Тая игра със сравненията е забавна :lol: :lol:
Иде зимата , трансферния прозорец , входящите трансфери :!:
Да сравним Мажо и Домуса.
Какво ли ще направи един егоцентрик милиардер , когато види точките изоставане на проекта му ?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
LoveAndPeace написа:Тая игра със сравненията е забавна :lol: :lol:
Иде зимата , трансферния прозорец , входящите трансфери :!:
Да сравним Мажо и Домуса.
Какво ли ще направи един егоцентрик милиардер , когато види точките изоставане на проекта му ?
зимния трансферен прозорец не е особено благодатен за сериозни трансфери. Отделно, докато се адаптират тия чутовни попълнения и ще я докараме до плейофите
Soulen написа:Ако ги сравним позиция по позиция, не мисля че ни превъзхождат много. Във вратар и централни защитници, сме по-добри със сигурност. С бековете ми се вижда равностойни да сме. В средата Търдин и Бурас по нищо не отстъпват на Нареси и Калоч да речем. Да, крилата и нападателите им са по-добри на хартия, но Дуа е контузен, а Видал, Текпетей и Маркос не играят нищо в последно време. Чочев е изключителен за нашата ефбет лига, но и Бала си го бива при нас зад нападателя или като втори нападател/фалшива деветка.
ще го кажа по друг начин - считаш ли, че ако имаме и един по-добър от техните, на която и да е позиция, той няма моментално да премине в делиорманско? Та те направиха трансфери на Неделев, Чочев и Десподов от "кръвния" им враг, та от нашия скъсаняк няма да направят? А и кой не би желал да играе в гарантиеани групи, вместо у нашата си лига. вариантите за сегашната ситуация са:
- Кирцата е отсвирил работата - крайно невероятно за бизнесмен, излял милиони в проекта и можеш още "да бере мед" от него
- казано му е да я отсвири - теория на конспирациите
- случайно положение, което ще бъде коригирано бързо "на зима"
Гледаме мача :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Адаптацията на уж класни играчи от Южна Америка, е доста дълга и шанса някой да дойде и да мачка веднага, е минимален. Не мисля че ще извадят милиони за някой класен футболист от Европа точно зимата.
Въпроса е да не продадем ние важен титуляр или резерва, която се включва често.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
След днешното решение на БФС, спортно-техническото решаване на мачовете може да остане на заден план и качеството на футболистите да е без значение. Всички се решава на 100% от делегати, съдии и тези, които им плащат, а отборите с публика рязко стават аутсайдери във всеки един мач.
Soulen написа:Адаптацията на уж класни играчи от Южна Америка, е доста дълга и шанса някой да дойде и да мачка веднага, е минимален. Не мисля че ще извадят милиони за някой класен футболист от Европа точно зимата.
ние, ако не продадем, оставаме без пари, ако не се появи чудодеен спонсор, разбира се. Реално ни остана само мача през уикенда и да се надяваме на фланелките да влезе някакъв приход, но едва ли ще е нещо чутовно като сума. А заплатите си вървят, пък и лагер трябва да има. Отделно Сангаре, а може би и Бурас ще са на купата на Африка, което значи нулева почивка, а и възможност за контузии (забравих, ттам могат да дойдат някакви пари от националните отбори, но не знам колко) - бе весело ще е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Soulen написа:Адаптацията на уж класни играчи от Южна Америка, е доста дълга и шанса някой да дойде и да мачка веднага, е минимален. Не мисля че ще извадят милиони за някой класен футболист от Европа точно зимата.
ние, ако не продадем, оставаме без пари, ако не се появи чудодеен спонсор, разбира се. Реално ни остана само мача през уикенда и да се надяваме на фланелките да влезе някакъв приход, но едва ли ще е нещо чутовно като сума. А заплатите си вървят, пък и лагер трябва да има. Отделно Сангаре, а може би и Бурас ще са на купата на Африка, което значи нулева почивка, а и възможност за контузии (забравих, ттам могат да дойдат някакви пари от националните отбори, но не знам колко) - бе весело ще е
Не знам финансово как сме. В България е малко сложно да се прецени. Съществуват отбори, които реално няма как да имат приходите да съществуват. Страната на неограничените възможности сме :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
tmanolov написа:Soulen написа:Адаптацията на уж класни играчи от Южна Америка, е доста дълга и шанса някой да дойде и да мачка веднага, е минимален. Не мисля че ще извадят милиони за някой класен футболист от Европа точно зимата.
те Алжир мисля се класираха и за световното, тъй че от Бурас и от там може да капнат някакви кинти след време.
Soulen написа:Не знам финансово как сме. В България е малко сложно да се прецени. Съществуват отбори, които реално няма как да имат приходите да съществуват. Страната на неограничените възможности сме :lol:
По-точно няма как да се каже :mrgreen:
Непринуден написа:
Аз тая сутрин се бях замислил, защо нашият спонсор не ще да привлича левскари и не пуска промоции за тях, както навремето направи Виваком. Затова имам няколко предложения за най-милото ни Мило.
-залог "Сирак": ако в колонка от 3 срещи познаеш само една, изплаща ти се 2% от потенциалната печалба (до сума Х нали, да не се злоупотребява)
-залог "Йофу": всички коефициенти на тъмнокожите играчи на Левски да отбележат в мача са завишени с 10%
-залог "Сафари": при успешна комбинация на мач от финландското и танзанийското първенство, печалбата се завишава с 5%. На всеки 3 месеца един от успешните залози "Сафари" печели ваучер за фризьорски услуги.
-залог "Славея": под/над на броят пъти в които съдията ще бъде наречен "*******"
И некви други такива.
-залог "Сирак": ако в колонка от 3 срещи познаеш само една, изплаща ти се 2% от потенциалната печалба (до сума Х нали, да не се злоупотребява)
-залог "Йофу": всички коефициенти на тъмнокожите играчи на Левски да отбележат в мача са завишени с 10%
-залог "Сафари": при успешна комбинация на мач от финландското и танзанийското първенство, печалбата се завишава с 5%. На всеки 3 месеца един от успешните залози "Сафари" печели ваучер за фризьорски услуги.
-залог "Славея": под/над на броят пъти в които съдията ще бъде наречен "*******"
И некви други такива.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага