Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 08 ное 2025 23:32

peliforewer написа:Не е в периферията, как няма да го извикат, Гидженов доколкото се сещам е по-напред от тях в ранглистата на съдиите.Нормално е крайното решение да го вземе той.

Баща му е в изгнание, това имах предвид. Иначе, ако не смятат, че има ЧК, няма за какво да го викат, на едно мнение са.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 ное 2025 23:33

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Е, нали за това вече сте фаворити за титлата - супер машина, пред която съдийската и синьото БФС са безпомощни.

Лудогорец имат по-добри шансове от нас, но подуенци със сигурност ще ги минем в класирането до края на първенството.

Разбира се, вашата цел винаги е била след Лц.

Затова им играем с юношите :) .

Не Пели, за това паднахте с 0:5 от тях(без юношите).

Що си мисля че им направихме 0-0 и Ви помогнахме, не искам да обиждам никого, но това което пишете е жалко за Вас, не за нас.

Кога това, щото аз помня когато бихме Литекс с 2:0 в Ловеч в мач без значение за нас, за да станете втори, а вие се радвахте все едно сте спечелили ШЛ.
Както се казва - Направи добро, за да изядеш лайно.
Но от змия кост и от вас благодарност е все едно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:34

Halo написа:Тая Стефани, дето беше изчезнала, била привърженик на ЦСКА-София. След като разбрала истината, избягала в планината. Да видят тукашните какво ги чака, като осъзнаят истината, че ЦСКА умря.

Много глупости написа днес, но това е дъното,тъй ли всичките сте неумни....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2025 23:35

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
Лудогорец имат по-добри шансове от нас, но подуенци със сигурност ще ги минем в класирането до края на първенството.

Разбира се, вашата цел винаги е била след Лц.

Затова им играем с юношите :) .

Не Пели, за това паднахте с 0:5 от тях(без юношите).

Що си мисля че им направихме 0-0 и Ви помогнахме, не искам да обиждам никого, но това което пишете е жалко за Вас, не за нас.

Кога това, щото аз помня когато бихме Литекс с 2:0 в Ловеч в мач без значение за нас, за да станете втори, а вие се радвахте все едно сте спечелили ШЛ.
Както се казва - Направи добро, за да изядеш лайно.
Но от змия кост и от вас благодарност е все едно.

Лека вечер ти желая....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2025 23:40

CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:....

..... Та няма да се учудя, ако се намесим в спора за титлата! Най-малкото ние ще решим кой да стане шампион, като ще направим много труден живота на всички уж претенденти!

Жестоко! Ще трябва да избирате на кого да се дупите значи - говедата, Разград или ЦСКА. :mrgreen:
Точно такъв цирк заслужават всички в пробитата ни Дриша лига, а и тогава припошката шизофрения ще напише истории, които ще се разказват години напред.
Да бъде! :mrgreen:

Ми...няма да се дупим на никого и ще се опитаме да газим наред, както днес! :)

Аааа, ясно, разбрах. Оттук-насетне ще громите сите врази тирейски, и ще падат кандидат-шампионски глави една по една, по славния тирейски път към златото. Е, няма какво да се обърка, гаранция! :mrgreen:
Направо правете тема - Пътят към Първата. Не знам какво още му мислите. :roll:
Боже, боже...какво сме ви причинили тая година на психиката, почвам и аз да изпитвам угризения вече.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 ное 2025 23:44

Че съдиите взеха най-страхливото решение в ситуацията около мелето е факт, но поне тези които сме футболни фенове е хубаво да научим как работи ВАР.
За мелето и решенията от него тежеста пада върху Попов.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2025 23:52

peliforewer написа:
Halo написа:Тая Стефани, дето беше изчезнала, била привърженик на ЦСКА-София. След като разбрала истината, избягала в планината. Да видят тукашните какво ги чака, като осъзнаят истината, че ЦСКА умря.

Много глупости написа днес, но това е дъното,тъй ли всичките сте неумни....

Още едно говедо с пяна на уста! Безценно
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2025 00:01

Dust написа:Че съдиите взеха най-страхливото решение в ситуацията около мелето е факт, но поне тези които сме футболни фенове е хубаво да научим как работи ВАР.
За мелето и решенията от него тежеста пада върху Попов.

Гиджена нямаше избор, няма как човешкото око да проследи цялото меле с толкова много хора, следователно прави, каквото му кажат от ВАР, сиреч - основателно съмнение за директен червен картон. Аз все пак си мисля, че видя добре Мечката и тирееца, но му се сви заешката душа да вземе самостоятелно решение. Дотук добре.
Оттук насетне Гиджена пак беше в кофти ситуация - ако трябваше да гледа монитора и всички замесени, мачът щеше да приключи малко преди централната емисия новини по Първа програма.
И така, при сигнал за потенциален директен червен картон(и) по сигнал на Попов/Пластмасов, Гиджена не само, че не даде такъв/такива, несъобразявайки се с мнението на ВАР-а (на практика Гиджена нямаше свое мнение в ситуацията, защото нищо не отсъди на терена) , който изслуша по слушалката, ами и не изгледа ситуацията на тАлАвизора. :lol:
В крайна сметка Гиджена е*а ВАР-а в г*за и показа жълти картони, че да му се махне драмата от главата и да изсвири мача по-бързо. :lol:
Явно някои привърженици знаем по-добре как трябва да работи ВАР-а по протокол, даже знаем по-добре от Гиджените.
Като цяло най-големият абсурд е, че Гиджена не показа изпървом жълти картони, нито остави играта да продължи, което прави намесата на ВАР-а "незаконна". На практика няма съмнение за неточно съдийско отсъждане, защото нямаше никакво съдийско отсъждане или подновяване на играта. :lol:
Тия хакнаха ВАР-а. :mrgreen:
Последна промяна от TristaNNN на 09 ное 2025 00:10, променено общо 2 пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 ное 2025 00:02

Как разбре, че ВАР е искал ЧК, а Гиджена - не?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 09 ное 2025 00:02

Чета някви коментари как "ЦСКА се бил измъкнал", как подуенските мачкали, как "имало и такива мачове", после поглеждам статистиката последните години, ми те 99% са ви все "такива мачове" бе мозАци невменяеми Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”