Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 21:50

Ти наистина си природно неумен, ясно.
Бързи примери: капитанът на националния отбор, в най-силните си и перспективни години риташе на Еко той Арена и на кочината в Панчарево.
Футболист, играл по едни от най-добрите европейски терени - холандските - също. Станислав Манолев се казва.
Марио Жардел отиде насред варненския кър Тича.
Мога да те засипя с безброй подобни примери, за да ти докажа, че тезата ти е "умна" толкова, колкото демагогията на мутрите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 ное 2025 21:55

MASTER_COOL написа:
tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Тук има точно 5,6 истински левскари.Другите им, както и прахообразния са родени, за да мразят ЦСКА. Това им е живота. Макар и жалък е някакво живуркане / мишкуване

Лошото е, че има само един истински цесекар - реборна, всичко друго са припоци, обединени от омразата им към Левски

Ти си този, който мрази неистово. И си супер фалш като човек. Добре, че не се излъгах да седна на една маса с теб.....

Truth is hate for those who hate the truth - за пореден път се убеждам, че щом някой (щях да напиша човек, но за да си човек, се изисква да имаш достойнство) е припознал, той се превръща в своеобразен еничар спрямо истината. Жалко, някога имаше свестни чорбари, сега има само припоци с претенциЙ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2025 22:08

Ти ли имаш достойнство? Бъркаш се. Мислиш се за Господ тук, а всъщност си обикновено позьорче и чехльо номер 1 в форума.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 ное 2025 22:13

TristaNNN написа:Ти наистина си природно неумен, ясно.
Бързи примери: капитанът на националния отбор, в най-силните си и перспективни години риташе на Еко той Арена и на кочината в Панчарево.
Футболист, играл по едни от най-добрите европейски терени - холандските - също. Станислав Манолев се казва.
Мога да те засипя с безброй подобни примери, за да ти докажа, че тезата ти е "умна" толкова, колкото демагогията на мутрите.

А ти си направо смешен, тези двамата играха защото нямаше къде другаде да играят на тези години.Явно си забравил какво играеше Жардел във Варна.Манолев е българин и игра в ЦСКА след чужбина сигурно заради офертата на Ганчев, но като му свирнаха от Разград с по-добрата оферта и база и им пристана.Забелязал съм, че ти си природно ''умен'', правилно си забелязал, че съм мутра :) .https://www.sportlive.bg/sl360/sl-short ... 51406.html
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 22:22

MASTER_COOL написа:Ти ли имаш достойнство? Бъркаш се. Мислиш се за Господ тук, а всъщност си обикновено позьорче и чехльо номер 1 в форума.

Ти ли говориш за достойнство, бе, припок? :lol: :lol: :lol:
Докато колегата Манолев ти отговаряше коректно, ти тичаше да му тупаш прахта от реверите, докато лъскаше сините чепици в нашия подфорум.
Сетне те разкри, наби ти го надълбоко, както само начетен левскар умее да го набива на безчести припоци, и веднага почна да ревункаш. :mrgreen:
Прощавайте, задето се намесих неканен, ама нали е форум и всеки трябва да се чувства длъжен да си дрънка. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2025 22:25

Ако ти отговоря ще вдигнеш кръвно, а и доста си пил. Обърни внимание на жена си :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 22:27

peliforewer написа:

А ти си направо смешен, тези двамата играха защото нямаше къде другаде да играят на тези години.Явно си забравил какво играеше Жардел във Варна.Манолев е българин и игра в Тирето след чужбина сигурно заради офертата на Ганчев, но като му свирнаха от Разград с по-добрата оферта и база и им пристана.Забелязал съм, че ти си природно ''умен'', правилно си забелязал, че съм мутра :) .https://www.sportlive.bg/sl360/sl-short ... 51406.html

Виждаш ли как си противоречиш? Сам си го набиваш - опитваш се да блеснеш, доказва ти се колко си неумен в демагогията на мутрите, след което и сам се дозакопаваш. :mrgreen:
[offtopic]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 ное 2025 22:31

Искам да ги попитам сините приятелки от ПодУйяне за какво дерби се готвят утре, след като според тях ЦСКА се е споминал като клуб на 9-и септември 2016-а година :?: Отговор не искам, знам че нямате умствения капацитет да го дадете :lol:
Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 ное 2025 22:37

TristaNNN написа:
peliforewer написа:

А ти си направо смешен, тези двамата играха защото нямаше къде другаде да играят на тези години.Явно си забравил какво играеше Жардел във Варна.Манолев е българин и игра в Тирето след чужбина сигурно заради офертата на Ганчев, но като му свирнаха от Разград с по-добрата оферта и база и им пристана.Забелязал съм, че ти си природно ''умен'', правилно си забелязал, че съм мутра :) .https://www.sportlive.bg/sl360/sl-short ... 51406.html

Виждаш ли как си противоречиш? Сам си го набиваш - опитваш се да блеснеш, доказва ти се колко си неумен в демагогията на мутрите, след което и сам се дозакопаваш. :mrgreen:

Направо ме разби :) , ако не си разбрал, говоря за футболисти в нормална възраст да идват в България.Лека вечер и внимавай с имотите, че жените са много коварни :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2025 23:15

MASTER_COOL написа:Ако ти отговоря ще вдигнеш кръвно, а и доста си пил. Обърни внимание на жена си :lol:

Мен ли питаш? Ако да, няма проблем да продължиш да отговаряш и да ставаш за резил, отговаряйки ми. Дотук се показваш като форумния пут*о, който:
- Намесва хорските жени в дискусии. Само путь*вците намесват хорските майки, жени и деца в дискусии между мъже.
- Ближе обувките на левскарите. Само "вечно верните" припоци се кланят в краката на силните на деня.
- Тупа прах от реверите на Манолев. След една седмица почва да рита Манолев по кокалчетата. :mrgreen:
- И други, и други безпринципни думи и дела, характерни за пут*овците и угодниците ....
И друг път съм ти казвал, че няма как мишка да вдигне кръвното на лъв. ;)
Последна промяна от TristaNNN на 07 ное 2025 23:41, променено общо 1 път.
[offtopic]

Върни се в “Левски”