Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
И как реагира т.н. "локомотивска общност" ? Тя посочи ли хвърляча на бутилката ? Даде ли го на Полицията ? Разграничи ли се от него , от постъпката му ? Поне 12-15 човека е имало около хвърляча, виден "фен" на Локуту - знае му се името ! Обаче не го издават, скатават го защото така е в родовите общности, в маалата ! Докато няма шамари в МВР-то не си издават престъпниците. Което е гаранция че тия изпълнения на Лауто ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ :!: Разкаяние ? Осмисляне ? Извинение ? ... Забравете. Сами си зачукаха клуба от омразата към "жълтите" ! "Я че си запалим къщата, да изгори на Вуте плевнята" - това е кредото на тия болни хора, буферите.има идиотска постъпка, за която си е предвидено съответното наказание в Дисциплинарния правилник, което трябва да се понесе от клуба, както и лична отговорност за извършителя.
Точно така е. И именно заради това футболните наредби инкриминират удрянето на играчи с предмети от публиката ! И предвиждат такива наказания, каквито понесоха питомците на Крушарски. Че даже и по-тежки от тях. Представи си че Наумов има вродена мозъчна аневризма , без да знае за нея. Един такъв удар /"не смъртоносен" според ромската общност/ може внезапно да го УБИЕ. Аневризмата се пука и Наумов до там. За това изобщо удари по състезатели са НЕДОПУСТИМИ и в нормалните държави се наказват. В Индия дали е така , не зная.Някои от Вас много взеха да разбират и от медицина, гледал съм мачове в които след по-безобидни удари в главата футболистите продължават играта и след минути колабират на терена.Какво не Ви стана ясно, има хвърлена бутилка 1,5 л. пълна с вода която удря Наумов в главата, никой лекар не може веднага да констатира има ли комоцио или не.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Гиджен, внимавай какво свириш, Гиджен...
MASTER_COOL написа:W84me написа:Гиджен, внимавай какво свириш, Гиджен...
:lol:
Аз това го разбирам така : Да свириш всичко за Левски :twisted:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
MASTER_COOL написа:W84me написа:Гиджен, внимавай какво свириш, Гиджен...
Aronaks написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Гиджен, внимавай какво свириш, Гиджен...
Дай Боже :lol: :lol: :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, tmanolov, venko 1984 и 15 госта