Какво странно има в сумата, когато втора употреба от същия модел струва почти същите пари?
Отделно по автобуса на Левски има брандиране, вероятно има разместване на седалки за да стана по широко и редица други неща, които няма в базов модел.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Когато нямам информация, или пък не искам да я споделям по някаква причина, не пиша нищо. По този начин не манипулирам и не подвеждам хората.
Толкова е просто, виолетке.
Толкова е просто, виолетке.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Голяма драма стана сега за тоя рейс. Аз си признавам, че моята сметка е далеч от истината, защото реално тя е за една година. Този автобус ще се ползва поне десет. Дори и след като се начисли амортизация, тези разходи за гостуване които си изчислявах под пара са неправилни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Е, приказка да става, какво толкова. Някои хора са против, предвид финансовото ни състояние, за което споделят аргументите си. Други са съгласни, на трети им е все тая, и те така.
Все пак не сме припоци, които по подразбиране бият чело в земята при всяко действие на ръководството, докато ведро и с широко отворени усти припкат покрай ципа на господаря, нали?
Все пак не сме припоци, които по подразбиране бият чело в земята при всяко действие на ръководството, докато ведро и с широко отворени усти припкат покрай ципа на господаря, нали?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Виолетка нали знаеш на кого да викаш - на човека в огледалото.
Цеци Найденов - Тирегавреца искал ние да му се паднем в следващия кръг за купичката. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Т'ва верно смешно с тая дискусия за аутобуса. Идеята зад този изненадващ трансфер може да е някаква данъчна врътка или кой знае. Мен ми е интересно, поправете ме, ако греша, но не беше ли пак по времето, когато Борката беше дирек през 2009, не закупихме ли и тогава автобус? Разбирате накъде бия. Борката дирек, нов автобус, титла. Едно дежавюесто ми е.
Инак, относно борбата за титлата, засега странно поведение на Луноходец, което преди десетина години нямаше как да стане. Вече щяха да са включили всички възможни средства да ни отстранят. Помните ли първият мач на Дельо? Тогава ги счупихме, но съдията ни разказа играта. Отряаха ни крилата още първия мач. А футболни анализатори, треньори, говорят в момента, че "Левски" играе наистина добре. Не го казвам аз. Но не ми се вижда реално Домуз фемили да ни пуснат фъндък. Освен, ако не мислят да спират с футбола и се концентрират над бизнеса им с бело. :lol:
Инак, относно борбата за титлата, засега странно поведение на Луноходец, което преди десетина години нямаше как да стане. Вече щяха да са включили всички възможни средства да ни отстранят. Помните ли първият мач на Дельо? Тогава ги счупихме, но съдията ни разказа играта. Отряаха ни крилата още първия мач. А футболни анализатори, треньори, говорят в момента, че "Левски" играе наистина добре. Не го казвам аз. Но не ми се вижда реално Домуз фемили да ни пуснат фъндък. Освен, ако не мислят да спират с футбола и се концентрират над бизнеса им с бело. :lol:
Дано след 7-8 месеца го изпращаме автобуса по магистрала Марица го изпращаме към Константинопул за влизане в ШЛ, и иЧ няма да ми е гайле , колко струва, трябвало или не трябвало да се купува, лукс ли било що било. п.с. справка ПАОК
metodito написа:Т'ва верно смешно с тая дискусия за аутобуса. Идеята зад този изненадващ трансфер може да е някаква данъчна врътка или кой знае. Мен ми е интересно, поправете ме, ако греша, но не беше ли пак по времето, когато Борката беше дирек през 2009, не закупихме ли и тогава автобус? Разбирате накъде бия. Борката дирек, нов автобус, титла. Едно дежавюесто ми е.
Аз все си мисля, че винаги са основно концентрирани там, а с помощта на Лудогорец препират част от парите. От кога в Бразилия купуват футболисти за 10 милиона евро, за да ги отдадат под наем? Супер съмнителна е изповяданият трансфер на Руан Круз.
https://www.transfermarkt.com/rwan-cruz ... ler/973569
ElCochino написа:Аз все си мисля, че винаги са основно концентрирани там, а с помощта на Лудогорец препират част от парите. От кога в Бразилия купуват футболисти за 10 милиона евро, за да ги отдадат под наем? Супер съмнителна е изповяданият трансфер на Руан Круз.
https://www.transfermarkt.com/rwan-cruz ... ler/973569
Има логика. Така лесно се оправдава сериозен паричен поток в определена посока. Но защо не купуват колумбийци ?
Иначе правят чат-пат някой трансферен удар.