4x4 написа:За какъв равен говорите всички не ми е ясно.
Политиката на Домусчиеви дето държат спортни сайтове и телевизии отдавна е насочена срещу развитието на българския футбол с дейното участие и когато трябва безучастие на БФС.
Лудогорец трябваше да е национална кауза и дербитата да са между тях и единия от столичните грандове зависи кой е във форма и кой е по - близо до върха.
Това вече 14 години се опитват да обезличат Дербито на Българския футбол ама и на малките деца дето вече пораснаха им е ясно че не става.
Отделно че без силен Левски и ЦСКА Националния отбор не само куца ами даже затъва.
Поредното Дерби идва и всички ще го гледат даже и в Разград ама не точно всички щото много стари хора нямат интернет и не са си платили за Диема Спорт и Диема Спорт Екстра на господин Домусчиев- зализаната Делиорманска мастия дето може да гледа Мача а може и да не го гледа. Негова си работа.
Ама тука да ми говорите преди Дербито че и Левски и ЦСКА ги устройва Х..
Това не може да е истина.
Мен равен не ме устройва в Дербито.
Аз искам Победа!
Какво искаме ние феновете и какво е в главите на управляващите двата отбора и футболистите са две различни неща. Естествено, че и ние левскарите искаме победа, както и вие. Това е най-нормалното нещо. Но според мен футболистите и ръководители повече се страхуват да не загубят този мач, отколкото да искат да го спечелят.