Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zdravkos
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот zdravkos » 28 окт 2025 20:11

Стилът ни на игра в момента ....

Изображение

През декември статистистиките ще са други !!! Бъдете сигурни в това.
Изображение Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 окт 2025 22:15

Здравко, не че нещо, ама според мен Вълка нещо не си го разбрал....

Колкото до декември - хванал си се като удавник за сламка за тоя декември! Видял си, че от края на ноември, до началото на януари имаме само един мач срещу отбор от 'big 6' и вече 2 месеца не спираш да повтаряш, че ще мачкаме декември. Нещо което изобщо не е сигурно, въпреки привидно по-слабите опоненти, а и месец и малко не прави успешен сезон.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 окт 2025 00:11

ЗРЗРЗПППППППЗЗЗЗПЗЗ
23 8 4 11 34-32

От Тотнъм насам, ако за вас това е нормално за мен не е. Кристъл Палас за Къмюнити го писах загуба защото си беше загуба. С предстоящите мачове тепърва ще се влошава положението. Голова разлика не е трагична само благодарение на 5те гола срещу Айнтрахт

Рой Ходжсън за Ливърпул :lol: :lol: 31 13 9 9
Последна промяна от wolf на 31 окт 2025 10:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 окт 2025 06:44

zdravkos написа:Черните котки сега са пред нас, но в края на шампионата ще са м/у 15 и 19 място. Търпение му е майката @Liverpool_EC Изображение Ние ще сме в топ 5, това е и целта, иначе нямаше да продадем половин отбор!

Играем с 6 нови играча, Диого Жота ни напусна за съжаление предсрочно, Хейтинга замина към Аякс .. че това си е почти един нов отбор, бе пичове! Дръжте топката по тревата, стига сте летели из облаците.
К'во ви става, че само след 4 поредни загуби във ВЛ и почнахте да се вайкате и ревете като монахиня за .уй ???

Ей, хора, айде малко вяра!
Това е Ливърпул, не някакъв случаен клуб от долната половина!

Да, имаме слаб период, но това не е краят на света. Всеки голям отбор минава през такива моменти – въпросът е как реагираш след това. А нашият Ливърпул винаги се връща по-силен, винаги! Да, има й спад, и да – Слот тепърва търси баланса, но кой не е минал през труден период? Клопо също стартира колебливо, после промени всичко.

Слот тепърва гради нещо ново – нужно е време, не чудеса за една нощ. Не се вижда идеята, но се вижда желанието, вижда се натискът и духът. Детайлите липсват, но и те ще дойдат. И когато тръгнем пак по победния път – всички тия, дето днес искат оставки, ще пеят първи „You’ll Never Walk Alone“. Изображение

Така че, глава горе! Истинските фенове не обръщат гръб след няколко трудни мача.
Ние сме Ливърпул – отборът, който не спира да вярва. Изображение

Видно е, че играта не ни върви в момента, но имайте малко търпение!
Декември ще мачкаме отново - бъдете сигурни!

YNWA

Изображение

Здравко, знам, че нямаш предвид само мен, макар да си ме изтипосал там, ама ако забелязваш, нито искам оставка, нито псувам играчи, нито искам безплатни линкове. Черните котки са ясни, ама извинението че сме с половин или цял нов отбор, не трябва ли да важи и за тях? На база какво ние се справяме по-зле към момента от някакъв Чемпиъншип тим, това не те ли смущава, вместо да го изтъкваш, като извинение? След шампионска година, да твърдиш, че топ 5 ни е целта, ами ще ме извиняваш, ама язък ти за членския внос и другите постъпления дето допринасяш...това е просто абсурдно и ти много добре го знаеш, не знам защо го пишеш.
Сравнението как и Клоп тръгнал колебливо е адски неуместно. Със заварените играчи Клоп завърши 8ми и при първият си трансферен прозорец полълненията му бяха Мане, Вайналдум, Матип, Клаван и Кариус. Може да си забравил, ама след първите 10тина кръга на 2016/17 ние вървяхме наравно със Сити и Челси, даже мисля за един кръг или само ден бяхме на първо място. Вече се виждаше огромната работа свършена през лятото и си личеше новия страхотен стил на новия (тогава) треньор. Просто се виждаше, че човека няма нужните изпълнители. Единствените класни играчи му бяха Стъридж, Фирмино, Мане, Коутиньо, Вайналдум и аз слагам Джан. Защитата беше пълен потрес, пари нямаше никакви, но имаше игра бе човек, феновете се вдигнаха и макар след Коледа да изпуснахме парата, всички бяха въодошевени. Сега аз лично виждам точно обратното, от шампионски отбор сме 7ми с никаква игра след рекордни трансфери. Да твърдиш, че сме на това дередже, заради продадените е просто смешно. То и тогава се продадоха Бентеке, Джо Алън, Шкъртел, Туре, Балотели, Дани Уорд и други и накрая на прозореца даже бяхме на плюс от продажбите. Що не му се развали играта на Клоп, след толкова подмяна на играчи?!?!?!?! Точно заради месеците август, септември и октомври 2016 аз станах непоправимия оптимист и защитавах Клоп от разните вампири тук цели 3г докато му се съберат играчи и спечели трофей за слепците. Сега явно оптимиста ще си ти, щото в момента аз не намирам никакъв повод за това. Ти вярваш, че декември ще мачкаме, дано си прав, ама според мен го казваш единствено на база "ние сме ливърпул", не на база игра и решения на треньора.
И накрая няма как да не те избъзикам, след като вече години наред си имаме един счетоводител във форума, ти новия касиер ли ще си? На лични ли да ти пращаме касовите бележки :) :) :lol: :lol: :lol: Не се сърди, ама кой, ако не феновете да поиска оставката на закъсал треньор?

