Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ioan912
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ioan912 » 07 ное 2025 15:56

obi4am_pirin написа:https://youtube.com/shorts/SC47oXgV-RM?feature=shared

Ти не трябва ли да си фен на Пирин или си с клубна неориентация?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 ное 2025 16:17

Ioan912 написа:

Имитатори на "вярност" са се ориентирали към клуба имитатор.:)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2025 16:20

realno написа:
Ioan912 написа:

Аууу човека си направи и диалог :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ауу не

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 ное 2025 16:26

MASTER_COOL написа:
realno написа:
Ioan912 написа:

Аууу човека си направи и диалог :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ауу не

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААА

Ауууу, разкри ме. Предавам се. :)))
То бива заблуда, ама чак пък толкова. Чак ме плашиш. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 ное 2025 17:01

Мисля, че това е достатъчно за припознаването - сините припознаха не по-малко от оранжевите. И секБтор и раевистите - без разлика

Изображение

И все пак Левски в над всички винаги като гледаемост - статията е от днешния Капитал. С тива, мисля, споровете са излишни - ние сме най-голямата публика, но и ние припознахме. Жалко

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 ное 2025 17:11

tmanolov написа:Мисля, че това е достатъчно за припознаването - сините припознаха не по-малко от оранжевите. И секБтор и раевистите - без разлика

Изображение

И все пак Левски в над всички винаги като гледаемост - статията е от днешния Капитал. С тива, мисля, споровете са излишни - ние сме най-голямата публика, но и ние припознахме. Жалко

Изображение

Това налива вода в мелницата им, че не са кърпачефф ака Литекс, а без тире. Точко затова трябва непрекъснато да се напомня за гнусната уйдурма да се променят под вънкашност чужда и име ново на без тире и да бъдат вкарани по втория начин в първенството. А че голямата част от публиката на Левски ги припозна си е ачик ачик позор.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 ное 2025 17:17

Манолов, не е баш така.
Ние припознахме (разкрихме) припознавачите и мачът е такъв, защото дразнител е не преместеният отбор, а припоците.
Червената Гьобелсова пропаганда облъчва постоянно, дрисеми и вся остальная сволочь от мисирки журналя.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 ное 2025 17:52

NOMER14 написа:Манолов, не е баш така.
Ние припознахме (разкрихме) припознавачите и мачът е такъв, защото дразнител е не преместеният отбор, а припоците.
Червената Гьобелсова пропаганда облъчва постоянно, дрисеми и вся остальная сволочь от мисирки журналя.

Иска ми се да си прав, но за съжаление не си. Ако беше, нямаше всички в рАководството ни дисега да говорят за вечно дерби, включително Мъри, като единственото изключение го увониха скоропостижно. Нямаше и секБтор да иска мачът с тях да не се играе на Герена, където винаги сме играли с Литекс. Нямаше и толкова бързо да си изпълваме секторите, както срешу никой друг. Нямаше и да има шествие преди всеки мач с тях. Нямаше и всичките ни чужденци, а и сини млека да бълнуват за вечния враг и тн. За съжаление, масата левскари ги припознаха - от глупост, от тщеславие, от носталгия - припознаха ги. Аз никога не съм стъпвал на мач с тях и не ги гледам и по тв, освен мача за купата. И сега няма да ги гледам даже по тв - измислих си задачи точно по тоеа врене и то извън София, но такива като мен са стряскащо малко и ситуацията е такава, каквато е - припознаваческа и от двете страни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 ное 2025 18:02

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:.....
Както казах ,съгласен съм с теб!Това си е обикновен мач за великата лефскарска публика!Правили сте шествие и в някакъв момент и срещу други отбори,но с Великия ЦСКА винаги го правите!Победа в този мач винаги ви е осмисляло съществуването!

Великият ЦСКА умрЕ на 09.09.2016, а следващият ни мач е срещу "лайнарщината", която се пръкна след сливането на Чавдар (Етрополе) и Литекс (Ловеч).
Победата срещу въпросния урод няма как да ни осмисли съществуването, просто защото ние, за разлика от вас, не се чувстваме длъжни да валидираме преместването на Литекс на Софията. ;)

Добре,за мен няма проблем какво мислиш!Мач като мач си е и дават 3 точки за победа!

Точно така, за мен си е просто поредния мач за три точки, както срещу Враца, Арда и другите средняшки отбори. Тирето е обикновен средняк, и това лъсна след като ГГ си замина и се видя какво е положението без хванати рефери, надупени противници, блъскане по масите из канцелариите на БФС и останалите други начини на микренската мутра.
Колкото ме е е яд за пропуснатата победа срещу Враца, толкова би ме било яд и срещу Тирето, но ми минава за няколко дни.
За разлика от средняците обаче, след последния хикс срещу Лудогорец на Герена обаче ме е яд и до ден днешен.

Трибестане, направи като Манолката - измисли си некви задачки за утре по време на мача да не го гледаш. :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 ное 2025 18:05

Манолката отива на секс туризъм в Пловдив.
Този път жена му е разписала командировъчното. :lol:
При негативен развой за тях съм по-притеснен за Блатера, но той каза че е на 2 мин ПЕШ от болничното заведение :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”