Странджата написа:Мезе на дъска, вино във водна чаша, ама вилицата на хартиена кърпичка! Безценно - както се казва - формата не е важна, а съдържанието :)
Домашно вино само във водна чаша се пие.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Странджата написа:Мезе на дъска, вино във водна чаша, ама вилицата на хартиена кърпичка! Безценно - както се казва - формата не е важна, а съдържанието :)
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Глупости на търкалета. Форсирали били напускането му :lol: :lol: :lol: Говорено е с треньора и е бил ПОМОЛЕН да преосмисли тази чутовна излагация , която бе напът да се случи , той е чул и разбрал доводите и се е съгласил. Точка.
И пак и пак продължаваш да смесваш нещата. Трансфера на Роналдо НЕ Е нито първият , нито вторият , не е и десетият след изхвърлянето им.
Докато евентуален мач с отбор от фашистката федерация щеше да е ПЪРВИ , легитимиращ ги по един или друг начин. Можеш само да видиш , кои български отбори играха с блатни такива.
Всичко е точно, не го мисли - щом сте го "помолили" с едни протести, чаршафи, реване по студията и някаква парцали от 1968 - дооообре. Беше се преъврнало на върпос на живот и смърт, каквато драма нямаше, като се приемаше дарението на свинята, нали? А мач сорките имаше и преди нас, дори и да бяхме играли - не се притеснявай, нямаше да сме първи - въй, както казват у бургаЗко, какво ли ще е веднъж да не сме втори :mrgreen: Но и тук както и да е - заминали работи, просто не разбирам защо упорито отричаш като припоците очезивадни неща?
Очеизваждащи неща са само в тази твоята женска вселена в която си прав дори когато грешиш.
Но след като искаш да сме на едно с Ботев притежаван от руснак и Славия притежавана от Венци , чийто гъз е притежаван от руснаците .......добре.
Фактите са факти - женската вселена не е сред тях - вие престъпихте волята на Мъри и сложихте началото на края му в Левски. Това са фактите, другото са припощини
tmanolov написа:BRF написа:tmanolov написа:BRF написа:Искаш да кажеш,че една година е достатъчно наказание за да приемеш това?На база приказките за морал,това достатъчно ли е ?
До голяма степен беше достатъчно - да. Не казвам, че е измило позорът на това дарение, а че дойде Мъри и вдъхна живот. както и да е, вече го няма и всичко е точно
Значи имаш двоен стандарт за морал!Станало е нещо и за теб се променят усещанията за нещата!В по-голяма степен би трябвало да важи следното :Закупихме заложената емблема на клуба за колосалната сума от 8 милиона ,всичко е точно!
Защото ти говориш за океан от разлика в морала,а уж не приемаш нещо в клуба ти което казваш,че е неморално ,но след години става нещо и вече за теб няма значение и отново всичко е точно!
П.п Не те съдя ,просто се опитвам да разбера претенциите ти,че си несравнимо по-морален от мен например!
О, доста е сериозна, чисто юридически - ти си припознал от самото начало чужд клуб и си убил своя, с не си го отебал (за Литекс иде реч), дори си бил деен в поддръжката на свинщината. Докато аз бях и съм отвратен, но все още си поддържам клуба - същият, не ребрандирана Славия! Колкото до картинката, в най-добрия случай тя ви прави наследници И на ЦСКА, но основно на Литекс, т.е следва да си броите 35 титли - като морето с тича и Владислав - и те щозофренчно си викат само Тича, а Владислав го забравят, но му броят отличията ;)
LoveAndPeace написа:Ама разбира се :lol: :lol: :lol: едва доловимия проблем е , че само ти виждаш някаква причинно следствена връзка , но :lol: :lol:
Щом така го чувстваш , следователно е факт
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
BRF написа:Не разбирам как си вадиш изводите кой,какво е поддържал!Докато на нас ни взимаха лиценз 2008 за 800 хиляди лева,докато ни пращаха във В група ,докато ни унищожаваха Титан ,Манджуков и тем подобни ,твоя клуб му даваха условни лицензи със същите задължения!Уж плащате някакви пари към НАП натрупани преди 10 години,като ви дават лицензи без да имате право на това ,нали осъзнаваш какво са 5 милиона преди 10 години и какво са сега?Издържа ви ДП още от 2011-12 ,нас ни унищожават ,обаче ми говориш за океан от морал,моля ти се!Видял си половин милион от дебелото момче и морала ти не позволявал цяяяяяяла година да подкрепяш Левски!
Да не говорим,че и при ГГ продължиха репресиите за стадиона и не се даваше разрешение над 5 години,но хайде!
Имам приятели които не ходят вече,имам които въобще не им дреме юридическите врътки!Имам и приятел луд фен на Ливърпул ходил на десетки техни мачове и откакато накараха капитаните да сложат пе.алски ленти не е гледал и минута от мач на Ливърпул!Ти като си осъзнал,че не е морално това което се случва с Левски,защо след 1 година си го приел!Океана от морал не е това!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В коя европейска държава взимат най-много болнични
5. Полша
Полските служители отсъстват средно 14.3 дни годишно по болест. Болничните се заплащат на 80% от възнаграждението, което прави отсъствието финансово възможно. Според One Advanced, най-честите причини са хронични заболявания, свързани със застаряващата работна сила.
4. Норвегия
В Норвегия щедрата социална система позволява на работниците да получават пълно заплащане по време на болничен. The Economist отбелязва, че това насърчава хората да се възстановят напълно, вместо да се връщат преждевременно на работа. Средно норвежците си вземат около 16 болнични дни годишно.
3. Чехия
Чешките служители отсъстват средно 16.3 дни годишно, сочи анализът на Startups. Компенсацията започва след първите три дни болест, което обезкуражава кратките отсъствия, но подкрепя тези, които наистина имат нужда от време за лечение.
2. Германия
Немската система е пример за добре организирана подкрепа: работодателите покриват първите шест седмици болничен, след което поемат здравните каси. Според The Economist, германците отсъстват средно 18.3 дни на година, като високите стандарти на труд и достъпът до здравеопазване позволяват по-ефективно възстановяване.
1. България
България заема първото място с 22 болнични дни средно на служител. Както посочва Startups, комбинацията от по-ниски доходи, по-физически натоварени професии и щедра система за отпускане на болнични обяснява високите нива на отсъствия. Макар че това натоварва икономиката, специалисти посочват, че понякога именно достъпът до болничен спасява от по-сериозни здравословни проблеми в бъдеще.
Непринуден написа:
Причинно-следствена връзка в правото? Този ми оправи деня :lol: Да се чуди и човек откъде толкова самочувствие, Боко и Дебелян могат да му завидят.tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Ама разбира се :lol: :lol: :lol: едва доловимия проблем е , че само ти виждаш някаква причинно следствена връзка , но :lol: :lol:
Щом така го чувстваш , следователно е факт
поправи ме, ако греша, но от двама ни има само един, който е завършил право, и това не си ти :lol: Та да не си обясняваме за причинно-следствена връзка и conditio sine qua non - може ли :geek: Рядко греша, а когато греша, се извинявам, щото никой не е перфектен, но в конректния случай нещата са очиезбождащи -умнокраставите скочихте дори срещу знамето си Мъри, за да защитавате Украйнааааа и "оти они че ни са смеат бате у фейса". Същите сте като копейките, за съжаление - винаги робувате на чужди интереси
olimpi написа:Трапезата е един лът, няма нищо по-(х)арно, х е нямо като във френския, сиреч по кондофрейски, от домашно мезе и винце.
Забележката за вида на чашата е уместна, като френски възпитаник, бидейки не малка част от живота ми по разни фреснко говорещи страни, видът на чашата спомага да се усети виното. Не е маниернечене. Та наздраве.
Апропо, чашата се приема ако се пие алжирка, имам специален сантимент ккъм това вино.
MASTER_COOL написа:Aronaks написа:miro_rz написа:Aronaks написа:Какво значение има къде играе Звезда? И Лийдс игра на Герена, какво общо има това. Ние не сме побратимени със сърби, това е важното. Факта, че вие сте говори сам за себе си що за стока има във вашата агитка. Предполагам, че снощи в залата сте пели с тях и Левски до края :))
Ма друго си е с фашистите от Лацио!
Като гледам накъде е тръгнал света и Европа по специално, ще има да ги търсите фашистите съвсем скоро!
Това не го очаквах .......
BRF написа:Не разбирам как си вадиш изводите кой,какво е поддържал!Докато на нас ни взимаха лиценз 2008 за 800 хиляди лева,докато ни пращаха във В група ,докато ни унищожаваха Титан ,Манджуков и тем подобни ,твоя клуб му даваха условни лицензи със същите задължения!Уж плащате някакви пари към НАП натрупани преди 10 години,като ви дават лицензи без да имате право на това ,нали осъзнаваш какво са 5 милиона преди 10 години и какво са сега?Издържа ви ДП още от 2011-12 ,нас ни унищожават ,обаче ми говориш за океан от морал,моля ти се!Видял си половин милион от дебелото момче и морала ти не позволявал цяяяяяяла година да подкрепяш Левски!
Да не говорим,че и при ГГ продължиха репресиите за стадиона и не се даваше разрешение над 5 години,но хайде!
Имам приятели които не ходят вече,имам които въобще не им дреме юридическите врътки!Имам и приятел луд фен на Ливърпул ходил на десетки техни мачове и откакато накараха капитаните да сложат пе.алски ленти не е гледал и минута от мач на Ливърпул!Ти като си осъзнал,че не е морално това което се случва с Левски,защо след 1 година си го приел!Океана от морал не е това!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта