Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2025 20:45

mrw8 написа:Да се има в предвид и че Мъри след като граби с пълни шепи от късмета в УЕФА, има лични качества да надгради много до степен да стане най-добрият БГ треньор и първия такъв вкарал БГ отбор в ШЛ.
Дано и с Хулио е така, който извади голям късмет в мачовете с тирето и Славия, както и да му се паднат Беер Шева и Сабах (но не и Брага, и АЗ).

Дано, тук нямам какво да добавя
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2025 20:48

futbolqga написа:
tmanolov написа:
drvasko98 написа:Статистиката от Лайвскира не е особено меродавна,защото срещу евреите в София Вуцов спаси едно доста тегаво положение след остро центриране отляво и удар в неговия ляв ъгъл, около 70-75 Мин може би беше, а в графата удари фигурира 0

Но генерално Левски надигра всички противници в първенството, а в ЕКТ получи по-малко, а не повече от заслуженото

Отговарям на теб, да се чете и от футболягата, че стана дълъг цитат. Левски извади доста късмет, особено в ект, където на 90% трябваше да отпадне още от беер шева, които пък бяха най-слабият възможен поставен. Сабах също бяха май-слабият възможен противник. В първенството - да, въпросните мачове трябваше да ги вземем на база статистика, но да загубим от морето и да хиксираме с Ботев, плюс хикс и с локо сф с гол в последната секунда (тях ги бихме с игра, но). Та да, можеше да сме още точки ореди делиорманци, но дали щеше да е така и с това настроение, ако бяхме отпаднали от беер шева, които подчертавам, не само бяха най-слабият възможен, но и бяха в изключително кофти период.

Та да, Хулио е супер късметлия

Ако-то мирише и цапа гащи, казва народът. Фактите са категорични, другото са празни приказки. По същата логика, "ако" ни бяха дали дузпа на реванша с Брага, сега можеше да играем в групите на Лига Европа. "Ако" играчът на Брага не беше вкарал в продълженията гола на живота си, можеше да играем в групите на Лига Европа.

Та да, Хулио е страшен карък.

Виж кое е първото и после надграждай. Без уникалният късмет с беер шева, всичко друго отиваше на кино. Както и да е - дано все така продължи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2025 20:50

Преди години в родното футболче се подвизаваше един колоритен шиптер на име Наджи Шенсой. Стана известен като треньор на Пирин, а после беше за малко и в Локомотив, по спомен.
След един загубен мач, в който неговия отбор категорично надигра противника, мисирка го запита дали с тази статистика са заслужавали да загубят мача.
Отговорът на спеца: Статистиката е като късата пола - показва всичко, но не най-важното. А то е, че ние не можахме да вкараме отлични положения.
Това са моите 5 с'тинки по отношение дискусията на колегите, по повод удари и притежание на топката, без да искам да им се натрапвам неканен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 ное 2025 20:56

Това е като онзи лаф за демокрацията, която имала много дефицити... ама никой още не е измислил система, работеща по-добре от нея. Та така и със статистиката за притежание и удари - без да имам претенции мнението ми да е експертно, не мога да се сетя за по-добър индикатор за превъзходство във футболен мач, който да подсказва консистентно дали броят отбелязани голове от отборите е заслужен или плод на късмет.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2025 21:08

Добре.
Притежание на топката: Вуцов - Димитров-Мечков-Макуня-Мечков-Балаков-Трдин-Мечков-(на)Кадем-и т. н. И така минута-две в центъра и в нашата половина, при противник почти изцяло зад топката. Чудесен процент, но дали на практика това означава мачкане?
Удари: Балаков в даден мач е заредил куршуми от Тему. Шутовете на припока-професионалист не хващат фалца, а Сангарето... го обичаме такъв, какъвто е. :)))
Точни удари: Фильо обича да "подава" на противниковия вратар. Маринчо не вижда настръхналия чим и също подава на вратаря. Анемичен удар след меле при центриране...

