Шампионска лига (сезон 2025/2026)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2025/2026)
Звездната селекция на Галатасарай обаче се отплаща. Иначе Пафос и Карабах с шанс за класиране с оглед програмата, която имат. Имат по две домакинства, които не са невъзможни да запишат победи, а и кипърците гостуват на клетниците от Челси, където също може да вземат точки.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Сериозно ли някой мисли, че Байерн може да вземе ШЛ с Компани треньор + Станишич и Конрад Лаймер бекове и дърводелците Упвмрксно и Та ЦЗ :mrgreen: :| :mrgreen: аз съм мега мега фен на Олисе и Хари, но само с тях, Диаз и Кимих трудно... Бас ловя, че някой ще ги излъже пролетта както направиха Интер. Като цяло 5-6 отбора с равен шанс виждам аз, зависи от форма и контузии. И за мен, Байерн не е от тях. Просто ако Компани вземе ШЛ с тая защита трябва да спра да гледам футбол
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа: Като цяло 5-6 отбора с равен шанс виждам аз, зависи от форма и контузии. И за мен, Байерн не е от тях. Просто ако Компани вземе ШЛ с тая защита трябва да спра да гледам футбол
Щом Попа е казал, че Байерн няма да са шампиони, още отсега е ясно кой ще вземе тенекето на пролет.
На мен ми е по-любопитно кои са тези "5-6 отбора с изравнени шансове", че и Байерн да не е сред тях. Сити, ПСЖ, Арсенал.......Може би ние, дето имаме всичко на всичко един типичен халф(двете малоумни френски негра, дето се водят ДМС-та не ги броя) и некадърника Алонсо, дето няма победа като гост над по-корав отбор през живота си, или Ливърпула, дето ги жулят всякакви средняци в Англия, Челси на тактическия гении Мареска?....., или Барселона, дето са видимо по-слаби от миналия сезон,....Интер, Ювентус, Дортмунд, Атлетико....последната четворка може да са с изравнени шансове, ама не и за титла, та как ще ги докараме до 6 броя без Байерн ми е много интересно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
А Тотенхъм
Барса с пореден "голям мач" в защита!
Карабах изиграха много добър мач и с малко късмет можеше и да бият.
Хато горкия може много да иска, но бая хляб има да изяде докато започне да играе добре и като централен защитник. Гитенс бая хляб има да изяде, докато започне да го бива и за водоноска, за футбол по-скоро не мисля че става.
Мареска с тия 7 промени и въртене на играчи на нетипични за тях позиции не си помогна грам. Много подценяване имаше и от него и от почти всички играчи, сякаш мислеха че са дошли за три бонус точки и просто ще се разходят и ще ги вземат. И като се има предвид как тръгна мачът, трябваше и така да стане. Истински класен отбор щеше да го затвори с втори гол до почивката и да приключи всичко, нашите поплювковци ги върнаха в играта. Така реално никой не получи почивка и не взехме резултат.
Не разбирам и защо при наличието на двама нападатели на пейката пак мъчиха Тайрик Джордж там.
Хато горкия може много да иска, но бая хляб има да изяде докато започне да играе добре и като централен защитник. Гитенс бая хляб има да изяде, докато започне да го бива и за водоноска, за футбол по-скоро не мисля че става.
Мареска с тия 7 промени и въртене на играчи на нетипични за тях позиции не си помогна грам. Много подценяване имаше и от него и от почти всички играчи, сякаш мислеха че са дошли за три бонус точки и просто ще се разходят и ще ги вземат. И като се има предвид как тръгна мачът, трябваше и така да стане. Истински класен отбор щеше да го затвори с втори гол до почивката и да приключи всичко, нашите поплювковци ги върнаха в играта. Така реално никой не получи почивка и не взехме резултат.
Не разбирам и защо при наличието на двама нападатели на пейката пак мъчиха Тайрик Джордж там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага