Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ElCochino » 03 ное 2025 15:53

Bet_Expert написа:
noo написа:
Bet_Expert написа:
noo написа:
Bet_Expert написа:
noo написа:А още по-недоумяващо е как през 21-век може да се харесва Бандера... все пак бандеровците са избили близо 100 000 поляци, според самите поляци, и поне още толкова евреи и руснаци... а най-новите идеи за четвъртия райх, навяват едни събития от миналото... всички знаем как завършиха.
И не мога да разбера защо в темата за любимия отбор, постоянно се вмъкват опорки с политически оттенък.

А ти какво правиш в момента?
Кремълска пропаганда и се намесваш в чужд разговор между мен и elcochino.
Глупостите за нацисти в Украйна - другаде!
Кажи ми Русия нападна ли Украйна?
Стоят ли 4 год на тяхна земя и избиват ли?
Агресор ли е Путин?
Точка по темата!
Лек ден!

В края на февруари на 2022 г. започна войната. В началото на април същата година Русия и Украйна стигнаха до споразумение, в което се стигна до съгласие - Донбас си остана за Украйна. Но за мен незнайно (ти ще обясниш защо) Борис Джонсън се появява в Киев и отсича - "Хайде просто да воюваме". Забравил е да добави "до последния украинец". Това е според Арахамия, лидер на "Слуга на народа и главен преговарящ от украинска страна. Същото твърдение малко по-рано изказа и тогавашния министър-председател на Израел. Войната си продължи, Джонсън си лапа милионите от производителите на оръжие, страните от НАТО спонсорират Украйна (включително пенсиите и заплатите на държ. чиновници), украинците умират на фронта. Така, че кой е агресорът, за всеки запознат с малко повече факти, му е ясно. Може би искаше руснаците да позволят бандеровците да направят прочистването в Донбас, ама на, руснаците не позволиха.
А това за нацистите не ми се коментира, явно доста малко си чел. Поне от време на време се интересувай от полската преса, за да прочетеш какво пишат те.

С Путински почитатели не се спори.
Игнорират се!
Чао.

Вярно е, с фактите не може да се спори. Истината рано или късно излиза наяве.

Намираме се във форума на Левски.
Същият Левски, който е казал, че който ни освободи, той ще ни и пороби после.
Визирал е Русия.
И се е оказал прав.
Ама ти продължавай с Кремълските глупости.
Само не знам какъв срам ще береш като падне Путин от власт и лъснат всичките му зверства, за които сега в Русия се мълчи.
Щото така е в диктаторските държави!
Спирам с теб по темата.
Както казах, това е форум на Левски.
Тъжно ми е, че има Левскари като теб и Методи, които пеят, че Левски значи свобода, но са с тежки болшевишки и комунистически убеждения.
Нали те бяха за петолъчките от ЦСКА?
Или не ви е проблем да сте Левскари, но комунисти и привърженици на един диктатор?
Просто не е истина!
Спираме, наистина!
Край.
Явно не е проблем. При положение, че в най-тежкия въобще в историята на България период на престъпен комунизъм отборът на Левски е бил символ на борба срещу московските поробители.
За мен комунизмът е най-големият проблем на съвременното човечество и ще се боря срещу него до сетния си дъх, точно както моите предшественици. Надявам се и моите наследници да го правят, макар че им пожелавам да го видят напълно изкоренен и да не им се налага.
Ето тук да гледат незнаещите - блажени са, защото ще се научат.
https://www.youtube.com/watch?v=uqAM3Y-tEC8

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 ное 2025 16:11

tmanolov написа:
Soulen написа:Реджи, изчисти спама, аман от политически тролове. Ако бях мод, щях да пермабанна и всякаква кремълска пропаганда. Обидно е точно във форума на Левски, който винаги е значел Свобода, да пишат копейки.

що бе, нека си пишат, просто да е в тема Политика или там както се води - не можем да спираме хората да си драскат гледните точки, щото не сме комунисти, нали? Стига да няма обиди, разбира се. На мен и двете крайности са ми доста смешни и се забавлявам с позициите им, но то от край време си е така - българофили липсват, иначе русофили, американофили, сърбофили и т.н. - с лопата да ги ринеш

Е да де. Тема политика е свободна зона за всякакви индивиди. Ама кремълски опорки баш в темата на Левски, е доста противно за четене.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 03 ное 2025 17:11

Soulen написа:Реджи, изчисти спама, аман от политически тролове. Ако бях мод, щях да пермабанна и всякаква кремълска пропаганда. Обидно е точно във форума на Левски, който винаги е значел Свобода, да пишат копейки.

Подкрепям те на 100%!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 03 ное 2025 17:18

ElCochino написа:
Bet_Expert написа:
noo написа:
Bet_Expert написа:
noo написа:
Bet_Expert написа:А ти какво правиш в момента?
Кремълска пропаганда и се намесваш в чужд разговор между мен и elcochino.
Глупостите за нацисти в Украйна - другаде!
Кажи ми Русия нападна ли Украйна?
Стоят ли 4 год на тяхна земя и избиват ли?
Агресор ли е Путин?
Точка по темата!
Лек ден!