Разбирате ли, че тая пуста статистика често изкривява мачкането, или каръка, или головата немощ, в зависимост на чия теза служи, независимо дали треньорО е от Хасково, Толбухин, Испания или село Микре.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2025 21:26

Според мен статистиците и анализаторите на данни трябва да въведат някаква скала, по която да се мери стойност като опасност на ударите по посока притивниковата врата.
Неотдавна букмейкърите въведоха xG - показател, показващ възможността и очакванията за отбелязване на гол в реално време от страна на даден отбор. Тук се отчитат доста показатели в реално време, които няма смисъл да изброявам - важен е примерът.
Също така от години има показател Опасни атаки.
Да се надяваме, че в близко бъдеще човеците ще ползват ИИ по предназначение и вместо да манипулират снимки на тъжни лелички и клипчета на жизнерадостни котки, ще се намери начин статистиката да отразява по-адекватно реални събития. Например със скала на опасността от 1 до 10.
Често в играта футбол най-чистите и опасни положения за даден отбор завършват с топка в аут, докато "подаръци" за вратаря се броят за точни удари, които ретроспективно често се приемат за разкостване.
[offtopic]

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 05 ное 2025 22:37

mrw8 написа:
tmanolov написа:Та да, Хулио е супер късметлия

И преди те бях питал и ти потвърди, но явно пак трябва да го играем това упражнение за любимия твой треньор и кой какъв късметлия бил, а кой бил голямата работа в треньорския занаят.
Аз ще питам, ти моля отговори на въпросите един по един:
Късметлия ли е Мъри, че не беше уволнен след излагацията с Беверен и че кариерата му не приключи още тогава на футболното бунище като тази на Ники Митов например (е това е як карък)?
Спасен ли бе той и кариерата му от любимия ти г.з?
Падна ли после от Публикум и спаси ли го в реванша футболист, който сам плати трансфера си от Литекс?
Извади ли късмет да играе с Оксер, които започваха на ново, с футболиста Седрик, привлечен от отбора на безработните, вкарал важен гол и с юношата върнат от Родопа, вкарал гола на живота си?
Извади ли късмет с глупаво направените групи, мача с Динамо и в коя минута им вкарахме, и мача с Олимпик, класира ли се и дошли на разходка, както и гола шедьовър, дето става веднъж на години?
Извади ли късмет с отбор дошъл от ШЛ и разпродал всичките си играчи и с отбор борещ се за оцеляване в Серия А?
Е на четвъртфинала дис бритиш хомосекшуал взе нещата в свои ръце и попречи на отбора или на Мъревия късмет да се намеси.

Тая свинска опорка още ли хваща сърцата и умовете ?!

НЕКА СЕ ЗНАЕ СЛЕДНОТО, щото откачам при такива лъжи и манипулации.

Левски беше поставен в плейофф-а за влизане в ШЛ, но заради Калчополи и драмата около италианските клубове, Киево зае мястото на 4-тия в Италия и ПОЛЗВАШЕ НАЦИОНАЛНИЯ КОЕФИЦИЕНТ и БЕШЕ НЕПОСТАВЕН, защото нямаше участия в ЕКТ. КИЕВО БЕШЕ НАЙ-СИЛНИЯ ВЪЗМОЖЕН СЪПЕРНИК И ЛЕВСКИ УЦЕЛИ УЖАСЯВАЩ ОПОНЕНТ, ОТ СТРАНАТА ДЕЙСТВАЩ СВЕТОВЕН ШАМИОН! Въпреки тези неприятни обстоятелства, остранихме Киево и влязохме в ШЛ. Ако не беше този ЛОШ КЪСМЕТ, сигурно щяхме да играем с шампиона на Беларус или подобна държавичка, вместо с отбор, който се съзтезаваше в 4-тото по сила първенство в Европа.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2025 22:51

