Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
За Ливърпул този спад става характерен за отбора,също както след 2019-2020 шампионската титла и на следващия сезон беше неузнаваем със 6 загуби у дома.Спомням си тези времена и учудването ми беше същото.Ще реши човек ,че са им спрели енергийните напитки :lol:
Едиснтвено Юнайтед и след това Сити успешно са си защитавали титлите. Това за Ливърпул го очаквах, по-скоро титлата им беше изненада и плод на слаб Сити.
Е и Челси си защитиха титлата при първия престой на Моу.
Дори да не си защитиш титлата,но поне да не си стряскащо по-зле,станаха шампиони с 99 точки и на следващия сезон със 69 точки.Това са 30 точки разлика :o
-
THE G.A.M.E
Имах на предвид във всички турнири.rhaegar написа:Мареска кой от големите е бил до сега, освен пияния след титлата Ливърпул в края на миналия сезон?
Доста хора изразиха съмнения, че победите в клубното световно ще заблудят.
Аз лично не бих се очудил да бием и Барса в Ш.Л.
И ест след т'ва... Примерно, да се издъним с Евертън... Примерно. :roll:
Всякаш е хубаво днес Слот да излъже Емери и да си запази мястото. Виждам Х между Тотнъм и Челси и загуба на точки на Юнайтед.
3 ремита на Ливърпул, Манчестър Ю и Челси, а аз ще сложа шампанското в хладилникЪ!
3 ремита на Ливърпул, Манчестър Ю и Челси, а аз ще сложа шампанското в хладилникЪ!
Аз не виждам шанс да бием картофчетата, с това подобие на игра дето имаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Аз не виждам шанс да бием картофчетата, с това подобие на игра дето имаме.
Ние обикновено падаме у дома.
След още 10 кръга или ще сме кандидат-Щампиони или ще се борим да не изпаднем. Следват мачове с Челси, Юнайтед, Арсенал, Нюкясъл, Ливърпул и Палас, като помежду тях Брентфорд и Форест. Само някакво домакинство с Фулъм се мъдри там като за сигурни точки
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта