efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.
Аз не мога да си обясня защо се пуска Асен Митков в Левски изобщо. С просто око се вижда, че той не отговаря по никакви показатели на професионален футболист, още повече от отбор, борещ се за първо място.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Истината е, че Янев с нищо не изненада Веласкес, но ВАР-а и съдийската бригада надскочиха очакванията. Според правилата на футбола, още до средата на първото полувреме Ицо Водолаза трябваше да бъде изгонен, както и при онзи сблъсък да има поне по 2 червени картона и за двата отбора. Това са правилата на футбола. Все съм гледал мачове и треньори, но тоя тъпан не спря да дудне на четвъртия и страничните. Уникално тъпрение от страна на бригадата, но за това не им се плаща, а да спазват правилата на футбола.
Янев Джуджето напълно идеално пасва на отбор, практикуващ циганско-селски номера. Успехи не може да постигне в тях, защото е прост на гьон, но такива епизоди може да има.
Halo написа:Истината е, че Янев с нищо не изненада Веласкес,
Това не е вярно. На пресконференцията Веласкес казва, че не е разбрал, че Янев излиза с 3-5-2 и е мислел, че сина на Вальо Илиев ще играе халф. Реално Янев променя схемата специално за мача с Левски и Хулио не намери отговор.
Левски влезе в мача като фаворит, изигра го като фаворит и точно така го загуби-с гол от далеч, без реално положение за съперника и поддавайки се на провокации и кюскане. Което идва да покаже, че този отбор има още много да расте. Единствено се надявам отговорът след тази загуба да е същият като след онази в Пловдив - поредица добри мачове и победи до края на годината.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Спокойно, пичове! Просто Наско и Боре Автомата са заложили солидна сума за победа на припоците срещу коефициент 4, за да вържат бюджета за сезона. Нека се радват тирейци! 8-)
-
Serafim
- Контакти:
W84me написа:Янев Джуджето напълно идеално пасва на отбор, практикуващ циганско-селски номера. Успехи не може да постигне в тях, защото е прост на гьон, но такива епизоди може да има.
Направиха мача на сезона си. Сега ще кретат там около 5-6 място и ще има такива мачове, като с Добруджа, Монтана - победи с клизма. Питас, Кошмара, Пастор, Янев.. Абе всички горяха така, сякаш им зависи живота от това. Колкото и да се иска на всички футболистите и треньорите да са така всеки мач, не може и не става.
Serafim написа:W84me написа:Янев Джуджето напълно идеално пасва на отбор, практикуващ циганско-селски номера. Успехи не може да постигне в тях, защото е прост на гьон, но такива епизоди може да има.
Направиха мача на сезона си. Сега ще кретат там около 5-6 място и ще има такива мачове, като с Добруджа, Монтана - победи с клизма. Питас, Кошмара, Пастор, Янев.. Абе всички горяха така, сякаш им зависи живота от това. Колкото и да се иска на всички футболистите и треньорите да са така всеки мач, не може и не става.
Тва ако им е мача на живота.... Само лежане, кюскане и провокации, на които уви се вързахме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И аз казах, че Левски днес загуби от подобие на Славия, Враца, като дори Черно море не чаластри така противниковите футболисти и топката.
vvessel написа:Serafim написа:
Съгласен съм, че Хулио подходи грешно към мача. Ама това не е копче да го натискаш и изведнъж започваш да мачкаш. Ако не си обърнал внимание - нарушенията валяха едно след друго, топката се мотаеше след това, хвърляше се, риташе се. Всеки фаул спираше играта за 15-20 секунди. Не ми се гледа статистика колко са нарушенията, ама в 18-та минута бяха 10 - 1 за нас, 9 за тях. Рефера не може да даде 22 жълти картона за тактически нарушения и бавене на време. И да го направи, щеше да е пак същото 20-30 минути игрово време от 90.
Добре, тогава излиза че Янев е надиграл или надхитрил Хули, което ти харесва от двете.
Реално след 30-тата минута някъде нищо не играхме. На полувремето нарушенията бяха 16-6. Ако треньора иска да победи, прави смени на полувремето или най-късно веднага след мелето, защото беше видно, че с тези футболисти и тая схема не се получава нищо. Вместо това смени се правят чак след гола в 77-ма минута. Т.е. треньора е доволен от това което се случва и не променя нищо, докато не ни поведат и забележи - остават близо 20 минути с продължението и той не пуска втори нападател, въпреки че е наясно, че от тези 20 минути ще се играят реално 10.
За мен има няколко груби грешки на Хулио, като първата беше изчаквателната тактика, която предприе. Следващите бяха късните смени и сменените играчи. Според мен още след мелето трябваше да излязат Костадинов и Петков и да влязат Търдин и Сула. А при получения гол, вместо Бурас трябваше да излезе Митков и да влезе Рупанов. Трябваше да има изсипвания на топки последните 10-15 минути вместо това което гледахме. А то беше едно голямо нищо.
Сега аз не съм някакъв капацитет и разбирач, но съм гледал много мачове и когато искаш да победиш го показваш по някакъв начин на терена. Хулио не показа в нито един момент, освен когато се опита да ритне покрива на скамейката. Ама във Варна направи същото, но направи и подходящите смени. Тук не направи нищо. Даже не го видях край тъча. Вместо това гледах едно подскачащо и ръкомахащи джудже, което излезе герой накрая.
Явно във Варна е имал късмет (не смея да кажа други неща), а днес - не (пак не смея да кажа други неща, защото нямах инфо преди мача). Хулио просто е треньор с късмет - при негативен резултат за нас просто не може да противодейства. Въпреки това е важен и до голяма степен заради неговия късмет засега се държим над водата, което е важно. Да видим зимата дали ще продадем някого, че засега продавахме само отбира на Мъри, ментетата на Насо ануса не се котират особено, въпреки бомбастичните цени в трансфермаркет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.