Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Де Лихт спасява главата на португалския ментак :lol:
- Scholesy93
- Контакти:
Ма много комично беше през тия 2 седмици с трите победички на Аморим. Изведнъж всички барабар с Аморим го обявиха за месията...а всъщност е потопена гемия.
И пак извади точката....е няма калитар като тоя португалец. Сега ще продължи да се пъчи и да мъчи феновете. На тия пропадняци, които собствените им фенове ги освиркват от първата минута, второто се затвори като мома девица и им даде самочувствие.
И пак извади точката....е няма калитар като тоя португалец. Сега ще продължи да се пъчи и да мъчи феновете. На тия пропадняци, които собствените им фенове ги освиркват от първата минута, второто се затвори като мома девица и им даде самочувствие.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Шешко от тези две ситуации трябваше да вкара поне едно! Не сме отбор да вардим за да бием с 1:0... Далеко сме от това!
Ламенс също с няколко топ спасявания. Аморимката щеше да е изхвърчал досега ако разчиташе на Онана и турчето. Да видим колко още ще се толерират слаби резултати.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
8-12 място максимум с това представяне, което е крайно комично с 200 млн селекция. Аз съм да го махат!
4 победи, 2 равни в 7 мача.... 5 поредни мача нямаме загуба. При 1:0 Шешко имаше шанс да вкара втори и да реши мача! За този не сме готови да мачкаме наред, да контролираме мачовете и да играем подреден футбол! Не е толкова отчайващо положението...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не съм гледал мача поради обективни причини :mrgreen:
Като цяло очаквах максимум 4 точки от двете гостувания.
Единственото положително от тези два мача е проявения характер и късните голове.
Ще видим до къде ще стигнем.
Май ще сме изцяло домакински отбор през този сезон :lol:
Като цяло очаквах максимум 4 точки от двете гостувания.
Единственото положително от тези два мача е проявения характер и късните голове.
Ще видим до къде ще стигнем.
Май ще сме изцяло домакински отбор през този сезон :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не бих отказал 15 домакински победи 8-)
- Scholesy93
- Контакти:
Не знам, аз още съм бесен. Просто Аморим затвърждава тезата ми, че е точкогонец. Във ВЛ от 2017 година и Конте няма треньор шампион точкогонец. То и в Бундеслигата и в Ла Лига такива не печелят нищо. Само в Серия А и в Португалия. Коби пак не помириса минута при все че Бруно беше най-слабия на терена. Сеско, както се очакваше, почва да отнася хейта на Хоулунд. Следващия ни нападател и той ще бъде критикуван, защото при тоя дървар само Мбемо може явно да бележи. Формата на Куня пада, което е очаквано, когато техничен играч бъде поет от треньор дървар. Не знам и тоя страх от шпорите какъв беше-тия са със сума контузии, в лоша форма и освирквани от собствените фенове. Мбемо ти е вързал един гол, защо контраатаките ни бяха един на четири. Доргу центрира от крилото, един в наказателното. Мбемо и Амад на контра получават по крилото, няма играч в наказателното. Тия точкогонци съм ги гледал. Моуриньо, Оле и Тен Хаг след първия си сезон. Идват, профукват сума пари, а си тръгват без нищо и оставят клуба в по-лоша позиция от тази, в която са го намерили. И редовно си измислят извинения....Пожелавам му на Аморим съдбата на Жозе и Оле-да стигне до Балканите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Въпреки че Аморим практикува кошмарен футбол, сме на позиция за атака на топ 4 :lol: