Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 ное 2025 21:51

Perroquet написа:За олигофрените, които оправдават ударът по главата на Наумов с бутилката, и че не бил смъртоносен, и че той симулирал защото едно комоцио по време на мач е ала-бала... и не осъзнават с олигофренските си тикви, че оправдават насилието на стадионите... за олигофрените които живеят с омразата към противниковия отбор, а не с привързаността към своя отбор , за сините адвокати на лилавите венци в тази абсурдна свинщина, която сътвориха днес /отново, за кой път вече тази година/ - ето какви са правилата на ФИФА :!: Точно по такъв "казус" --- FIFA Rules on Player Hit by Objects from Fans
General Guidelines

If a player is hit by an object thrown by a spectator, the referee has the authority to stop the match.
The decision to stop play depends on the severity of the incident and its impact on the game.

Actions Taken by the Referee

Stopping Play: The referee may stop, suspend, or abandon the match based on the incident's severity.
Restarting Play: If play is stopped due to an object hitting a player, the match is typically restarted with a dropped ball.
Safety Considerations: The referee must ensure the safety of all players and officials before resuming the game.

Disciplinary Actions

If the incident is serious, the referee may report it to the appropriate authorities for further action against the club or individuals responsible.
The match may be abandoned if the situation poses a significant risk to players or officials.

These rules are in place to protect players and maintain the integrity of the game.
Това са правилата в нормалния свят. В циганското гето правилата да си прилагат за тях. Вън диваците от футбола ! :evil: :evil:

На теб май английският език ти е по-непонятен и от юридическия: "the referee has the authority"; "the referee may stop, suspend or abandon the game", "If play is stopped due to an object hitting a player, the match is typically restarted with a dropped ball"; "depends on the severity of the accident"; "the referee may report it to the authorities for further actions".
Карайте поне кривата глава с най-много акъл освен да ги намира, то поне и да ги превежда тези текстове преди да се излагаш да ги повтаряш някъде, че положението за пореден път е Welcome TO home.

На финала на ЛК между Уест Хям и Фиорентина вратарят какъв удар понесе и прекратиха ли мача?
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 01 ное 2025 21:54, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 01 ное 2025 21:53

Plovdiv_1926 написа:
Perroquet написа:Служебна победа за БОТЕВ, ромите без публика до края на шампионата. А може и вадене от Ефбет лигата, защото е в условия на многократен рецидив ! Но като се знае кой е начело на Футбола ва БГ ? Нищо чудно да изкарат Наумов симулант, а БОТЕВ че самоволно са напуснали мача... :oops:

Уважаеми неградски, това, че някъде си чул думичката рецидив, не означава, че имаш умствения капацитет да я прилагаш :D

Ако пък мачът бе прекратен заради състоянието на Наумов, то това нямаше да стане след 20 минути забавяне и три негови театрални припадъка и страх от батИ Илиян, кръжащ на терена, да не му бъде разпорен задния вход в остатъка от срещата.

Абе мангал прост, не стига че пак се насрахте и сте за вадене, шамарчетата по делегата бяха тази година, отворил мръсната лилава уста и ръси тука.Приятелките говедарес и те мучат, а бе вие слепи ли сте?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 ное 2025 21:55

абсолютно малоумна проява от страна на феновете на Локомотив, да не говорим, че беше в момент от мача, когато бяха в подем.

Крайно време е също в такива случаи отговорността да бъде персонална - метналия бутилката с ефективно наказание и присъда.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 ное 2025 21:56

Dakata_1912 написа:
Plovdiv_1926 написа:
Perroquet написа:Служебна победа за БОТЕВ, ромите без публика до края на шампионата. А може и вадене от Ефбет лигата, защото е в условия на многократен рецидив ! Но като се знае кой е начело на Футбола ва БГ ? Нищо чудно да изкарат Наумов симулант, а БОТЕВ че самоволно са напуснали мача... :oops:

Уважаеми неградски, това, че някъде си чул думичката рецидив, не означава, че имаш умствения капацитет да я прилагаш :D

Ако пък мачът бе прекратен заради състоянието на Наумов, то това нямаше да стане след 20 минути забавяне и три негови театрални припадъка и страх от батИ Илиян, кръжащ на терена, да не му бъде разпорен задния вход в остатъка от срещата.

