Soulen написа:Има полза от Плейофа. Трупаш коефициент за догодина. Един вид инвестиция за бъдещето, ако се развиваш постоянно.
Иначе при титла, трябва да имаме късмет с жребия в първи кръг. Ако ни се падне тежък съперник и не го преодолеем, влизаме във втори на ЛК и все едно сме взели Купата. Даже по-зле, там ни се падна Бер Шева, а тук ще дебнат по-силни отбори.
няма почти никаква полза, ако не играеш постоянно. Мисля, че около 30 пъти го писах, че два плейофа и две проспуснати години да играеш в ЕКТ са ти общо 5 точки (2х2,5 и 2х0), докато 4 поредни отпадания във втори кръг (където започват нашите) са ти 6 точки (4х1,5). Влизането в групи е важното, всичко друго е пунта мара.
Иначе шампионите, освен ако не си ултра некадърник, са почти гарантирани за групи - е, вярно, ключово е да минеш първи кръг в ШЛ, което е малко или много на късмет, после е лесно (сравнително), но дори и да не го направиш, дори в лейофа на ЛК (шампионският поток) поставените са смешни отбори - Олимпия, Рига, Блейдаблик, Дрита и Линфийлд. как да ти кажа, не са АЗ, Айнтрахт, Базел и т.н.
Колкото до Нико, Мико и т.н. - нито го знам кой е, нито ме вълнува, ма има мнение човекът, що да не го каже? факт е, че до момента късметът доста ни покрива - голвое в последните секунди (не един или два), голове в началните 10 минути, кризи при съперниците и т.н. До момента, лично мнение, Левски обърна и изигра само един шампионски мач - с Черно море. Там какво се случи и как се случи, всеки може сам да си го тълкува, но бяхме разковани първото полувреме, а второто и двата отбора излязоха преобразени (поне до към 60-65 минута). Накрая пак имахме късмет, ок де, нека е класа.
Факт е и че засега Хулио не се издъни (изключвам за купата с Морето и с АЗ, като резултат, не като очаквания), като не само не се издъни, ами повечето важни мачове ги взе. Наслаждаваме се на първото, но едно такова не ни е спокойно, поне на мен, особено на фона на ол-ин на насо. Абе гледаме мача и да си пожелаем победа срещу тирето - за пръв път ще ги гледам по телевизията, че досега и там ги бойкотирах (освен финала за купата, който гледах в Стара Загора, сега се очертава да съм в Пловдив, евентуално). На стадиона, разбира се, няма да стъпя