Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 05 ное 2025 07:38

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 ное 2025 08:17

Гледам и не вярвам на ушите си :) , как може да има нормален човек който да прехвърля проблема от болната на здравата глава.Някои от Вас много взеха да разбират и от медицина, гледал съм мачове в които след по-безобидни удари в главата футболистите продължават играта и след минути колабират на терена.Какво не Ви стана ясно, има хвърлена бутилка 1,5 л. пълна с вода която удря Наумов в главата, никой лекар не може веднага да констатира има ли комоцио или не.Смяна се прави по треньорска преценка и при контузия получена по време на игра, а не при контузия причинена от феновете.Малко черен хумор за тези сини фенове които нападат Наумов, ако по време на срещата в събота някой фен на ЦСКА удари в главата примерно Сангаре и се наложи смяна как ще реагирате.Кой нормален лекар ще рискува да разреши на Наумов да продължи да играе след такъв удар в главата.Евентуална смяна на вратаря само щеше да замете проблема.Естествено някои тук веднага намесиха и ЦСКА в казуса, само, че феновете на ЦСКА са прекъсвали срещи, навлизали са на пистата и терена, но не са наранявали футболисти.Това с лопатата е фолклор и опорка , имаше замахване, но никой не беше ударен.Феновете на ЦСКА не са ангели, но и тези на Левски не са херувими.Ако някой му се играе нека извади изцепките на феновете на двата отбора през последните 10-15 години и сравни наказанията които са получили след това клубовете и ще се разбере за какво става дума.Само да напомня, че миналата година ЦСКА половин сезон беше оставен да играе без своите фенове не само като домакин, но и като гост, това досега не е причинявано на никой друг футболен клуб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 05 ное 2025 08:42

има идиотска постъпка, за която си е предвидено съответното наказание в Дисциплинарния правилник, което трябва да се понесе от клуба, както и лична отговорност за извършителя.
И как реагира т.н. "локомотивска общност" ? Тя посочи ли хвърляча на бутилката ? Даде ли го на Полицията ? Разграничи ли се от него , от постъпката му ? Поне 12-15 човека е имало около хвърляча, виден "фен" на Локуту - знае му се името ! Обаче не го издават, скатават го защото така е в родовите общности, в маалата ! Докато няма шамари в МВР-то не си издават престъпниците. Което е гаранция че тия изпълнения на Лауто ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ :!: Разкаяние ? Осмисляне ? Извинение ? ... Забравете. Сами си зачукаха клуба от омразата към "жълтите" ! "Я че си запалим къщата, да изгори на Вуте плевнята" - това е кредото на тия болни хора, буферите.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 05 ное 2025 08:48

Някои от Вас много взеха да разбират и от медицина, гледал съм мачове в които след по-безобидни удари в главата футболистите продължават играта и след минути колабират на терена.Какво не Ви стана ясно, има хвърлена бутилка 1,5 л. пълна с вода която удря Наумов в главата, никой лекар не може веднага да констатира има ли комоцио или не.
Точно така е. И именно заради това футболните наредби инкриминират удрянето на играчи с предмети от публиката ! И предвиждат такива наказания, каквито понесоха питомците на Крушарски. Че даже и по-тежки от тях. Представи си че Наумов има вродена мозъчна аневризма , без да знае за нея. Един такъв удар /"не смъртоносен" според ромската общност/ може внезапно да го УБИЕ. Аневризмата се пука и Наумов до там. За това изобщо удари по състезатели са НЕДОПУСТИМИ и в нормалните държави се наказват. В Индия дали е така , не зная.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 ное 2025 09:13

Литър и половина? Мислех, че е половинка...
Напълно съм съгласен с Пели. Единствено, че има разлика да бъде ударен вратар и нападател, защото нападатели много.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 ное 2025 09:13

Гиджен, внимавай какво свириш, Гиджен...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2025 09:19

W84me написа:Гиджен, внимавай какво свириш, Гиджен...

:lol:
Аз това го разбирам така : Да свириш всичко за Левски :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 ное 2025 09:22

MASTER_COOL написа:

Двата ни топ мача ги дават на тоя гелосан гей, странно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 05 ное 2025 09:22

MASTER_COOL написа:

Дай Боже :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2025 09:25

Aronaks написа:
MASTER_COOL написа:

Дай Боже :lol: :lol: :lol:

Евала, поне си искрен и честен :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”