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 31 окт 2025 17:06

Аз оставка исках САМО ако има лоши резултати в предстоящите три мача. И подложих под съмнение възможностите ни да направим добри такива, тъй като опонентите не са случайни, а ние играм отчайващо и трагично и срещу далеч по-слаби отбори. Загубата от Палас я предвидих още на 25ти септември, така че не останах изненадан и разочарован, каквито виждам че са повечето хора, но както каза ЕС - чак пък да имаме само 1 удар.... Както и да е, играхме предимно с децата (и Мака, който през лятото някой го е подменил с брат му - това не може да е същия играч) Важния мач е утре. Всъщност, важниТЕ
Ще се надяваме на чудо, може пък да потръгнат нещата. Да не губим вяра предварително. Все пак има още 24 часа, че и малко отгоре :D :D

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 31 окт 2025 23:34

Изображение
Изображение Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 01 ное 2025 00:07

Liverpool_EC написа:
zdravkos написа:Черните котки сега са пред нас, но в края на шампионата ще са м/у 15 и 19 място. Търпение му е майката @Liverpool_EC Изображение Ние ще сме в топ 5, това е и целта, иначе нямаше да продадем половин отбор!

Играем с 6 нови играча, Диого Жота ни напусна за съжаление предсрочно, Хейтинга замина към Аякс .. че това си е почти един нов отбор, бе пичове! Дръжте топката по тревата, стига сте летели из облаците.
К'во ви става, че само след 4 поредни загуби във ВЛ и почнахте да се вайкате и ревете като монахиня за .уй ???

Ей, хора, айде малко вяра!
Това е Ливърпул, не някакъв случаен клуб от долната половина!

Да, имаме слаб период, но това не е краят на света. Всеки голям отбор минава през такива моменти – въпросът е как реагираш след това. А нашият Ливърпул винаги се връща по-силен, винаги! Да, има й спад, и да – Слот тепърва търси баланса, но кой не е минал през труден период? Клопо също стартира колебливо, после промени всичко.

Слот тепърва гради нещо ново – нужно е време, не чудеса за една нощ. Не се вижда идеята, но се вижда желанието, вижда се натискът и духът. Детайлите липсват, но и те ще дойдат. И когато тръгнем пак по победния път – всички тия, дето днес искат оставки, ще пеят първи „You’ll Never Walk Alone“. Изображение

Така че, глава горе! Истинските фенове не обръщат гръб след няколко трудни мача.
Ние сме Ливърпул – отборът, който не спира да вярва. Изображение

Видно е, че играта не ни върви в момента, но имайте малко търпение!
Декември ще мачкаме отново - бъдете сигурни!

YNWA

Изображение

Здравко, знам, че нямаш предвид само мен, макар да си ме изтипосал там, ама ако забелязваш, нито искам оставка, нито псувам играчи, нито искам безплатни линкове. Черните котки са ясни, ама извинението че сме с половин или цял нов отбор, не трябва ли да важи и за тях? На база какво ние се справяме по-зле към момента от някакъв Чемпиъншип тим, това не те ли смущава, вместо да го изтъкваш, като извинение? След шампионска година, да твърдиш, че топ 5 ни е целта, ами ще ме извиняваш, ама язък ти за членския внос и другите постъпления дето допринасяш...това е просто абсурдно и ти много добре го знаеш, не знам защо го пишеш.
Сравнението как и Клоп тръгнал колебливо е адски неуместно. Със заварените играчи Клоп завърши 8ми и при първият си трансферен прозорец полълненията му бяха Мане, Вайналдум, Матип, Клаван и Кариус. Може да си забравил, ама след първите 10тина кръга на 2016/17 ние вървяхме наравно със Сити и Челси, даже мисля за един кръг или само ден бяхме на първо място. Вече се виждаше огромната работа свършена през лятото и си личеше новия страхотен стил на новия (тогава) треньор. Просто се виждаше, че човека няма нужните изпълнители. Единствените класни играчи му бяха Стъридж, Фирмино, Мане, Коутиньо, Вайналдум и аз слагам Джан. Защитата беше пълен потрес, пари нямаше никакви, но имаше игра бе човек, феновете се вдигнаха и макар след Коледа да изпуснахме парата, всички бяха въодошевени. Сега аз лично виждам точно обратното, от шампионски отбор сме 7ми с никаква игра след рекордни трансфери. Да твърдиш, че сме на това дередже, заради продадените е просто смешно. То и тогава се продадоха Бентеке, Джо Алън, Шкъртел, Туре, Балотели, Дани Уорд и други и накрая на прозореца даже бяхме на плюс от продажбите. Що не му се развали играта на Клоп, след толкова подмяна на играчи?!?!?!?! Точно заради месеците август, септември и октомври 2016 аз станах непоправимия оптимист и защитавах Клоп от разните вампири тук цели 3г докато му се съберат играчи и спечели трофей за слепците. Сега явно оптимиста ще си ти, щото в момента аз не намирам никакъв повод за това. Ти вярваш, че декември ще мачкаме, дано си прав, ама според мен го казваш единствено на база "ние сме ливърпул", не на база игра и решения на треньора.
И накрая няма как да не те избъзикам, след като вече години наред си имаме един счетоводител във форума, ти новия касиер ли ще си? На лични ли да ти пращаме касовите бележки :) :) :lol: :lol: :lol: Не се сърди, ама кой, ако не феновете да поиска оставката на закъсал треньор?