Абе мангал прост, не стига че пак се насрахте и сте за вадене, шамарчетата по делегата бяха тази година, отворил мръсната лилава уста и ръси тука.Приятелките говедарес и те мучат, а бе вие слепи ли сте?

Родопски помак, прост може да е само баща ти. Рецедивът във футбола се преценява за конкретния сезон. Като хвърляхте монети, запалки, факли и бутилки по Луков никъде не ви намирах миризливите усти.

Аз постъпката не съм я оправдал и наказание за нея ще се понесе,ама няма как един футболен клуб да решава избирателно да прекрати дадена среща.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 ное 2025 21:57

що се отнася до миграцията - от как свят светува, това явление го има, и винаги е от бедните към богатите страни. Проста работа :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 ное 2025 22:25

kubik написа:
ogrizko написа:Много правилно беше прекратен мача! Съжалявам ама да са мислили като са мятали бутилката, че може и да го оцелят. Това дали е симулирал или не - няма никакво значение! После реакциите на вратаря няма да са същите, самочувствието му на вратата няма да е същото, ще очаква постоянно че може още някой лумпен да метне нещо.

Изобщо не ме вълнува за кой отбор става въпрос - пострада ли играч заради публиката на другия отбор - прекратяване на мача и толкоз. На мен пък ми писна от всякакви лумпени наоколо дето отиват на война - да се бият, да мятат, да псуват и да се правят на мъже каквито очевидно НЕ са! 3+ мача без публика и доживотна забрана за който е метнал бутилката да посещава всякакъв спорт!

Или се научете да бъдете нормални хора или много ви здраве! Че и редят по Наумов след мача вместо да се засрамят и да се извинят от името на лумпенизираната част от публиката си.... Мен лично ще ме е срам ако същото стане от страна на феновете на Черно море - изобщо няма да ги оправдавам! Разбирам да псуват ама да се мята вече е прекалено! Много сурови мерки трябва да се вземат за тия провинения! HD камери да снимат цялата публика и доживотни забрани за лумпените. Сори ама отивайте в боксовите зали или някъде другаде да си хабите енергията или каквото е там!

А относно мача - да се доиграе без публика.

Никой не оправдава деянието. Който е хвърлил шишето, трябва да си понесе последствията.
Това е мнението на феновете на Локомотив.
Въпроса е, че Наумов симулира за да прекратят мача.
Като фен на Величие, такива ли трябва да бъдят техните кадри. Симуланти и актьори пред хората?

Ако агитката на Локо Пловдив не могат да се контролират - мрежа от козирката до долу и така. Това май не е първи случай на подобни странни прояви.

Наумов НЕ е симулирар! Повече от ясно се видя на камерите как пълна бутилка с вода го удря по главата и се плиска вода, т.е. била е пълна. Отказа му да доиграе мача може да е от страх, може да е от всичко - но няма симулация. Не ви е Наумов виновен - хвърляте бутилки - поемете си вината и последствията. Аз ако съм на мястото на Наумов - и мен ще ме е страх да застана пак на вратата дори физически да мога да продължа - най-малкото феновете на Локо Пловдив може още повече да ескалират срещу мен дето съм лежал 5 мин. заради удара в главата и великата идея, че съм "симулирал".... ще ме е страх да не ми метнат още нещо, а може и да са повече неща. Сори майна ама тук сте много ербап и големи "мъже" зад клавиатурите. Като застанете на вратата пред цяла трибуна побеснели фенове на противника - тогава искам да ви видя колко сте мъже. А не тук да ми редите мъдрости зад клавиатурата само.

