Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- 

peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Важното на Миро да му е сладко и пивко, а кусури особено тук все ще се намерят.Трябва да почерпи и Чочев, че  можеше и да не му е хубава вечерта  :) .Наздраве и жив и здрав.

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
						Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
MASTER_COOL написа:Не беше нужно. Не си ти ;)
Вярно, аз пия вино от кутия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
miro_rz написа:....
Прелей малко в една паничка и запази няколко секунди мълчание за ЦСКА-то. :(
[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
						ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]Re: Без цензура!
Горски, значи, голям келеш си ...
Още си чакам луканките а ти имаш наглостта да постваш трапези с нарязаните мезета...
Добре бре, ...!
Ще го имам в предвид.

Още си чакам луканките а ти имаш наглостта да постваш трапези с нарязаните мезета...
Добре бре, ...!
Ще го имам в предвид.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
miro_rz написа:Aronaks написа:Какво значение има къде играе Звезда? И Лийдс игра на Герена, какво общо има това. Ние не сме побратимени със сърби, това е важното. Факта, че вие сте говори сам за себе си що за стока има във вашата агитка. Предполагам, че снощи в залата сте пели с тях и Левски до края :))
Ма друго си е с фашистите от Лацио!
Като гледам накъде е тръгнал света и Европа по специално, ще има да ги търсите фашистите съвсем скоро!
ugly bug написа:Горски, значи, голям келеш си ...
Добре бре, ...!
Ще го имам в предвид.
Кой набор си? Да не се окаже, че съм ти батко!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Aronaks написа:miro_rz написа:Aronaks написа:Какво значение има къде играе Звезда? И Лийдс игра на Герена, какво общо има това. Ние не сме побратимени със сърби, това е важното. Факта, че вие сте говори сам за себе си що за стока има във вашата агитка. Предполагам, че снощи в залата сте пели с тях и Левски до края :))
Ма друго си е с фашистите от Лацио!
Като гледам накъде е тръгнал света и Европа по специално, ще има да ги търсите фашистите съвсем скоро!
Това не го очаквах .......
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
W84me написа:MASTER_COOL написа:Не беше нужно. Не си ти ;)
Вярно, аз пия вино от кутия.
Намаш ли си лозенце до Варна.
Трапезата е един лът, няма нищо по-(х)арно, х е нямо като във френския, сиреч по кондофрейски, от домашно мезе и винце.
Забележката за вида на чашата е уместна, като френски възпитаник, бидейки не малка част от живота ми по разни фреснко говорещи страни, видът на чашата спомага да се усети виното. Не е маниернечене. Та наздраве.
Апропо, чашата се приема ако се пие алжирка, имам специален сантимент ккъм това вино.

Забележката за вида на чашата е уместна, като френски възпитаник, бидейки не малка част от живота ми по разни фреснко говорещи страни, видът на чашата спомага да се усети виното. Не е маниернечене. Та наздраве.
Апропо, чашата се приема ако се пие алжирка, имам специален сантимент ккъм това вино.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.