Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2025 00:44

W84me написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:Как разбре, че ВАР е искал ЧК, а Гиджена - не?

Дописах си коментара, в края е същественото. В бързината резнах грешните изречения, докато изпървом го оформях.

Нищо не може да спре главния да гледа монитора, ако го извикат. Това, че не е дал картони, не пречи на ВАР да го извика.

Да, щеше да си прав, ако Гиджена бе подновил играта обаче. :lol: А Гиджена не поднови играта. Тия превъртЕха ВАР-о! :lol:

Не зацепвам. :D

Кога се намесва ВАР по протокол:
1) Съмнения за грешно отсъждане на главния съдия.
2) Пропуск/никакво отсъждане на главния съдия.
Вариант 1) не е налице, защото Гиджена не отсъди нищо след мелето. Следователно няма как да е сбъркал в отсъждането, понеже нищо не е отсъдил. Сиреч, вариант 1) не е приложим по протокол.
Вариант 2) също не е налице, защото Гиджена не е подновил играта без да отсъди нищо. Следователно не говорим за пропуск в отсъждането.
Тогава на какво основание се намесва ВАР, след като ситуацията не е по ВАР протокол?
Да не би па аз да съм пропуснал нещо от протокола? Нека да дискутираме, но моля без припоци - тия нямат никаква футболна култура и познания.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 00:49

W84me написа:Нищо не може да спре главния да гледа монитора, ако го извикат. Това, че не е дал картони, не пречи на ВАР да го извика.

Абсолютно правилно. Гиджена дава жълти картони и ВАР приема, че решението на терен е правилно. В случая татин Ники здраво се насрая, а Гиджена на терен в тая суматоха я е видял нещо, я не.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2025 01:10

Dust написа:
W84me написа:Нищо не може да спре главния да гледа монитора, ако го извикат. Това, че не е дал картони, не пречи на ВАР да го извика.

Абсолютно правилно. Гиджена дава жълти картони и ВАР приема, че решението на терен е правилно. В случая татин Ники здраво се насрая, а Гиджена на терен в тая суматоха я е видял нещо, я не.

Само дето Гиджена дава жълтите картони след разговор с ВАР.
Отново питам на какво основание изначално се намесва ВАР? По коя точка на ВАР протокола?
И ти си добре дошъл на дискусия. Блатера вече има официална покана.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 01:18

ВАР не могат да му кажат какво решение да вземе, а и всичко се записва.

ВАР трябваше да се намеси за грвшно отсъждане на терен, а именно показване жълти картони вместо червени. Това идеално го видяхме точно по протокол когато изгони играча на ЦСКА
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 09 ное 2025 01:35

Левскар съм, ама като гледам колегите левскари, на нас трябва да ни свири съдия от Космоса, за да сме доволни.
На тази земя няма достоен съдия за мач на Левски.
Не се е родил още явно.
Независимо дали бием или падаме, за абсолютно всеки мач, а често и още преди мача, задължително се мрънка от съдиите.
То не бе Кабаков, то не бе Железов, то не беше Гидженов, и т.н.
На Левски все нещо му пречи.
И това винаги е съдията, но никога собствената ни некадърност.
За последните седмици имахме два по-сериозни мача, загубихме и двата.
С Локо Пд и с ЦСКА-Сф.
Докато този манталитет не се промени, нищо добро не ни чака.
Не помня по времето на Гунди, Соколов, Панов и т.н. да се е ревало така от съдиите.
Ама тогава бяха мъже, а сега ревльовци.
И футболисти, и фенове!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 09 ное 2025 02:28

Айде сега наведете рогите дружно всички заедно и се прибирайте в обора без да мучите много
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2025 07:50

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 ное 2025 08:01

Изгледах си пак мача!Гиджена лесно се прави на голям срещу червените. Лесен червен картон на Пастор. Но никакъв картон в 100-та минута за Фильо които заби зверско влизане на Делова.Нищооо не даде.За червения картон на Костадинов и децата видяха синьото пристрастие на Гиджена.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2025 08:18

obi4am_pirin написа:Изгледах си пак мача!Гиджена лесно се прави на голям срещу червените. Лесен червен картон на Пастор. Но никакъв картон в 100-та минута за Фильо които заби зверско влизане на Делова.Нищооо не даде.За червения картон на Костадинов и децата видяха синьото пристрастие на Гиджена.

Какво стана с поредната уредена победа по пътя към нагласената от Пеевски титла? Нико и приятели кога ще ни обяснят? Нали уж имаше цяла организация, която е създадена :oops:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 ное 2025 08:25

1914.1902 написа:
obi4am_pirin написа:Изгледах си пак мача!Гиджена лесно се прави на голям срещу червените. Лесен червен картон на Пастор. Но никакъв картон в 100-та минута за Фильо които заби зверско влизане на Делова.Нищооо не даде.За червения картон на Костадинов и децата видяха синьото пристрастие на Гиджена.

Какво стана с поредната уредена победа по пътя към нагласената от Пеевски титла? Нико и приятели кога ще ни обяснят? Нали уж имаше цяла организация, която е създадена :oops:

ЦСКА бяха с особено мнение по този въпрос :idea:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”