Liverpool_EC, спокойно — нито съм те сочил с пръст, нито съм казал, че някой няма право да критикува. Форум е, затова сме тук. Просто има разлика между аргументирана критика и „да изгорим всичко и да почваме от нулата“ на всеки труден период.

Клопо е легенда и никой не го пипа — но честно, да мерим момент 1 на Клоп с момент 1 на Слот и да казваме, че е едно към едно? Реалностите са различни — и като очаквания, и като състав, и като натиск, и като база за сравнение.

Да, тогава имаше плам и Ливърпул играеше красиво, но и отборът беше гладен, непостигнал още нищо, тръгваше от нулата. Сега тръгваме от пик, сменяме поколение, сменяме стил, ядро, философия. Това не става със щракване. Да, вървим тежко, да, резултатите и играта не радват. Но точно тук се показва гръбнакът — на треньор, на играчи, и на фенове.

Мога утре да почна и аз да крещя за оставки, ама какво правим тогава — почваме тефтера наново на всеки 3 месеца?
@Liverpool_EC, знаеш, че нямаш предвид теб тук!

Това ли е „манталитет на Ливърпул“? Ние не сме клуб на паник бутона, никога не сме били. И да — вярвам, че декември ще изглеждаме друг отбор. Не само щото „сме Ливърпул“, а защото виждам градивна логика в процеса, колкото и бавно и нервно да е.

Ще има грешки. Ще има нерви. Но имаме потенциал.
И за мен това е по-важно от съдийски викове, форуми и „кожени касови бележки“ Изображение

А за касиера… спокойно, няма да ви събирам пари — само вяра Изображение
YNWA
Изображение Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 01 ное 2025 03:06

Здраво, почваш вече да дразниш с тоя декември! За твое сведение отборът не "тръгваше от нулата, непостигнал още нищо" Отборът беше действащ шампион, какъвто е и в момента! Но има разлики разбира се - отсъстващите бяха повече от здравите беше една от тях. Кризата се случи след Нова година, а не като сега - от края на септември, но можеше и да е още по-рано. И да, сменяме стил, философия и т.н. НО С КАКВО? Къде я виждаш тази "градивната логика" като всеки мач отборът и Слот са все по неадекватни?
Що не качиш още няколко снимки без никакви надписи или статистика, както правиш напоследък? Явно трупането на СПАМ те успокоява...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 ное 2025 09:56

Дори Юнайтед дето сменят отбора всяка година и треньора през 2, нямат такива покъртителни серии. Това са професионални играчи със стотици мачове зад гърба си, не са се напаснали е едно. Не знаят къде се намират е друго и не произлиза от възможностите им да пипат топката

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 01 ное 2025 10:07

Анчо, дразнене е относително — за някои е надежда, за други е хоби да прогнозират апокалипсис..

Да, бяхме шампиони тогава, както и сега, но не сравнявай две различни ери по копи-пейст. Тогава имахме ясен гръбнак, стил и лидерство, просто бе нужно надграждане. Сега сме след смяна на генерация, стил и треньор. Това е много по-труден преход.
Не казвам, че всичко е наред — далеч не е. И аз се ядосвам. Но „все по-неадекватни всеки мач“ е малко като да кажеш, че сезонът е решен през октомври.
Хайде, малко по-спокойно — поне до зимата. Не е позор да имаш търпение. И да, всеки един от нас е имал трудни моменти или има в момента(Слот) - нека му дадем време и тогава да го съдим!
Тук един от нас преди години беше закрил отбора и треньора точно в сезона, за който пишеш, и след който играхме 4 финала...

А снимките… ако те дразнят толкова, значи вършат работа.
Когато отбора тръгне, ще кажете „Е, ти откъде знаеше?“ — а аз пак ще кача снимка, обещавам.
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”