15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА 0:1 КР / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: 15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.

Мнениеот goshev » 08 ное 2025 20:34

Надявам се след тази победа отбора да се отърси от сковаността и в следващите мачове да играе с по-бисоко самочувствие, но без да си вирва носа.Иначе не можах да гледам мача и от 10 мин. репортаж хяма как да коментитам.Утре ще го изгледам целия и може евентуално да се включа в умниченето и даването на акъл. :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2025 21:44

Армейци,
Да обобщим :
Бяхме на ниво на трибуните, раздадохме се на макс, футболистите и те.
А как само започна сезона за нас?!
САМО ЦСКА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 ное 2025 21:49

Нека се надъхат новите да разберат къде са попаднали.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 08 ное 2025 22:11

danko_sot написа:
AntonToni написа:От новите попълнения всички
Питас задължително

Е само един човек ли?

Кои са Тея всички??? ;)

Жордао,Мартино,Сегер,Додай,Годой,Пастор и Иванов,може би без Брахими.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 08 ное 2025 22:40

Следващите мачове ще съдим за качествата им.Дали някой се е "криел" или толкова са му възможностите.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 ное 2025 22:58

Големите отбори дават около един сезон време за адаптация. Примерно Ливърул като напазарува преди две години даде достатъчно време на хора като Гравенберх, Сзобослай и тн. Ние имаме много да се учим. Още сме като кроманьонци, два сбъркани паса и зачеркваме играчите.
Аз не съм склонен да зачерквам никого от взетите това лято. Мисля си, че даже и Додай и Санянг с достатъчно работа и търпение могат да станат топ играчи за родния стандарт.

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 08 ное 2025 23:14

Хубаво е, че Ето така им го нахлузи на Щампионите и че взехме мача въпреки състоянието в което се намираме. Вижда се някакъв живец при Ицо Янев и за разлика от шумадийското недоразумение успява да изстиска максимума от тези играчи. Много важна победа днес, която да зарадва феновете и да внесе някаква допълнителна увереност в отбора.
Истината е обаче, че продължава да ни липсва класа и лятната селекция отново беше мега провал. Годой, Додай, Сегер, Пастор, НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Брахими... От този състав единствено Питас и Ето ми изглеждат понастоящем като класни за нашето първенство играчи, които правят разликата. Нападението ни страда адски много от липсата на крила и креативен халф. Докато не вземем адекватни футболисти на тези позиции, максимумът ни е подобни измъчени победи с грозна игра и известна доза късмет като тази днес.
Да се надяваме, че ще постигнем няколко такива до Нова Година, а зимата ще се подсилим на нужните позиции за да атакуваме купата и класиране в топ 4, показвайки и по-привлекателна игра. Редно е да завършим сезона успешно, а догодина на новия стадион най-накрая да имаме отбор, отговарящ на амбициите ни за титли и купи. Това е напълно постижимо с адекватни действия през зимната пауза и през следващия летен трансферен прозорец.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 ное 2025 23:54

HardWork написа:Големите отбори дават около един сезон време за адаптация. Примерно Ливърул като напазарува преди две години даде достатъчно време на хора като Гравенберх, Сзобослай и тн. Ние имаме много да се учим. Още сме като кроманьонци, два сбъркани паса и зачеркваме играчите.
Аз не съм склонен да зачерквам никого от взетите това лято. Мисля си, че даже и Додай и Санянг с достатъчно работа и търпение могат да станат топ играчи за родния стандарт.

Ти си прав, че е рано да ги отписваме. Но все пак аз питах кои могат да бъдат " титуляри в шампионски сезон", а не съм казвал, че за нищо не стават.

Последният шампионски сезон, по спомени карам, имахме играчи като Пифа, Тунчев, Котев, Янчев, Бадема, Велизар, Петре, Маркиньос и дори Данчо Тодоров.

Сега въпросът ми поизясни ли се малко.

Някой горе беше писал за Додай, Годой, че дори и Санянг :)

От тези, които играха днес към този момент бих посочил само Лапухов, Теодор, Делова и Лапеня ( с някои условности), Ето'о ( с много условности) и Питас.

Всъщност не са малко и тези. Но е твърде вероятно да се разделим с някои от Ето'о или Делова, а може и с двамата. И дори и да стане няма да е краят на света.

Играчи като Петко, Жордао и дори Илиан Илиев трябва да получат шанс и да се борят за местата си също.

По бековете трябва да се подсилим категорично, а на крилата е ясно.

За Годой съм по-скоро скептичен, Додай е пълна загадка, а Санянг не можем да го чакаме вечно. Брахими чисто технически изглежда, че няма класа за ЦСКА.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 ное 2025 00:13

CSKArforever написа:Хубаво е, че Ето така им го нахлузи на Щампионите и че взехме мача въпреки състоянието в което се намираме. Вижда се някакъв живец при Ицо Янев и за разлика от шумадийското недоразумение успява да изстиска максимума от тези играчи. Много важна победа днес, която да зарадва феновете и да внесе някаква допълнителна увереност в отбора.
Истината е обаче, че продължава да ни липсва класа и лятната селекция отново беше мега провал. Годой, Додай, Сегер, Пастор, НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Брахими... От този състав единствено Питас и Ето ми изглеждат понастоящем като класни за нашето първенство играчи, които правят разликата. Нападението ни страда адски много от липсата на крила и креативен халф. Докато не вземем адекватни футболисти на тези позиции, максимумът ни е подобни измъчени победи с грозна игра и известна доза късмет като тази днес.
Да се надяваме, че ще постигнем няколко такива до Нова Година, а зимата ще се подсилим на нужните позиции за да атакуваме купата и класиране в топ 4, показвайки и по-привлекателна игра. Редно е да завършим сезона успешно, а догодина на новия стадион най-накрая да имаме отбор, отговарящ на амбициите ни за титли и купи. Това е напълно постижимо с адекватни действия през зимната пауза и през следващия летен трансферен прозорец.

Напълно си прав. С тази условност, че имаме шансове за нещо повече още този сезон. Смятам, че вече имаме точните хора, за да го постигнем. Важното е да продължим много смирено и концентрирано да подхождаме, както при Янев и да мислим мач за мач. Хареса ми изказването на Жордао преди мача. Докато имаме теоретичен шанс - ще се борим за титлата. Това е нагласата, която ще ни отведе възможно най-далеч. Радвам се, че Янев успява да предаде този манталитет на отбора.

Върни се в “ЦСКА”