efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.

Мнениеот scooool » 02 ное 2025 21:28

Пълен смешко излезна иначе в онези години си мислех, че той и Чипилов се казваше другия май ми се виждаха големи таланти, накрая само Гаджев май стана нещо! Като човек е надуто леко има доста истории. Добър мач, много е странно, че Арда ритаха толкова - не е типично за тях!
Асен израства, личи когато не е бил контузен скоро, трудно влиза в мачовете след контузия.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 02 ное 2025 21:32

Ако при така стеклите се обстоятелства, не станем шампиони догодина, трябва да ни връчат приз за междугалактически идиоти.
Честно!
Такъв шанс за титла не сме имали от почти 20 години и надали в следващите години ще имаме.
Едни го наричат тенеке, за други е важен трофей, но шампионът си е шампион.
Независимо кой.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 02 ное 2025 21:39

Нико прекали днес. Следя го редовно, много пъти съм съгласен с тезите му, прави много добри анализи, но днес сякаш не беше той. Имаше някаква злоба в него. Първият гол бил от засада. Баси, дори да е така, пак щеше да бием. Просто бяхме по-добри. Ами червения картон, който не беше показан на чалгаджията? Аз съм твърдо против Сираков, но Левски е над всичко и над всички. Веласкес прави чудеса.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 ное 2025 21:40

Днес масово в коментари на публикации на спосртни сайтове във фейса, припоци и всякакви други пишеха, че Д. Пеевски бил купил титлата ,и всички лягали срещу нас, а Каузата нарочно губили точки.
Чудех се кой болен мозък е измислил тази простотия, сега разбрах, че е великия най-добрия и перфектен
АНАЛ ЛИЗАЧ, грешка на езика анализтор Нико некой си.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 02 ное 2025 21:42

veni__85 написа:Днес масово в коментари на публикации на спосртни сайтове във фейса, припоци и всякакви други пишеха, че Д. Пеевски бил купил титлата ,и всички лягали срещу нас, а Каузата нарочно губили точки.
Чудех се кой болен мозък е измислил тази простотия, сега разбрах, че е великия най-добрия и перфектен
АНАЛ ЛИЗАЧ, грешка на езика анализтор Нико некой си.

Купил ми е оная работа дебелото прасе. Защо не купи титлата поне веднъж през последните 15 години? Сега ли Домусчиеви му станаха криви? Айде стига глупости.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 ное 2025 21:43

До момента първенството се играе абсолютно честно. Да, тук таме има грешки, но никой не е полягал на нас или на Лудогорец.

Черно Море можеше да ни бие или да е хикс, ако Вуцов не беше извадил 100% гол при 1:2.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 ное 2025 22:14

Bet_Expert написа:Ако при така стеклите се обстоятелства, не станем шампиони догодина, трябва да ни връчат приз за междугалактически идиоти.
Честно!
Такъв шанс за титла не сме имали от почти 20 години и надали в следващите години ще имаме.
Независимо кой.

Не са 20, а са 16 откак Гербомаймуняците са на власт.
Само половин година бяха наврени в Кучи г.з и спечелихме Купата.
Герб все още е на власт.
Бат'Бойко, казвам ти като Левскар на Левскар - това са фактите!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 02 ное 2025 23:08

Aronaks написа:Нико прекали днес. Следя го редовно, много пъти съм съгласен с тезите му, прави много добри анализи, но днес сякаш не беше той. Имаше някаква злоба в него. Първият гол бил от засада. Баси, дори да е така, пак щеше да бием. Просто бяхме по-добри. Ами червения картон, който не беше показан на чалгаджията? Аз съм твърдо против Сираков, но Левски е над всичко и над всички. Веласкес прави чудеса.

От засада е, ама на кукуво лято, още в рвално време се видя :) Дали и за 1000% дузпа за игра с ръка миналата година на играч на Черно море е казал нещо или е храчил колко сме слаби. Има ли статистика кой и кога последно е обръщал Черно море на Тича? Там се играе много трудно винаги. Колко ли вени са срязани и днес от левскари. Нашите играха с агресия и затова взехме мача. Следващия мач ще играят доста по-агресивно нашите противници, доста твърдо. Дано избутаме до края на годината и новите изкарат добра подготовка, че днес хем ни лягат и ритат, а Сула го отнесе и съдята пресили като даде незаслужен жълт картон за това измислено нарушение.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 02 ное 2025 23:13

NOMER14 написа:
Bet_Expert написа:Ако при така стеклите се обстоятелства, не станем шампиони догодина, трябва да ни връчат приз за междугалактически идиоти.
Честно!
Независимо кой.

Не са 20, а са 16 откак Гербомаймуняците са на власт.
Само половин година бяха наврени в Кучи г.з и спечелихме Купата.
Герб все още е на власт.
Бат'Бойко, казвам ти като Левскар на Левскар - това са фактите!

Е аз затова казах от ПОЧТИ 20 год.
Иначе Купата е изцяло и единствено заслуга на Мъри.
Като знам какъв скопен състав имахме тогава и той ги подреди, научи ги да се защитават и да бъдат фактор.

Върни се в “Левски”