Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 08 ное 2025 20:55

ugly bug написа:
miro_rz написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!

Кой излъгахте този път ?
Този на Звезда ли ?

Да

За мен е доста противоречив..
Има там някакви премеждия с поредица без победи и може би затова са гледали да го пуснат по пързалката ..
При вас пък може и да му върже..
С всеки случай ще е по-добре от това недоразумение което беше при вас.
Ицо Янев и на него ще му разкаже играта както на испанското менте.
Изображение

Няма какво да губим.
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 08 ное 2025 21:08

damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Стягайте си гъзовете, сърбина идва!

Кой излъгахте този път ?
Този на Звезда ли ?

Да

За мен е доста противоречив..
Има там някакви премеждия с поредица без победи и може би затова са гледали да го пуснат по пързалката ..
При вас пък може и да му върже..
С всеки случай ще е по-добре от това недоразумение което беше при вас.
Ицо Янев и на него ще му разкаже играта както на испанското менте.
Изображение

Абе ние като ви бихме 7:1 не се радвахме колкото тебе, че сте ни били с 1:0 :)

Боли ми фара ко сте правили.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 ное 2025 21:10

TristaNNN написа:Вие, припоците, съвсем изперкахте след тая измъчена победа днес.

Тази измъчена победа ще ви държи влажно доста дълго време, а?! Ще ставате ли шампоани?! Май не, а?! Днес спечелихме въпреки съдията!

ПП То имаше и динамовска много измъчена победа за КБ, но я превъзнасяхте дълго време, все едно сте спечелили ШЛ! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 ное 2025 21:14

CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:Вие, припоците, съвсем изперкахте след тая измъчена победа днес.

Тази измъчена победа ще ви държи влажно доста дълго време, а?! Ще ставате ли шампоани?! Май не, а?! Днес спечелихме въпреки съдията!

ПП То имаше и динамовска много измъчена победа за КБ, но я превъзнасяхте дълго време, все едно сте спечелили ШЛ! :lol: :lol:

Тоя пък коРан варварина - на Мъри само пт името се насирахте, въпреки безпаричието ни. Жалкото е, че има припоци като Дамянов, но да кажем, че вече годинките и ракията са си дали отражението при него. Радвайте се на победата - пак сте крайно несъстоятелни, почти колкото делиорманци, а се къпете в пари, за разлика ит нашия гол г.з
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2025 21:16

CSKA 78 написа:

Я, и този излезе от дупката. :lol:
Как са точките впрочем? Аз ги смятам, че Левски има преднина от цели 13 пред клетото Тире.
Лошото за нас е, че сега ЦСКА ни диша много яко във врата, но каквото-такова, има още мнооооого мачове.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 ное 2025 21:17

ugly bug написа:Да припомним крайния резултат...
Подуяне - ЦСКА
0:1
Голмайстор - Джеймс Ето'о

Дет' се вика - Малко , но от сърце !
Изображение

Цесека умре - и да биете, и да падате, все сте Литекс и истинските левскари не се вълнуваме от селското ви тимче
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 ное 2025 21:21

Вуцов много слабо при гола!Защо така?От центъра му я заши!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 ное 2025 21:22

tmanolov написа:
CSKA 78 написа:

Тоя пък коРан варварина - на Мъри само пт името се насирахте, въпреки безпаричието ни. Жалкото е, че има припоци като Дамянов, но да кажем, че вече годинките и ракията са си дали отражението при него. Радвайте се на победата - пак сте крайно несъстоятелни, почти колкото делиорманци, а се къпете в пари, за разлика ит нашия гол г.з

Знам ли?! Аз от рибаря-метеоролог си спомням, че имахте 11 поредни мача без победа! Та освен да е плашил гаргите?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 ное 2025 21:26

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:

Я, и този излезе от дупката. :lol:
Как са точките впрочем? Аз ги смятам, че Левски има преднина от цели 13 пред клетото Тире.
Лошото за нас е, че сега ЦСКА ни диша много яко във врата, но каквото-такова, има още мнооооого мачове.

Хвърчилата ви дишат във врата и ще излязат напред, а имат селекция от Тему! :lol: Прав си за многото мачове, та да не вземем да ви стигнем до края на сезона?! :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 ное 2025 21:27

Топ коментар под изгнанията на истинският левскарин Томето :
" видяхте ли на томето защо му е плешива главата - на празна плевня покрив не и трябва"

:mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”