Избрал съм да подкрепям Величие точно, защото много държа на справедливостта и не мога да понасям глупостите. Симулантите и актьорите сами си тръгват да ти кажа, вече станаха няколко - "полковник" Марков, Григор Здравков, Емил Русанов и още такива гнили ябълки. Ама Величие ги изчиства и са хората, коити действат на терен и реално се борят за нещо. Това на 1000% ти го гарантирам понеже ги следя над година. Възраждане, МЕЧ, ИТН и БСП са симуланти и актьори и при някои вече стана видно - при други има само приказки, но без действия и ако се наложи по-натам и при тях ще се види ясно какви са!

Но целта НЕ е да се оправдаваме, винаги другите да са ни виновни и да става според нашите желания. Научете се да гледате обективно, да поемате отговорност за действията си и последвалите последствия. Пак казвам - ако това стане на стадион Тича и феновете на Черно море направят нещо подобно - твърдо съм за сурови наказания - и персонални и отборни! Единствено искам това дето е като наказание за Черно море да бъде същото и за ЦСКА и Левски примерно. Стига сте се оправдавали и мрънкали като мишки и стига търсихте вината някъде си.

Симулирал бил..... абе, хайде по всеки от вас да метнем по една бутилка право в лицето, за да проверим ???? Щото на думи лесно....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 ное 2025 22:36

И още нещо като съм почнал - отдавна ми е писнало от тия фенски простотии и тъпни. Научете се, че преди всичко сме хора - не би трябвало да има агресия, а уважение към противника. На би трябвало да има скандирания и средни пръсти срещу противника, а песни в подкрепа на своя отбор. Тая лумпенизация в България идея нямам откъде се е пръкнала, но едно време хората са били нормални и са седели фенове на различни отбори един до друг или поне така съм чувал ......явно е възможно.

Обяснете ми откъде е тая цялата малоумщина в главите ви, че се тръгва на война? Че трябва да се хвърлят бомби и да се правим на "страшни"? Вземете се събудете малко, че с тая мърша вместо народ само затъваме надолу и надолу....

На всичкото отгоре и на мафията в политиката (Бойко, Пеевски и производните им) им идва дюшеш - вместо да изритаме тия престъпници на секундата, ние само се делим, спорим помежду си и ни завладяват и клатят яко държавата. Принципно е леко забранено в някои форуми да говоря за политика ама ако тръгна да пускам клипчета колко неща разкриват Величие - сигурно ще се хванете за главите. Краде се отвсякъде и от всичко! Навсякъде са схеми, шуробаджанащина, лъжи, манипулации. И ние като народ продължаваме да търпим. Сигурно съм краен в коментарите си ама като чета повечето коментари тук ме е срам, че съм българин.

Никакво възпитание, никаква култура, никакви ценности и морал, никаква способност да се мисли за другия. Много ниско баси.... поне да знам, че това нямаше по-големи последствия. Ама като виждам и как това разделение води до цялостното клатене на България, пък тук клавиатурните мишки се правят на големи "мъже". Като сте толкова силни - айде да скачаме и да махаме Бойко и Пеевски???? Да махнем поне Гонзо, щото всички знаем как беше избран с нагласени избори и манипулации - извадени отбори от правото да гласуват, тъмни стаички, почерпки в един хотел преди изборите, промотиране книгата на Гонзо....... докога ще търпим, МЪЖЕ??????
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 ное 2025 22:42

