Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Soulen » 03 ное 2025 15:04

MASTER_COOL написа:
На ски - никога не съм се качвал. Сноуборд- незнам дори как изглежда :twisted: :lol:
Фен на тениса. В момента съм специализирал този на маса. Забивки да искаш :twisted:

Аз гледам почти само тенис. Тук таме мач на Левски и Челси. Дори с отказването на голямата тройка, Ноле е с единия крак аут, пак е в пъти по-интересно и забавно за гледане.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2025 15:10

Истинска наслада за окото е тениса. Любимите ми тенисисти си остават Сампрас и Агаси ! Невероятни шоумени.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 03 ное 2025 15:16

MASTER_COOL написа:
Bet_Expert написа:Master_Cool, кога ще ходим на ски и сноуборд, да се пльоснем там двамата на снега и да забавляваме хората?:)))))
Такова въргаляне ни чака, че ще ни дават по новините :))))))

На ски - никога не съм се качвал. Сноуборд- незнам дори как изглежда :twisted: :lol:
Фен на тениса. В момента съм специализирал този на маса. Забивки да искаш :twisted:

Идвай на ски да видят хората двама инвалиди на снега каква борба се борят да запазят равновесие. Хаха :)))
Щеки на една страна, ски на друга, хаха:)))
Ще ги впечатлим :))))

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 ное 2025 15:56

Soulen написа:
MASTER_COOL написа:

Аз гледам почти само тенис. Тук таме мач на Левски и Челси. Дори с отказването на голямата тройка, Ноле е с единия крак аут, пак е в пъти по-интересно и забавно за гледане.

тенисът точно в момента е супер скучен - Алкарас или Синер, останалото е тотална плява, която изгрява 1-2 турнира и е чао.

Никой не повдигна въпроса за Цеца, дето пяла с бг знаме (макар и за кратко) в северна фиромия - не знам каква е била причината, но специално за нея отменям "србе на врбе" (пък и шаврантиите по мое време я слушаха, та имам положителни спомени :mrgreen: )

П.С. В събота евентуално може да се разходя до Филибето
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Re: ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 ное 2025 16:12

Странджата написа:Може и така да е. Но мене не ме интересува какво става по Запада. Аз искам България да е нормална държава с грижа за българите - .....

Ами ставащото на Запад пряко касае и България. Всички олигофрении оттам - диваци, ""зелени"" самоубийства, ЛГБТИ и т.н. ни се налагат точно от там. Така че няма как да не те интересува.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 ное 2025 16:47

Лудогорец този сезон наистина яко ги е подкарал каръка. Не стига, че лазарета им е пълен, но и Текпетей ще е в него до края на годината
https://dsport.bg/ludogorec-zagubi-osno ... tagSection
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 ное 2025 18:12

Dust написа:Лудогорец този сезон наистина яко ги е подкарал каръка. Не стига, че лазарета им е пълен, но и Текпетей ще е в него до края на годината
https://dsport.bg/ludogorec-zagubi-osno ... tagSection

Ще добавим и Петричев, че има сърдечно-съдови проблеми и от мача със Спартак е на легло.
А вчера византийците не спираха да го псуват.
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 ное 2025 18:15

В случая не мога да схвана иронията, но вчера Петричев беше на стадиона във Варна

Почва най-чаканият мач от кръга. Да видим Ботев Враца колко агресивни ще бъдат, според мен доста.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 ное 2025 18:21

Наистина ли е бил?
Това му е първото появяване от месец насам, и наистина не е добре.
Изображение

Върни се в “Левски”