Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот helic » 31 окт 2025 13:12

tmanolov написа:Само не знам каква е диагнозата - колебая се между Стокхолмски синдром и шизофрения :oops:

и двете дедо попе, и двете :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2025 13:16

Eminem написа:140 000 НЕевропейци със статут на закрила към декември 2024г., според ДАБ.

Колко пък да са малко, след като и без това сме пълни и с цигани и все по-малко младо българско население? А и продължават да нахлуват тук и да ни връщат такива.

Като добавим и пълненето със законни неевропейски мигранти и съвсем скоро ще сме малцинство, ако още не сме.

До известна степен споделям написаното от теб по темата, особено частта с мангалите (за мен те са един от най-големите стратегически проблеми на България що касае икономика, социална система, здравеопазване и като цяло прогрес на нацията!), но защо, аджеба, ми прави впечатление, че тези, които най-много рипат срещу бурки, негри и всякакви цветове от кафявия спектър, докато се възмущават от топенето на нацията ни, в голямата си част са или бездетни, или с по 1 дете, или са забегнали в чужбина? Нищо лично към теб, разбира се, даже не ти знам семейния статус и местоживеенето. Просто ми е любопитно и реших, че може да искате да подискутираме наблюденията ми.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2025 13:33

Beyonddeath написа:От много години се чудя, защо на "дербито", се дават по 2 сектора на гостуващ отбор. Ама в страната на абсурдите, всичко е възможно. Дори сърбетата не го правят като нас тъпо...

Това е едно от малкото добри решения!И двата отбора са гости в този мач и затова има символичен домакин!Разделя се стадиона на две части и който е символичен домакин взима А сектор,госта В сектор!Не виждам какво не ясно има и кое не е справедливото!Сърбите си играят на клубните стадиони и затова има гостуваща публика с определен процент!
Надявам се и нашето дерби да се играе на клубните стадиони!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2025 13:38

tmanolov написа:
delqnski47 написа:Ma чакай бе какво значи ''отвратен''. И сега като си ''отвратен'' автоматично всички грехове изчезват :lol: Брей, то било много лесно - няма го Чорни, няма го Чорни чрез адвоката му, няма го Пееф чрез адвоката му, нема ги онея пари ''дарения'' на Пееф, нищо. Всичко е тип топ, аз съм ''отвратен'' и тва е. Получаваш приза ''Най-девствената монахиня'', поздравления. :lol:

и на теб ще се пробвам да ти го обясня юридически, все едно слушаш слафчу тъпуту, така го приеми - ако при нас може да мине за блудство, то при вас беше изнасилване с фатални проследици - това е разликата. Само не знам каква е диагнозата - колебая се между Стокхолмски синдром и шизофрения :oops:

И като си написал това изречение е странно да подкрепяш блудство и да се изкарваш морален!Надявам се вече разбираш какво ти казвам!Колкото до другите ти глупости,че не сме правили нищо,нямам какво да ти обяснявам повече,от 2-3 години след яка пропаганда броите продадени тениски и сезонни карти и ми се правите на спасители!Ние също купуваме по около 3000 карти на година в момента и то при положение ,че имахте опорка че сме фенове на купи и титли!Еми 10 години 1 купа и ние пак сме зад ЦСКА!
Приятелките ви от Доко Пловдив даже не знам как си оправиха татосите от 1936 на 1926!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 окт 2025 13:40

TristaNNN написа:докато се възмущават от топенето на нацията ни, в голямата си част са или бездетни, или с по 1 дете, или са забегнали в чужбина? .

абсолютно съм съгласен.
Винаги съм смятал за парадокс как такива, които по дифолт не би следвало уж да имат деца - пеераси, лезбийки и т.н. се натискат да имат, да сключват бракове и т.н, докато голяма част от възмутителите бягат като дявол от тамян от тези две отговорности.
И после вика - циганите ни превземат, а той/тя до половинвековния си юбилей живеят с майка си и баща си и дълбоко и напоително ни обясняват как противоположния пол за нищо не става и за това........

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 окт 2025 13:44

BRF написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:около 3000 карти !

рекорда ви от 2023, ако ме не лъже паметта беше 2400 карти. Не виждам изобщо повдигаш тая тема при това абсолютно жалко число.
Да не говорим за оборота ви от фен артикули.........., там май ситуацията е още по-жалка

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2025 13:49

helic написа:
BRF написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:около 3000 карти !

рекорда ви от 2023, ако ме не лъже паметта беше 2400 карти. Не виждам изобщо повдигаш тая тема при това абсолютно жалко число.
Да не говорим за оборота ви от фен артикули.........., там май ситуацията е още по-жалка

Не знам от къде я вадиш тази информация!Не си спомням кой сезон точно играхме със Сепси ,но тогава преди мача бях на опашка да купувам сезонни карти ,а сутринта бяха обявили ,че са минали 2500!Аз тогава купувах 16 или 18!
От къде знаеш какъв е оборота ни от фен артикули?Трябва ли да се тръби за всяка продадена фланелка?Ти колко артикули имаш от този сезон или от предния?
Даже не разбирам какво имаш предвид под жалко число!ЦСКА играе на Васил Левски и няма мачове за които да няма билети!Абсолютно ненужно е да се купуваш карта!Догодина ще е различно!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 окт 2025 13:58

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа: :lol: :lol: :lol:
И все пак , би било интересно на всички :? ще проследиш ли събитията от "Мъри , хайде да не играем мачове срещу орките." до "Напускам Левски......"

Ще пробвам с малкото камъче, дето обръща каруцата, но знам, че няма смисъл - както казах и преди, дали сини каски, или червени кхмери, разликата е нулева във възприятието. На вас ви трябват само и единствено Упорки, на които да вЕрвате, като с грипа, с путлерчо и орките, великата финансистка кака кокорка и т.н. С нищо не се различавате от онези идиоти от другия спектър с кемтрейлса, рептилите, брикс-а и т.н.

Манолка , генерализираш и вместо да влезеш в конкретика :) продължаваш с общите приказки. Това не говори добре за теб , но очевидно не те притеснява.
Дай по същество и с факти (реални събития) и цитати от интервюта. Как от точка А , стигнахме до точка - Напускам.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 окт 2025 14:17

Eminem написа:
peliforewer написа:.Засега при нас няма толкова мигранти, че чак да се чувстваме застрашени

140 000 НЕевропейци със статут на закрила към декември 2024г., според ДАБ.

Колко пък да са малко, след като и без това сме пълни и с цигани и все по-малко младо българско население? А и продължават да нахлуват тук и да ни връщат такива.

Като добавим и пълненето със законни неевропейски мигранти и съвсем скоро ще сме малцинство, ако още не сме.

На този етап циганите са ни по- голям проблем, раждат като за световно, не сключват бракове за да се водят самотни майки и да получават по-високи обезщетения.Строят незаконни къщи, не плащат вода и данъци, не им се работи и чакат на социални плащания.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2025 14:18

BRF написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:Ma чакай бе какво значи ''отвратен''. И сега като си ''отвратен'' автоматично всички грехове изчезват :lol: Брей, то било много лесно - няма го Чорни, няма го Чорни чрез адвоката му, няма го Пееф чрез адвоката му, нема ги онея пари ''дарения'' на Пееф, нищо. Всичко е тип топ, аз съм ''отвратен'' и тва е. Получаваш приза ''Най-девствената монахиня'', поздравления. :lol:

и на теб ще се пробвам да ти го обясня юридически, все едно слушаш слафчу тъпуту, така го приеми - ако при нас може да мине за блудство, то при вас беше изнасилване с фатални проследици - това е разликата. Само не знам каква е диагнозата - колебая се между Стокхолмски синдром и шизофрения :oops:

И като си написал това изречение е странно да подкрепяш блудство и да се изкарваш морален!Надявам се вече разбираш какво ти казвам!Колкото до другите ти глупости,че не сме правили нищо,нямам какво да ти обяснявам повече,от 2-3 години след яка пропаганда броите продадени тениски и сезонни карти и ми се правите на спасители!Ние също купуваме по около 3000 карти на година в момента и то при положение ,че имахте опорка че сме фенове на купи и титли!Еми 10 години 1 купа и ние пак сме зад ЦСКА!
Приятелките ви от Доко Пловдив даже не знам как си оправиха татосите от 1936 на 1926!

Уважавам мнението ти, затова и отговарям, но в в него има доста неистини. Първо, 3000 карти за вас са абсолютен мираж - бърза справка в евентим показва, че се продали около 1200 (макс) карти - https://www.eventim.bg/bg/bileti/abonam ... mance.html Не е сложно да се намерят източници, нали :mrgreen: Второ, както обясних, има огромна разлика между блудство и изнасилване - и двете са неморални, но между тях има океан и в извършителството, и в наказанието. И трето, ние се подкрепяхме отбора и през 2020, и през 2021, и сега - всеки с различен интензитет, но горе-долу на едно ниво като цяло. да, има разлика за тези 10 години, но това е малката част от оправданието, което в случая не е особено на място
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”