Аз след всичко чуто и видяно ще посоча виновника - пияндето Крушарски! Вместо да се извини и да порицае този полу-хулигански, полу-криминален акт....той започна да сипе закани по съперника си, да обвинява вратаря, че симулирал и т.н. Да не говорим ,че беше и пиян съвсем очевидно. Та въпроса ми е - след като се случва отново и отново на стадиона на Локо Пд, дали вината не е у тази дърта джибра, която с маймунското си поведение подстрекава разни хора с низки страсти и нерви да вършат тези неща? Според логиката на това пиянде - ако не си умрял на място от удара на бутилката в главата или не си в реанимацията при Габровски- значи симулираш и нищо ти няма?! Достатъчно такива са управлявали футбола. И Осмокласника да не се крие като мишка, щеше да оправя футбола, смешник....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 01 ное 2025 22:51

ogrizko написа:Аз ако съм на мястото на Наумов - и мен ще ме е страх да застана пак на вратата дори физически да мога да продължа - най-малкото феновете на Локо Пловдив може още повече да ескалират срещу мен

Ахахахахахах "нямало значение дали симулирал" "и мен би ме било страх"
Ти очевидно не си играл в гостуване на отбора на циганската махала, където нахлуваха с кола на терена и ни плюеха, когато бяхме близо до тъча.
Спокойно, рамото и ухото на Наумов ще се възстановят. Наказанието трябва да е служебна загуба за жълтите и затворени трибуни и голяма глоба за ювето.
Само не разбрах какво са празнували накрая, те дори не са водили в резултата при прекратяването?
helic написа:що се отнася до миграцията - от как свят светува, това явление го има, и винаги е от бедните към богатите страни. Проста работа :)

То и други неща е имало винаги, но сега са забранени. Сегашната миграция е много далече от естествен процес, както като бройка, така и като дестинация. Но какво да се обясняват такива неща на папагали като тебе, които само повтарят догмата, която им спуснат.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2025 23:02

ogrizko написа:И още нещо като съм почнал - отдавна ми е писнало от тия фенски простотии и тъпни. Научете се, че преди всичко сме хора - не би трябвало да има агресия, а уважение към противника. На би трябвало да има скандирания и средни пръсти срещу противника, а песни в подкрепа на своя отбор. Тая лумпенизация в България идея нямам откъде се е пръкнала, но едно време хората са били нормални и са седели фенове на различни отбори един до друг или поне така съм чувал ......явно е възможно.

Обяснете ми откъде е тая цялата малоумщина в главите ви, че се тръгва на война? Че трябва да се хвърлят бомби и да се правим на "страшни"? Вземете се събудете малко, че с тая мърша вместо народ само затъваме надолу и надолу....

На всичкото отгоре и на мафията в политиката (Бойко, Пеевски и производните им) им идва дюшеш - вместо да изритаме тия престъпници на секундата, ние само се делим, спорим помежду си и ни завладяват и клатят яко държавата. Принципно е леко забранено в някои форуми да говоря за политика ама ако тръгна да пускам клипчета колко неща разкриват Величие - сигурно ще се хванете за главите. Краде се отвсякъде и от всичко! Навсякъде са схеми, шуробаджанащина, лъжи, манипулации. И ние като народ продължаваме да търпим. Сигурно съм краен в коментарите си ама като чета повечето коментари тук ме е срам, че съм българин.

Никакво възпитание, никаква култура, никакви ценности и морал, никаква способност да се мисли за другия. Много ниско баси.... поне да знам, че това нямаше по-големи последствия. Ама като виждам и как това разделение води до цялостното клатене на България, пък тук клавиатурните мишки се правят на големи "мъже". Като сте толкова силни - айде да скачаме и да махаме Бойко и Пеевски???? Да махнем поне Гонзо, щото всички знаем как беше избран с нагласени избори и манипулации - извадени отбори от правото да гласуват, тъмни стаички, почерпки в един хотел преди изборите, промотиране книгата на Гонзо....... докога ще търпим, МЪЖЕ??????

Само от Величие не разбрахте , че симулира, и собтвеника на "ботев" нареди да се прекрати мача.
Това с Величие се шегувам, но изобщо не четеш какво ти се пиши.Отговаряш по инерция.
Феновете на Локомотив осъждат постъпката, и виновника трябва да си понесе последствията.
П.П. Говориш за мафия, но е подкрепяш, след като подкрепяш действията на човека на Шиши, който прекрати мача!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Левски”