Muaddib написа:
mrw8 написа:
tmanolov написа:Та да, Хулио е супер късметлия

И преди те бях питал и ти потвърди, но явно пак трябва да го играем това упражнение за любимия твой треньор и кой какъв късметлия бил, а кой бил голямата работа в треньорския занаят.
Аз ще питам, ти моля отговори на въпросите един по един:
Късметлия ли е Мъри, че не беше уволнен след излагацията с Беверен и че кариерата му не приключи още тогава на футболното бунище като тази на Ники Митов например (е това е як карък)?
Спасен ли бе той и кариерата му от любимия ти г.з?
Падна ли после от Публикум и спаси ли го в реванша футболист, който сам плати трансфера си от Литекс?
Извади ли късмет да играе с Оксер, които започваха на ново, с футболиста Седрик, привлечен от отбора на безработните, вкарал важен гол и с юношата върнат от Родопа, вкарал гола на живота си?
Извади ли късмет с глупаво направените групи, мача с Динамо и в коя минута им вкарахме, и мача с Олимпик, класира ли се и дошли на разходка, както и гола шедьовър, дето става веднъж на години?
Извади ли късмет с отбор дошъл от ШЛ и разпродал всичките си играчи и с отбор борещ се за оцеляване в Серия А?
Е на четвъртфинала дис бритиш хомосекшуал взе нещата в свои ръце и попречи на отбора или на Мъревия късмет да се намеси.

Тая свинска опорка още ли хваща сърцата и умовете ?!

НЕКА СЕ ЗНАЕ СЛЕДНОТО, щото откачам при такива лъжи и манипулации.

Левски беше поставен в плейофф-а за влизане в ШЛ, но заради Калчополи и драмата около италианските клубове, Киево зае мястото на 4-тия в Италия и ПОЛЗВАШЕ НАЦИОНАЛНИЯ КОЕФИЦИЕНТ и БЕШЕ НЕПОСТАВЕН, защото нямаше участия в ЕКТ. КИЕВО БЕШЕ НАЙ-СИЛНИЯ ВЪЗМОЖЕН СЪПЕРНИК И ЛЕВСКИ УЦЕЛИ УЖАСЯВАЩ ОПОНЕНТ, ОТ СТРАНАТА ДЕЙСТВАЩ СВЕТОВЕН ШАМИОН! Въпреки тези неприятни обстоятелства, остранихме Киево и влязохме в ШЛ. Ако не беше този ЛОШ КЪСМЕТ, сигурно щяхме да играем с шампиона на Беларус или подобна държавичка, вместо с отбор, който се съзтезаваше в 4-тото по сила първенство в Европа.

Абсолютно вярно - киево беше най-трудният непоставен, заедно с осасуна май беше от Испания. А можеше да играем с Чукарички или нещо от сорта. И само звездата ма киево амаури струваше повече от целия ни отбор тогава - факт, който многократно сме коментирали. С Удинезе беше същото - ако не искаха да играят сериозно с нас, изобщо нямаше да отстраняват Ланс в предишния кръг. Виж за артмедия си беше някакъв късмет, че ни се падна, след разпродажби на отбора им, който, поправете ме, по спомен бяха размазали селтик ли беше, с 5:0 няколко месеца по-рано. Ние ги бихме и тук, и там. А за капак и Удинезе и артмедия дойдоха от шл, като трети отбири в групите си - това, ако е късмет. Но за беверен и това, че г.з. го спаси тогава, си беше късмет - кариерата ми можеше да свърши доста бързо
Непринуден написа:

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 05 ное 2025 22:53

Каква кариера имаш паляк?

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 05 ное 2025 23:50

TristaNNN написа:Според мен статистиците и анализаторите на данни трябва да въведат някаква скала, по която да се мери стойност като опасност на ударите по посока притивниковата врата.
Неотдавна букмейкърите въведоха xG - показател, показващ възможността и очакванията за отбелязване на гол в реално време от страна на даден отбор. Тук се отчитат доста показатели в реално време, които няма смисъл да изброявам - важен е примерът.
Също така от години има показател Опасни атаки.
Да се надяваме, че в близко бъдеще човеците ще ползват ИИ по предназначение и вместо да манипулират снимки на тъжни лелички и клипчета на жизнерадостни котки, ще се намери начин статистиката да отразява по-адекватно реални събития. Например със скала на опасността от 1 до 10.
Често в играта футбол най-чистите и опасни положения за даден отбор завършват с топка в аут, докато "подаръци" за вратаря се броят за точни удари, които ретроспективно често се приемат за разкостване.

https://footystats.org/clubs/pfc-levski-sofia-3605

Върни се в “Левски”