Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 30 окт 2025 13:16

peliforewer написа:
delqnski47 написа:
BRF написа:все пак сте припоци и имаме един окена морална разлика.

Добре де да го поемаш на Пееф чрез адвоката му некво време, а после да му вземеш половин милка много ли е морално :roll: Върнете я поне оная половин милка..... нелепо е.

Това не е писано от BRF, предполагам, че е от манолов.

от мен е и да, приемането на тези пари е абсолютен позор и едно от най-срамните петна върху клуба ни. Мен лично ме отказаха да дарявам в продължение на над 1 година!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 окт 2025 13:48

Лудогорец до момента в мача за купата не знаят на кой свят хора са.
Вече можеше да е 2:0 за Черноморец, но поради засада втория гол беше отменен.
Проблема при Лудогорец е много голям и ако влязат в психологическа дупка, то излизането няма да е лесно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 окт 2025 15:16

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 окт 2025 15:30

И това ти е младо на теб, нещо към 50 си качи!
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 окт 2025 15:47

tmanolov написа:
peliforewer написа:
delqnski47 написа:
BRF написа:все пак сте припоци и имаме един окена морална разлика.

Добре де да го поемаш на Пееф чрез адвоката му некво време, а после да му вземеш половин милка много ли е морално :roll: Върнете я поне оная половин милка..... нелепо е.

Това не е писано от BRF, предполагам, че е от манолов.

от мен е и да, приемането на тези пари е абсолютен позор и едно от най-срамните петна върху клуба ни. Мен лично ме отказаха да дарявам в продължение на над 1 година!

Искаш да кажеш,че една година е достатъчно наказание за да приемеш това?На база приказките за морал,това достатъчно ли е ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 окт 2025 15:49

Dust написа:Лудогорец до момента в мача за купата не знаят на кой свят хора са.
Вече можеше да е 2:0 за Черноморец, но поради засада втория гол беше отменен.
Проблема при Лудогорец е много голям и ако влязат в психологическа дупка, то излизането няма да е лесно.

Бях на стадиона и да ти кажа ,просто неглижираха мача!Едва ли е лесно едната сряда да играеш на разпадащ се стадион ,а следващата на стадиона на Ференцварош или Бетис!Разград имат най-силния отбор и шансовете им за титла са малко над 99%!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 окт 2025 15:55

Няма как отбор изоставащ от първите да има над 99% шансове за титла, при нормални обстоетелства

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 окт 2025 16:09

drvasko98 написа:Няма как отбор изоставащ от първите да има над 99% шансове за титла, при нормални обстоетелства

На база над 20 мача до края на първенството,мача по-малко,участието в ЕКТ ,традициите,дългата скамейка ,на практика неограничения финансов ресурс и слабата конкуренция,това ми е прогнозата!Гледах някъде ,че миналата година след в последната част от първенството статистиката им е била 21-1-1

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 окт 2025 16:14

Аз пък смятам, че Лудогорец към днешна дата е с не повече от 30,40 % да защити титлата си.
Особено, ако изгубят и срещу ЧМ в Неделя. Мача е във Варна.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 30 окт 2025 16:24

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Казах му същото. Слабо ме интересува мнението му де.
Отделно не бъркайте спорта с политиката.

Спортът и политиката са едно цяло, а вие сте припошко-шумадийски дудукаджии и небългари. Удивявам се поредното дъно, което сте изкопали! А някои издигат лозунги за обединение с тези - измет, без извинения към никого

Когато ти изнася ли ? Помня , че беше обяснявал за едни несъстояли се мачове срещу фашистките отбори в Дубай , че били просто футбол и не трябвало да се бърка с политиката :?

Не се чуди, едва ли има по-голяма фурнаджийска лопата във форума. Говорим за човек, който не гласува, но е пръв да коментира политиката в България. Позициите му се въртят като вятърна мелница, всеки път по посоката на вятъра.
Do Something Different!

Върни се в “Левски”