без Кирилов. Той е основен играч и трудно би бил заместен в подобен сблъсък.

Под подобен сблъсък предполагам имаш предвид, когато мача се играе и противника е излязъл да се сбори, а не да положи кротко глава в скута на Пеевски (разбирай Таки)?
И според мен Кирилов липсваше, защото той е подчертано флангови футболист, а ако ви работеха крилата, Сангаре щеше да има доста повече възможности, вместо това той доста се разпиля опитвайки да пробива по фланговете.

П.П Кой е този Нико, който така упорито споменаваш на няколко пъти в мненията ти по-горе?

Върни се в “Левски”