В края на февруари на 2022 г. започна войната. В началото на април същата година Русия и Украйна стигнаха до споразумение, в което се стигна до съгласие - Донбас си остана за Украйна. Но за мен незнайно (ти ще обясниш защо) Борис Джонсън се появява в Киев и отсича - "Хайде просто да воюваме". Забравил е да добави "до последния украинец". Това е според Арахамия, лидер на "Слуга на народа и главен преговарящ от украинска страна. Същото твърдение малко по-рано изказа и тогавашния министър-председател на Израел. Войната си продължи, Джонсън си лапа милионите от производителите на оръжие, страните от НАТО спонсорират Украйна (включително пенсиите и заплатите на държ. чиновници), украинците умират на фронта. Така, че кой е агресорът, за всеки запознат с малко повече факти, му е ясно. Може би искаше руснаците да позволят бандеровците да направят прочистването в Донбас, ама на, руснаците не позволиха.
А това за нацистите не ми се коментира, явно доста малко си чел. Поне от време на време се интересувай от полската преса, за да прочетеш какво пишат те.

С Путински почитатели не се спори.
Игнорират се!
Чао.

Вярно е, с фактите не може да се спори. Истината рано или късно излиза наяве.

Намираме се във форума на Левски.
Същият Левски, който е казал, че който ни освободи, той ще ни и пороби после.
Визирал е Русия.
И се е оказал прав.
Ама ти продължавай с Кремълските глупости.
Само не знам какъв срам ще береш като падне Путин от власт и лъснат всичките му зверства, за които сега в Русия се мълчи.
Щото така е в диктаторските държави!
Спирам с теб по темата.
Както казах, това е форум на Левски.
Тъжно ми е, че има Левскари като теб и Методи, които пеят, че Левски значи свобода, но са с тежки болшевишки и комунистически убеждения.
Нали те бяха за петолъчките от ЦСКА?
Или не ви е проблем да сте Левскари, но комунисти и привърженици на един диктатор?
Просто не е истина!
Спираме, наистина!
Край.
Явно не е проблем. При положение, че в най-тежкия въобще в историята на България период на престъпен комунизъм отборът на Левски е бил символ на борба срещу московските поробители.
За мен комунизмът е най-големият проблем на съвременното човечество и ще се боря срещу него до сетния си дъх, точно както моите предшественици. Надявам се и моите наследници да го правят, макар че им пожелавам да го видят напълно изкоренен и да не им се налага.
Ето тук да гледат незнаещите - блажени са, защото ще се научат.
https://www.youtube.com/watch?v=uqAM3Y-tEC8

Знам го това, elcochino.
И си абсолютно прав.
Обаче левскарят noo си иска Путин и диктатура.
Досущ като в Северна Корея.
Срамно е да има левскари с Кремълски убеждения.
Тези, дето нищо свястно не са създали на този свят, освен да плагиатстват и да крадат.
И тези, дето родиха ЦСКА с петолъчката.
Да си Левскар и да харесваш Путин е абсолютна щуротия.
Смеем се на припоците, ама често и в нашите редици има хора за смях.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 03 ное 2025 17:20

Soulen написа:
tmanolov написа:

що бе, нека си пишат, просто да е в тема Политика или там както се води - не можем да спираме хората да си драскат гледните точки, щото не сме комунисти, нали? Стига да няма обиди, разбира се. На мен и двете крайности са ми доста смешни и се забавлявам с позициите им, но то от край време си е така - българофили липсват, иначе русофили, американофили, сърбофили и т.н. - с лопата да ги ринеш

Е да де. Тема политика е свободна зона за всякакви индивиди. Ама кремълски опорки баш в темата на Левски, е доста противно за четене.

Мнозина мислят като теб. Не си сам.
Браво!
С теб съм!

Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 03 ное 2025 19:46

rhaegar написа:
Ioan912 написа:Също изпуснахме мача във Враца и Локото ни биха в Пловдив!

Ако искаш, от отбора могат да пуснат една декларация с извинение че не са 14-0-0, а само 11-2-1. Бахти.

Шушумиго, само вметвам!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 ное 2025 20:42

Сираков да се стяга и да прави зимна селекция. Нужна е класа, а не бройка. Ще е престъпленив да се опропасти тази преднина.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 ное 2025 20:48

Имах път към Враца и ходих да помръзна на стадиона. Числото бяха напълно безлични - никаква отборна игра, само безплодни индивидуални напъни. Не вярвам да задържат темпото още дълго, ще наредят още издънки в следващите мачове.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 03 ное 2025 21:19

Левскарството предполага раздвижен ум, т.нар. ЕС е по-близо до комунизма, отколкото Кремъл, тая укро-политкоректност не е нито бунтарска, нито антикомунистическа. Това, което е срамно, е готовност да се приемат шумадийци и дори анадолски акционери, чалгата и случайно и упорито излъчваните по бтв и новатв сериали са дали резултат. За да се цитира Апостола трябва да се четат източниците в цялост, а не само да се вадят думи от контекста.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 ное 2025 21:30

Още е много рано за еуфория. Въпреки ,че Лудогорец са с 11т след нас , реално са 8т. Да не забравяме ,че Лудогорец вече изигра всичките си тежки гостувания и до края на редовния сезон ще гостуват само на "цаци" и е много вероятно да спечелят всичките си мачове до края на редовния сезон.

Върни се в “Левски”