Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2025 13:04

Tия дни ще мръдна до Герена за "третия" екип, че много ми харесва цветово, пък и представянето погъделичка струната на изстрадалата ми привърженическа душица. Тук трябва да поздравим организаторите и клуба - така правят големите, затова Левски трябва да прави като големите, ако и да ни струва пари. Доброто отношението и гъделчетата към привържениците е една от най-добрите инвестиции за всеки голям клуб!
Междувременно разглеждам онлайн магазина да видя какво още мога да си харесам, и на какво се спират очите ми - шалче и знаме с лика не сеньорО и надпис Vamos Julio. Я тия, де ходите по мачове кажете, че ми стана любопитно - веят ли се много тия шалове и знамена на стадиона?
Иначе в менюто "Сувенири" още има лятна течност за чистачки, по 5 лева килото. :))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 ное 2025 14:06

TristaNNN написа:Tия дни ще мръдна до Герена за "третия" екип, че много ми харесва цветово, пък и представянето погъделичка струната на изстрадалата ми привърженическа душица. Тук трябва да поздравим организаторите и клуба - така правят големите, затова Левски трябва да прави като големите, ако и да ни струва пари. Доброто отношението и гъделчетата към привържениците е една от най-добрите инвестиции за всеки голям клуб!
Междувременно разглеждам онлайн магазина да видя какво още мога да си харесам, и на какво се спират очите ми - шалче и знаме с лика не сеньорО и надпис Vamos Julio. Я тия, де ходите по мачове кажете, че ми стана любопитно - веят ли се много тия шалове и знамена на стадиона?
Иначе в менюто "Сувенири" още има лятна течност за чистачки, по 5 лева килото. :))

Няма да те изненадам, когато кажа, че шалчетата можеш да ги видиш по-масово в Сектор А. В "Б" и на 3-4-те гостувания, които успях да посетя този сезон, не ги виждам особено. Пуснаха ги доста тихичко и без много шум, първоначално в малък тираж в магазина. Щом вече ги има и онлайн бих предположил, че се радват на приличен интерес, като за шалче/знаме.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 ное 2025 14:23

futbolqga написа:
TristaNNN написа:Tия дни ще мръдна до Герена за "третия" екип, че много ми харесва цветово, пък и представянето погъделичка струната на изстрадалата ми привърженическа душица. Тук трябва да поздравим организаторите и клуба - така правят големите, затова Левски трябва да прави като големите, ако и да ни струва пари. Доброто отношението и гъделчетата към привържениците е една от най-добрите инвестиции за всеки голям клуб!

Няма да те изненадам, когато кажа, че шалчетата можеш да ги видиш по-масово в Сектор А. В "Б" и на 3-4-те гостувания, които успях да посетя този сезон, не ги виждам особено. Пуснаха ги доста тихичко и без много шум, първоначално в малък тираж в магазина. Щом вече ги има и онлайн бих предположил, че се радват на приличен интерес, като за шалче/знаме.

кажи честно, че имало и такива знамена - не съм ги виждал ни по тъвъту, ни на ещадиото, а уж гледам от високо :mrgreen: Но е хубава инициатива - браво. Аз се чудя дали, ако пуснат по някое време деЦки трети екип, този от 176 см ще ми стане, като съм обикновено М или Л размер (според зависи) на 180 см? Че тези палми безкрайно ме дразнят, но екипът е хубав, не може да се отрече
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 ное 2025 15:09

tmanolov написа:
futbolqga написа:

кажи честно, че имало и такива знамена - не съм ги виждал ни по тъвъту, ни на ещадиото, а уж гледам от високо :mrgreen: Но е хубава инициатива - браво. Аз се чудя дали, ако пуснат по някое време деЦки трети екип, този от 176 см ще ми стане, като съм обикновено М или Л размер (според зависи) на 180 см? Че тези палми безкрайно ме дразнят, но екипът е хубав, не може да се отрече

Трудна работа, но мога да тествам. Малкият ми синковец е със 176 от първия екип, а големият е грубо с твоите габарити - ще го накарам да пробва да се вмъкне и ще ти кажа, ако успее в начинанието.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 ное 2025 15:13

futbolqga написа:Трудна работа, но мога да тествам. Малкият ми синковец е със 176 от първия екип, а големият е грубо с твоите габарити - ще го накарам да пробва да се вмъкне и ще ти кажа, ако успее в начинанието.

Мерси ин адванс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2025 15:24

1914.1902 написа:....платен от палмите/Раева и т.н. (последно е безумно, ако някой наистина си мисли, че хора получават пари, за да бранят Сираков във форум с около 30 потребители). .....

Е, те не са "назначени" специално за нашето форумче, разбира се, но покрай основната си "месторабота" във ФБ, просто наминават и от тук от време на време, според зависи кой от профилите е дежурен по господаролюбие и вразигромене.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2025 15:52

Знаме аз съм виждал в А, долу при дечурлигата дето искат фланелки от играчите. Ама едно само и май едни и същи хора си идват с него всеки път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 06 ное 2025 16:01

А вие защо въобще сте против Сираков, като с ограничен бюджет ви държи на първо място?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2025 16:36

Red_Pz написа:А вие защо въобще сте против Сираков, като с ограничен бюджет ви държи на първо място?

Щото е припок, Пръв при това. Мразим припощината. Други въпроси?
[offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 ное 2025 17:46

Нямате ли шкембенца вече? Как ще ви станат детските? Ще имате...

Върни се в “Левски”